Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 158
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • варна
Хаха, Моски, и аз досега това правих!
Доста трудно, но не невъзможно.
И на мен ми направи впечатление още Захариев като каза за уролог.
Горкичкия Марио! Горкичките ми те! ☹️ Сега Марио трябва да поговори със Зорница, да и каже всичко. Макар че ще има сигурно период на колебание от негова страна ще я бъде ли тяхната връзка или не.
Какво им дойде на главите благодарение на лошата сценаристка.😀
 Тежък път ще трябва да изминат, защото съм убедена, че ще го направят заедно!

# 76
Аз исках първо да прочета що за чудо е това, преди да изкажа подозрение, че докато си мислят, че не могат да имат дете, Зорница ще забременее като стой, та гледай.
Мен идеално ме устройва тази драма, само не ме устройва Марио да крие дълго.
Иначе Дрийми, като точкодавател, Зорница днес заслужи поне две червени точки Joy

# 77
Да не се окаже накрая, че ХаджиХристев ще го оперира и ще им помогне косвено да станат родители Simple Smile

# 78
Да не се окаже накрая, че ХаджиХристев ще го оперира и ще им помогне косвено да станат родители Simple Smile
Дани, не е невъзможно, но аз повече очаквам, ако Марио се обърне към него, ХХ да сподели на Зорница.

# 79
Моски, планирах и аз да се образовам каква е тази диагноза. Спести ми го - благодаря.
Нищо не е загубено, момичета 😎. И това с уролога не е случайно.
Зорница ще излекува момчето, чудодейно за 17 епизода. За да може в 18-тия да има положителен тест, като в промото за сезона 😂.

# 80
  • варна
Марио се оказа от тежките случаи.
Търсейки инфо, попаднах на форум, в който момичета споделят, че при тях се е случило естествено при 2% .
Дрийми, дано!

# 81
Албена, аз прочетох, че преди СЗО е считало, че има проблем при 14%виталност, обичайно е около 20. Но след това са го свалили на 4%. Реално на тях им трябва един, що да не се получи спонтанно 😂

# 82
Дани, не е невъзможно, но аз повече очаквам, ако Марио се обърне към него, ХХ да сподели на Зорница.

Аз не казвам, че Марио няма да сподели на Зорница, такава опция за мен не стои на дневен ред.
Т.К. Зорница му е близка, няма как да извърши процедурата, затова намесвам ХХ, а и може да се върже с промото, че ще им помогне, а не да им попречи да имат дете.

# 83
  • София
И аз четох. И освен че е може да е причинено от стрес пише, че е обратимо.

Много ми стана мъчно за Марио докато говореше със Зорница. Все едно целият му сеят се беше срутил.
Моски не го виждам да изтрае дълго, ще говори със Зорница. И тя ще го успокои 😍

Не мога да си представя ХХ да оперира Марио, а Зорница да стои встрани. Тя ще го лекува и няма да даде на ХХ да припари до Мечо.
Албена, тази диагноза се поставя при под 5%.

# 84
Може Дани. Даже би ми харесало да е така. Гринчи да блесне с някоя велика операция. И после Марио ще го целува 😂😂😂
Ирония. Марио намилаше на Зорница, че е прекалено стресирана, а накрая ще се окаже, че стресът н него е повлиял.

Роси, а може ли онази снимка на Зорница дето гледа през прозореца да е нещо такова? Малко си измислям вече, де 😂
Може Тасев да забрани, щото роднини, едно, друго.

# 85
  • София
Моски, тази снимка съм я нарочила за Короната. Ще са изолирани, няма да имат право да се събират, а ще се виждат само през стъклото.
Аз не мисля че ще се стигне до операция. Виж преглед ще има и няма начин Зорница да не е там.

# 86
  • варна
Роси, коя диагноза?
Може да е с варикоцеле и да се наложи операция, която Хаджихристев да направи, както предположи Даниела.
Марио само да събере кураж да каже на Зорница, пък тя съм сигурна,че ще го успокои и ще вземе нещата в свои ръце!

# 87
Марио удържа с усмивка и без да се издава, докато Зорница забиваше ли, забиваше пирон след пирон, в него с мечтите й за пола, името и как ще изглежда детето им, без дори да предполага какво става с него.
Ще й каже скоро и ще решат какво ще правят занапред.
Накрая ще си получат мечтата.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 00:24 от maichetoooo

# 88
Да бееее, Зорница баш сега беше намерила да се въодушевява каква коса ще има детето им 😂😂😂

# 89
  • София
Албена, Тератоспермия, нали това каза Захариев. Такава диагноза се поставя, ако под 5% от сперматозоидите не са с проблемна морфология. Над този % се води нискорискова. Поне това четох.
Иначе Захариев каза причините, може и да е урологична, може и да е стрес. В момента гадаем какво ще е. Но аз ще се изненадам Зорница да стои встрани и ХХ да оперира. По скоро може да са двамата, той да и асистира.

Ох, на мен ми идеше да ревна за Марио на тази сцена. Не знам той как се удържа.

Общи условия

Активация на акаунт