Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 478
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, моля ви да споделите в Пловдив в коя клиника  може да се отиде за вземане на секрет за микробиология , където подобно на Адела акушерка извършва тази процедура без да е необходимо да ходиш на преглед при гинеколог?
В Селена  ,отзадния вход минаваш ,но първо  през регистратурата де...

# 481
Ох много странен цикл имам момичета сега след тая Бх бременност.
Дойде ми изобщо из невиделица 5 дни порано такова не е било .
И вече 3 дни маже и не теква туй чудо като хората . Исках да пусна фертилити теста то ебати цикъла . Много ми е странно що така

# 482
  • София
Нормално е няколко цикъла да са ти странни. Защото хормоните ти още не са се нормализирали.

Също така е нормално да имаш 1-2 необичайни цикъла всяка година и без бременност, и това не е повод за притеснение.

# 483
Bochinka, нормално е хормоните да са ти разбъркани още и да имаш съответно по-ранна или късна овулация. Засичай я с тестове, за да имаш идея кога ще дойде. Случва се да има и ановулаторен цикъл. Аз съм имала и 17 дневен цикъл след аборт. Колко дневен беше този? Защо ми се върти, че беше около моя цикъл като дати...
Ако имаш оскъдно кървене може и още да не ти е "дошло". Много хора имат зацапване преди истинското кървене. За фертили теста по-скоро гони съсирек и по-обилен ден. Ако трябва пропусни този месец.

# 484
Ох много странен цикл имам момичета сега след тая Бх бременност.
Дойде ми изобщо из невиделица 5 дни порано такова не е било .
И вече 3 дни маже и не теква туй чудо като хората . Исках да пусна фертилити теста то ебати цикъла . Много ми е странно що така
Аз съм с два аборта. Първият цикъл винаги ми е като по часовник,но втория винаги подранява с по 7 дни или 10 дни. След първия аборт пих Ясмин,беше ужас. След втория реших да не пия нищо и до 3 месеца всичко се нареди. С фиброкистозна мастопатия съм и гледам да избягвам противозачатъчните,защото не всички ми се отразяват ОК на гърдите

# 485
Аз имам 3 аборта и Бх . Знам уж как е ама така не ми е мазало като се има предвид че по прицнип и след аборт и без аборт винаги имам доста обилен цикл и лее като дъжд на пролет .  . И дойде из невиделица хич не го очаквах сега . Може и да пропусна наистина този цикл за теста . Иначе в Петък имам онлайн консултация с Турската клиника ще видим те какво мислят по въпроса . Исках и хормони да пусна ама сега така като ми маже 3 дена вече кой ден трябваше да пускам малко каша . Сигурно и тях за следващия ще оставя

# 486
Bochinka , и аз съм горе долу на същия хал - имах БХ миналия месец - чхг 26, после 38 и накрая 31 и ми дойде цикъла.Минах точно тогава преглед при Калчев и всичко беше много добре. Цикъла си ми беше нормален 7 дена и като обилност и всичко. Дойде ми на 29.04 и на 10тия ден правихме първи опит. След това на 16ти ден след няколко положителни теста за О направих един за Б и беше положителен. Тогава ми излязоха и резултатите от основните тромбофилии. Имах 226чхг и 11 прогестерон. След два дена опитида се свържа с някой в Адела, в петък в 16:30 Цвети се свърза с мен, абсолютно неадекватна с кой говори - нито имаше желание да ме слуша. Да съм отишла в понеделник за нови кръвни при тях. Питах я " да не е късно в понеделник с тромбофилия хомо 4g/4g, доктора какво каза ?" , а тя "Ми да се надяваме, че няма да е късно" ?! Супер, ама в понеделник пуснах чхг 228 и прогестерон 13. Не знаеше коя съм отново и за какво съм, след това ме пита защо съм се качила горе, а не сме се чули по телефона. Отново й дадох изпечатани тромбофилиите и чхг-тата, защото не знаеше , че съм ги дала и на мейла. Тръгнах от клиниката и ме върнаха да ми кажат, че Калчев е казал да пусна останалите тромбофилии в Бодимед и в сряда да повторя чхг. Днес беше 275чхг и прогестерон 16. Отново Цвети не знаеше защо съм и какви тромбофилии съм имала, дали ги нося ?! Дадох й ги за 3 път. След това взе да ми обяснява да си ходя и петък пак да пускам. Тоя път не се отказах й я питах как е възможно на 17ти ден от цикъла да имам 226 чхг. И най-накрая разбра, че аз изобщо нямам закъснение и чакам цикъл на 23-24.05. След това й обясних, че имам съмнения за ИМ от предния месец и накрая накрая склони да ме пусне при доктора. Той пък не беше разбрал, че това ми второ чхг и милия вика "Ама супер е какво се чудиш" и като разбра вика "ами айде петък пак пусни и тогава ще коментираме". В бързината не успях да му кажа, че от вчера и ми зацапва кафяво. Каза , че няма как да е старо ЧХГ от миналия месец. Поне това ми олекна ! И така, днес уринарните тестове се бяха наситили още повече от понеделник. Иначе при мен нямаше установени проблеми , освен тсх ,а от сега и тромбофилиите. Имаме мъжки фактор и заповед за фонда.
Просто исках да кажа, че доктора е златен, но в тази клиника една птичка се опитва да прави пролет. Не става така ! Цвети не искам да я коментирам дори. Това колко работа имаш, не означава , че трябва да се дръжиш така с хората и да ги неглижираш, камоли да се правиш на лекар.
Днес чух, че повече не записват нови часове, защото в момента са записали до 10ти юли пълен график и казават на хората, да звънят другата седмица дали са се освободили часове.

# 487
о да аз с Цвети повече разговори не водя . Тя изобщо не знае какво става . Аз така с тази БХ и на мен същото ми викаха първо да расте па после ще почваме клексани . Викам хора това хоро вече сме го играли разбирате ли .

# 488
lokofenka, не ми изглеждат нещата нормални при теб. Според мен настоявай задължително за преглед в петък. И отново му припомни всичко до най-малката подробност, защото той се опитва да помни, но не винаги му се получава.

# 489
Lokofenka, понеже съм се въртяла на тоя шиш с чхг-тата, не искам да те плаша, но никак не е нормално това. Пусни пак бетачхг и ако продължава  нито да расте, нито да пада, те съветвам да отидеш в голяма аг болница, МД или Надежда, където имат опит.

# 490
Благодаря ви Brandywine18 и Изгубен.

Днес звънях на Цвети за час, но тя веднага ме препрати към регистратурата, каза, че са много натоварени. Разбираемо е след като са останали само с Мира и все пак ние няма от кого да получим информация и обратна връзка от лекарите освен чрез акушерките. Надявам се скоро положението да се нормализира.  Успех на всички ни  Simple Smile 🍀🤰🍼 People Baby

# 491
Не знам как ще се оправи положението, при положение че не спират да записват нови пациенти.Спират  за седмица и после пак почват...Аз в момента изпитвам ужас, че няма да успея да се справя сама да дебна да не изпуснат нещо, защото с много неща не съм наясно.А пък вас ако ви нямаше да споделяте опит положението щеше да е направо безнадеждно...

# 492
Няма да се оправи. Истината е, че колективът се разби. И трудно ще приеме някаква подобна форма. В комплект с непрестанното записване на нови пациенти става още по-зле. И с дебнене не става. Колкото и човек да се опитва да е подготвен не става на сто процента. Винаги изскача нещо непредвидено. А влезе ли се в порочния кръг на това да губиш доверие и да си постоянно на тръни да не се изпусне нещо, всичко отива по дяволите.
Не се стресирайте предварително и излишно, но бъдете нащрек.

Последна редакция: ср, 20 май 2020, 17:15 от 💎Bling-a-ling💎

# 493
Момичета за разтече се . Понеже Мъжа утре ще пуска фертилитите и трябва да го занесе като събере пробата аз не знам до кога ще дебна тоя съсирек . Ако сега успея да го хвана ок ли е да стои в хладилник до утре сутрин ?

# 494

Общи условия

Активация на акаунт