Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 172
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Мен снощи ме осени друга идея.
Ами ако промото си е истинско.
Марио къса с нея, казва й че е грешка и вечерта с рибата и оставя бележка, че заслужава да я щастлива и да си намери млад и здрав мъж, който да може да й даде дете.....
Зорница се сгромолясва и афектирана под думите му попада на Хх, наблюдава го и решава да действа, НО се освестява и го избутва и ясно и категорично му заявява, че дори да е последната й възможност да стане майка, няма да спи с него.... това няма как да не нарани ЕГОТО му и го удари по самочувствието му.
Така хем ще видим, че Зорница е готова да бъде с Марио и без дете, хем и ще натрие носа на Хх ☺☺☺

# 646
Добро утро Simple Smile. Мен пък ме осени друго - защо е необходимо Зорница и Марио да се разделят, точно сега. Така ще може като влезе Короната да заразят само единия. Иначе неизбежно трябва и двамата.
Върти ми се, че Зорница ще се зарази и Марио ще забрави всичките си доводи в полза на раздялата.

Дани и аз съм си мислила нещо подобно на това, което казваш. Проблемът обаче е, че ХХ освен млад и здрав, за Зорница е преди всичко непоносим. Освен това е абсурд след нещо такова Зорница да има какъвто и да е авторитет пред него, както и да очаква той да не се разприказва. Тези неща би трябвало да са й ясни и само някакво безумно умопомрачение може да я накара да ги загърби.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 07:16 от _Dreamy_

# 647
Разделят се, защото им се получи много лесно хахахахаха, подкрепиха се, обичат се и айде всичко им е ок, нали търсят драми и обрати.

А за короната Марио ще лекува, а Зорница ще си бременее без да знае, защото вече нали не си правят тестове....

Дрийми, съгласна съм, но ХХ е отблъснат, а нали се изявява като новия бог на болницата. Няма как да не му повлияе.

# 648
Разделят ги, защото трябва да оправдаят дистанцията заради Короната. След като последните епизоди ще са в основната сюжетна линия, нямаше как да минем без гуш и цунки 🤣🤣🤣
Оххх днес съм на работа...стискам палци в анонса да не присъства ХХ, достатъчено ми се появява във всяко промо.

# 649
О, да, за ХХ и неговата мотивация съм съгласна. Проблемът ми е с липсата на здрав разум у Зорница, което не знам от какво може да се провокира така изведнъж.

# 650
Моски, аз и сега си ги обичам. Но няма да страдам ако се разделят, дори мисля че ще е задължително ако Зорница направи някоя глупост. Обаче тя в последните епизоди ме изненадва много приятно и се надявам утре да затвърди това усещане Wink

Ъхъ, а ако Марио направи някоя глупост? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 651
  • София
Ъхъ, а ако Марио направи някоя глупост? Stuck Out Tongue Winking Eye

Зорница е свободна да ходи да се обича със ХХ Wink

Проблемът е, че имаме различни критерии за глупости, в зависимост от кого са направени. Ако Зорница излъже и върже Марио гол и после го остави сам и го види цялата болница не е достатъчно голяма глупост. Но ако той каже, че не е достатъчно добър за нея и тя заслужава да получи щастие - това вече е страшна глупост Wink
Та предлагам да видим първо какво ще се случи и колко голяма ще е глупостта, която Марио ще направи Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 09:25 от rosi_ta

# 652
  • София
Е, Роси, това са различни категории глупост  Stuck Out Tongue Winking Eye Едното е тъпа глупост - безвкусна шега, а другото е базова глупост - кардинално действие. Joy  Ако второто произтичаше от първот - ОК, но сега - “идва ми малко неадекватен” Joy

# 653
  • София
Шега или гавра??? За пореден път
Но, не желая да споря - на единия всичко е позволено, другият е виновен дори и когато не е виновен , да припомням ли определенията за него (страхливец, псевдо герой и още как беше, можеш да ми припомниш Wink ).

# 654
Роси само дето ти сравняваш едната глупост с другата, аз - не. По-скоро за мен еквивалентни са - Зорница си тръгва, защото смята, че той заслужава нещо по-добро (не коментирам начина на тръгване, който беше недопустим и там нямаме две мнения) и Марио си тръгва, защото иска тя да бъде щастлива.
Думите на Зорница бяха - тръгнах си, защото нямаше какво повече да му дам. Марио сега ще си тръгне със същия мотив. Къде е разликата?

На единия му е позволено всичко, а на другия не, важи и за двамата, Роси Simple Smile
Репликата ми беше насочена към "Ако Зорница сбърка, нека се разделят". Да де, съгласна съм, но ако и Марио сбърка, нека се разделят. Не говоря за предстоящото, принципно става дума. И двамата могат да сбъркат, и двамата нараниха другия в някакъв момент.

# 655
Така, да зарежем тия глупости, имаме по-сериозен проблем, анонсаджията пак нищо не ни каза Joy
След тежката новина с лошите резултати от изследванията, Марио изпада в депресия. Той поставя под въпрос връзката си със Зорница. Как ще реагира тя на неочакванито искане на половинката си?

Е толкова ли му се откъсна от сърцето?!

# 656
Уф с това как ще реагира тя ме притесниха малко. Ще се хвърли в обятията на наглеца...

# 657
Така, да зарежем тия глупости, имаме по-сериозен проблем, анонсаджията пак нищо не ни каза Joy
След тежката новина с лошите резултати от изследванията, Марио изпада в депресия. Той поставя под въпрос връзката си със Зорница. Как ще реагира тя на неочакванито искане на половинката си?

Е толкова ли му се откъсна от сърцето?!

Имаш такова вълнуващо промо, гледай, ги отговаря той. 😄😄😄😄

Шегата на страна, Зорница няма да се даде, ще имаме завръщането на силната Зорница, която в 5 сезон какво казваше, аз тоя Ковачев не го познавам!!!!

# 658
  • София
Хаха, Моски, ще цитам  мнението си от преди няколко дни където казвам същото
Скрит текст:
Злати, не. Той казва "аз съм грешка", иска почивка и си тръгва сам.
Знам, че не се връзва с "аз съм грешка", но толкова ми се иска да ни подвеждат Joy

Защо, Злати? Аз мисля, че точно с това не ни подвеждат.

Значи, аз имам една теория за историята на Марио и Зорница. Тя се крепи нна думите, които Марио каза на Зорница, когато се събраха - дори нещата да си приличат, те никога не се повтарят дословно. Според мен цялата им история в този сезон следва горните думи, случките, ситуациите хем много си приличат, хем са съвсем различни. И сега, както и в шести сезон имаме Зорница, която изгубва почва под краката и баланса си, имаме Марио, който търпи, но за разлика от преди не е готов да го прави до безкрай. И в двата сезона в един момент Зорница се освестява и прави неща, за Марио с, които да засвидетелства любовта си - езерото и склада, думите и, че няма да си тръгне и хотела. Имаме обаче разменени роли в критичните ситуации - Зорница я изнасилиха, но сега Марио е съкрушения. В предния сезон сватбата беше фикс идея, сега е бебето. И на последно място идват предстоящите събития - Зорница избяга от сватбата, защото (ако съдим по думите на Диана) ужасно много обича Марио, а тя не може да го направи щастлив, защото няма какво да му даде, а Марио бяга от Зорница, защото - ами същите причини.
Скрит текст:
Сега въпросът е от тък нататък накъде - ще видим ли Зорница прекършена до степен да спи с ХХ, или ще видим някакъв различен завършек.

Казвам ви или Христина И компания много добре знаят  какво правят и как да развиват историите или имат една матрица и по нея карат всеки сезон. Третият, най вероятен вариант е аз да съм си изгубила здравия разум и горните разсъждения да са знак, че е време да се освестя - хахаха.
Да виждаш да казвам нещо различно?
Тук ставаше въпрос за глупости - и аз казах, че ако един от двамата напраи глупост - ами по-добре да се разделят, лично аз не желая да гледам втори Галя и Захариев.

# 659
  • София
Ако Зорница направи това, от което всички бяхме в потрес, никой няма да я защитава, оправдава - ще си я замеряме с камъни до второ пришествие и ако Марио преглътне, и него ще оплюем...Stuck Out Tongue Winking Eye

И, лично на мен, хич няма да ми пука дали пак ще ги събират - аз ще приключа forever с ОЖ...

Общи условия

Активация на акаунт