Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 145
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
В този сезон  нашата двойка  е на друго ниво във взаимоотношенията си .  Не ни показват  много от това , което преживяват извън болницата  и при всяко дръпване на Зорница  или бучене на Марио , аз поне оставам с чувството  че  са скарани  и т.н.
Излиза  обаче , че тя  вече е наясно , че го обича и държи на него , а той не е толкова обиден  , за да си тръгне от страх пак да не бъде зарязан .
Снощната сцена беше супер ! Тя му изнесе страхотна постановка - кротичко ще си легна на канапето , после : не мога да заспя сама Joy /все така кротичко / , а накрая  толкова естествено се гушнаха .  Хитрата и усмивка беше един път .
Ще видим днес как са "плувците" на Марио . Дори да има проблем и те да се лениви , в днешно време такива неща се решават с инвитро /стига съвсем да  не е дефектен /. За мен е по-важно да са заедно и да се разбират .
Може  да съпреживеем всичко около  забременяването , на много двойки се оказва ,че е проблем .

# 61
Привет, момичета! Малко преди за започне новият епизод, да си кажа какво мисля за снощния Simple Smile Разкошна сцена на Марио и Зорница! Направо я "чувах" как брои на ум колко секунди Марио ще я остави да лежи на земята Stuck Out Tongue Ох, пак ще кажа, много ги обичам тези двамата! Дано най накрая разберат, че мълчанието и стресът са им проблемите и да избягат за малко от тая болница!

# 62
В момента слушам за присъдата на Марио Confused

# 63
Sad

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 12:27 от Donna Paulsen

# 64
Чакайте малко! Чак присъда? Тази диагноза не значи 100% безплодие, а нарушение на морфологията на сперматозоидите. Да, в случая тежко, но с лечение може да се подобри. В случая инвитрото е прекрасна възможност Simple Smile Не помня да сме имали в ОЖ двойка, която е направила инвитро процедура. Единственото, което искам сега е Марио да бъде честен и да каже на Зорница.

# 65
  • София
Роси, лудото Ванче беше с инвитро.

И аз искам да и сподели и не се съмнявам, че ще имат тяхно дете.

# 66
Роси, инвитро не помня, Мазови правиха инсеминация.
Да, и аз мен е важно да й каже, но очаквам Зорница да разбере от Захариев. Ролята на Захариев беше нулева, той не е специалист. За какво му е да знае, освен да спомене нещо на Зорница.

# 67
  • София
Хм, ако Марио се направи на рицар и зареже Зорница, за да може тя да си намери друг, с когото да имат деца? Дали Апостолова не може да го измисли? Thinking Rage

# 68
Марио може да се опита да я зареже, Зорница няма да го остави току-така. Но не го очаквам, ще търси решение - андролог, уролог.

# 69
Много ми е мъчно за Марио, как пък все той тегли късата клечка. Sad

Няма да крие от Зорница, дано е зад него на 1000% и се справят заедно по пътя, каквото и да решат.

А относно Захариев - той беше този с децата и изневярата, нищо, че намекна за пациент.

# 70
  • София
Според мен Захариев разбра за кого говори Марио и затова даде пример с “негов пациент” Stuck Out Tongue Winking Eye

# 71
Мен в момента ми е мъчно за Марио единствено, защото в момента има нещо, което му тежи и го преживява сам. Трябва възможно най-скоро да сподели със Зорница и да не носи това бреме сам. Иначе съм вън от съмнение, че тя ще е плътно до него в това.
Изобщо не е случайно, че преди да стигнем до това, трайно ни показаха Зорница като обичаща го.

# 72
Мен в момента ми е мъчно за Марио единствено, защото в момента има нещо, което му тежи и го преживява сам. Трябва възможно най-скоро да сподели със Зорница и да не носи това бреме сам. Иначе съм вън от съмнение, че тя ще е плътно до него в това.
Изобщо не е случайно, че преди да стигнем до това, трайно ни показаха Зорница като обичаща го.
Моски, подкрепям изцяло. Дано само наложилито се пренаписване на сценария не обърка нещата.

Апостолова притежава неповторим талант да ми разваля настроението преди празници. Преди Коледа, сега преди Великден 🤬.
И хейтърите на Велислав и Марио купонясват.

# 73
Захариев и той много бързо заключи кое е зле и кое не. Марио като си посети андролог ще получи съвет от специалист, от когото е редно да прави диагнози, прогнози и да даде насоки.
Тук инвитрото според мен ще бъде най-доброто решение, тъй като дори и да се подобри спермограмата с много упорито лечение, което отнема 3-6 месеца, няма да успее да се покачи особено %. Sad От друга страна Зорница е млада, в съвременната медицина шансовете са вече много високи. Обаче това си е тежък и трънлив път, тези които на минали по него знаят колко жертви се правят. И по този път минават двамата. Така че ако Марио иска дете от Зорница, ще трябва да й каже, да поговорят и да решат заедно какво ще правят.

# 74
Така, ограмотих се. Диагнозата на Марио е с неясен произход и пише, че става по-трудно, но не и невъзможно. Състояние, което е обратимо и е възможно да е провокирано от урологичен проблем или прекомерен стрес.
За мен въпросът е ще му помогне ли всъщност Зорница, ако се окаже урологичен проблем или той ще се опита да я държи настрана до последно.
Обаче са ебати каруците двамата, тя ендометриоза, той тератоспермия, остава само влак да ги бутне 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт