Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 203
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Ди, аз глeдам Money heist(тия  испанцимного добър сериал са направили), хвала на Нетфликс, че пускат сериалите си всички епизоди на едно. Grinning И чакам друг да пуснат.

Моски, мхм, не може да и се отрече, че е смела. Като цяло винаги съм "най-важното е на човека да му харесва", ама силно се надявам, това да е преход към русото. Grinning

# 136

Момичета , бъдете здрави и щастливи !

# 137
Ей, как ви залъгва Диде, закачихте се като шаранчета нa рижавото Joy

# 138
Еее, това е друго нещо. Така е супер! 👌

# 139
Да, този цвят е чудесен Simple Smile Харесвам Диде светла. Сега до десети сезон ще й порасне още коса и ще бъде страшен бонбон 😍

Майче, жива и здрава да си, че го спомена това гъбено русо. Ако знаеш от колко време разследвам разцветки пепеливо русо и все не мога да намеря това дето искам. Гъбеното е точно моя цвят 😁

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 19:57 от Mosquita

# 140
  • София
Еее, цвятът на Диана е страхотен, много напомнящ на този от лести сезон.
Злати, браво, разкри номера на Диана. Да видим с какъв цвят ще завърши след като мине Инзвънредното положение и колко пъти ще го смени до тогава 😂

# 141
Ейййййй, чувствам се излъгана хахахаха
Сигурно е ползвала от онези филтри в Инстаграм Animal Smile Cat

Майче, Нетфликс и HBO тези дни аз им правя рейтинга  Animal Joy Cat

# 142
Еее, цвятът на Диана е страхотен, много напомнящ на този от лести сезон.
Злати, браво, разкри номера на Диана. Да видим с какъв цвят ще завърши след като мине Инзвънредното положение и колко пъти ще го смени до тогава 😂
Хахаха, тя не е ли с него от началото на извънредното положение Joy  Трябва да я видим така по някое време и в девети сезон.
https://www.facebook.com/DIANADIMITROVADIMITROVA13/photos/a.1308 … ype=3&theater

# 143
Ди, трябва да се подплатява свободното време Grinning A и беше ми приятно за малко да бъда в твоя клуб Joy

Моски, страхотен цвят е, много го харесам, няма да сбъркаш.

Злати, не мисля, сега си е изцяло русоляво, а на показаната от теб снимка има все още черни нюанси в краищата.

# 144
  • София
Злати, на мен ми се струва сякаш една идея по светъл новият цвят на Диана, но то и от светлината зависи. Аз я харесвам по-Светла и съм доволна.

# 145
Диде се е обезцветявала определено, заради това е била толкова жълто-оранжева. Във фейсбук над профилната си снимка е написала следното: "Три дни с оранжеви нюанси по време на обезцветяване 🍊". Имам чувството, че ни е чела тия дни и за това го пише. Joy

# 146
Това за междинна фаза към краен цвят мисля Алмаджи предположи. Браво, право в целта е било. Grinning

# 147
  • София
Сега въпросът е колко е руса? На черо-бялата е доста Heart Eyes

# 148
Това според мен е преди да се боядиса в сегашния светъл цвят от снимката, която Злати вчера постна, обезцветявала се е заради него.

# 149
Групата на Шерлок стигна до истината след три дни Animal Joy Cat
Беееее важното е, че не е с ЛЮБИМАТА ми черна коса! Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт