Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 175
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Може да е с варикоцеле и да се наложи операция, която Хаджихристев да направи, както предположи Даниела.
Да бе и Зорница досега да не го е диагностицирала  Stuck Out Tongue Winking Eye

Cамо аз ли не се трогнах? Очаквах да има проблем, може би заради това. Hо съм пълен оптимист, че рано или късно нещата ще се наредят.

# 91
  • София
Ау, Злати, колко си безчувствена 😜 На мен Марио ми скъса сърцето.

# 92
Може да е с варикоцеле и да се наложи операция, която Хаджихристев да направи, както предположи Даниела.
Да бе и Зорница досега да не го е диагностицирала  Stuck Out Tongue Winking Eye

Cамо аз ли не се трогнах? Очаквах да има проблем, може би заради това. Hо съм пълен оптимист, че рано или късно нещата ще се наредят.
Злати, на мен ми беше хем мъчно, хем ме вбесява това "едни резултати за един приятел". Винаги жестоко съм се дразнила на подобен подход и не мога да разбера как ще те е страх да отидеш при специалист. И защо ако имаш болки в бъбреците, отиваш веднага, а ако имаш проблеми със сперматозоидите, те е срам, криеш, назландисваш се да потърсиш помощ, криеш от жена си...
Иначе аз нямам дори капка съмнение, че всичко ще се нареди. Но идеята да гледам ен на брой епизоди как Зорница цвърчи, а той крие, ме потриса. Ще паля свещи да не го е измислила така Христина. Иначе ми хареса, че така развиха историята. Аз още преди, като той й се сопна на моста, бях убедена, че той ще има проблем. Карма ис а битч, както се казва Grinning освен това Зорница толкова изстрада и толкова вина изживя покрай идеята за дете че просто не можех да си представя да бяха сложили още един товар на раменете й. Така че съм много доволна от развоя. Само Марио да си каже. 😂

# 93
  • варна
Злати, е, то не е като да не сме виждали такива неща! 😀 Той и Захариев ,прочутия гинеколог, колко време не разбра, че жена му е бременна.😀
Пък може и както каза Дрийми, докато се изследват и лекуват, и току виж станало бебето напълно естествено. Вчера като четох, разбрах, че се случвали такива чудеса и при мъже с по-лоши резултати. Тя не само морфологията, а и подвижността на сперматозоидите била от значение. Но съдейки по промото, най-вероятно Хаджихристев ще е намесен в цялата работа.
Все говорехме, че Марио не е бил в ролята на болен. Ето че сега дойде и неговият ред!

# 94
За съжаление вчера преди епизода се оказах права за "плувците" на Марио .
Сега ни предстои дълго и напоително  разнищване на това  и всичко около инвитро забременяването .
При мои познати имаше такъв проблем /доказан с изследване/-искаха второ детенце  .
Вече бяха престанали да се надяват и 10-11 г. след първото дете им се роди бебенце .
Сега ни остава само да  чакаме Марио да се окаже почтен и да сподели всичко със Зорница .

# 95
Ще й каже, сигурна съм. Но това не е нещо, което изплюваш просто ей така. На Марио му трябва малко време да осъзнае проблема и да преодолее първоначалния шок.

# 96
  • София
Мисля си, докрая остават 7 епизода - няма да има време за инвитро. Май ще се наложи операция Thinking...Зорница не я виждам да остави Марио в ръцете на Гринч, нали? Thinking Уфф...

# 97
Как 7? 17 по-скоро.

# 98
  • София
Аа, вярно. Аз се притесних, че свършва Joy

# 99
  • София
Майчето днес написа, че на 22 Май ще е финала, като последните седмици ще има епизоди и в петък. Намалили са епизодите с 10, значи ще са 42.
Днес ще е 26 епизод, значи остават 17. Но пък имаме корона, която влиза е сериала, а по време на пандемия не знам дали се правят инвитро процедури.

# 100
За мен вариантите са два:
1. Разрешаване на проблема в този сезон и бременна по естествен път Зорница на финала.
2. Промяна в сценария заради короната и инвитро в следващия сезон.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 17:18 от _Dreamy_

# 101
От шести сезон насам я карат с едни и същи чаршафи...скръндцава работа Joy

# 102
И другият комплект от шести е налице Joy Blush

# 103
  • София
Може да е чеиза на Марио. В 6ти не живееха ли при него? / а сега са при Зорница/ Joy
Зорито да не е със същата пижама?

# 104
Един тъмен колаж, в един тъмен хол с едни тъмни завивки...Само на Зорница и светят очичките докато чака колко секунди ще минат преди Марио да я извика при него на дивана Simple Smile
И, понеже Марио е мъж на честта, искрено се надявам да сподели със Зорница резултатите от изследването, без да протака дълго време...

Общи условия

Активация на акаунт