Клиника Адела Фертилити - тема на надеждата 10

• 30 452
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Аз имах зацапване до цикъл.

# 586
Само надраскване на 21ден е правено нищо друго,коремни преси правих в петък имах силна болка докато ги правих и може и това да е провокирало ,петна са колкото монета от лев,няма в урината кръв ,само по бельото цапа

# 587
От надраскването е. Все пак са минали малко дни. При всеки е различно, но като цяло от това, което сме коментирали през годините повечето имаха зацапване почти до цикъл.

# 588
От надраскването е. Все пак са минали малко дни. При всеки е различно, но като цяло от това, което сме коментирали през годините повечето имаха зацапване почти до цикъл.
благодаря Ви много от сърце за споделеното ,успокоих се малко ,щом и при другите е същото положението!

# 589
Аз пък днес съм вече в 20гс и ви ръся за късмет
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Честито и успех до финал 🤗 Нареждам се под прашеца, на 10-ти съм за блокираща инжекция и започваме.

# 590
Момичета вкарах си вечерно един филм в главата Joy
Можете ли да ми кажете според док ТСХ до какви граници е ОК да бъде.Зачетох се че при опити трябвало да е до 1 и като си погледнах старите изследвания 2017 ми е било 1.44, а миналата година 2.23 при референтни 0.3-4.2.И двете са пускани в Цибалаб.Много ли е високо второто Thinking Ще го питам следващия път, но това изследване го пусках по повод на други болежки и изобщо не съобразих, че може и там да има проблем...

# 591
Не е високо второто, не се вкарвай излишно във филм.
Пусни в тяхната лаборатория да го види док. като стойност, ако има ппоблем, той ще ти каже.

# 592
goldfinch, изследвай го отново. Минало е много време и се променя. Имай предвид, че се влияе от стимулации и лекарства и обикновено се покачва.

# 593
Момичета вкарах си вечерно един филм в главата Joy
Можете ли да ми кажете според док ТСХ до какви граници е ОК да бъде.Зачетох се че при опити трябвало да е до 1 и като си погледнах старите изследвания 2017 ми е било 1.44, а миналата година 2.23 при референтни 0.3-4.2.И двете са пускани в Цибалаб.Много ли е високо второто Thinking Ще го питам следващия път, но това изследване го пусках по повод на други болежки и изобщо не съобразих, че може и там да има проблем...
Когато коментирах с него моето ТСХ 2.5, ми каза, че трябва да е по-ниско. Като цяло не ми спомена, че държи да е под 1, но си го обсъдете все пак

# 594
Исках да ви питам относно tsh,пия л тироксин и обикновено преди трансфер сме го проверявали..този път обаче,не сме,бях на ЕЦ не съм имала стимулация и в петък си пуснах и аз в Цибалаб и ми беше 3.4което е доста високо ,дали има общо с целия този процес или да си търся отново мнение от ендокринолог.Благодаря ви

# 595
  • София
Търси ендокринолог.

Аз знам че трябва да е под 2 преди забременяване.
Според моят ендокринолог трябва да е между 1 и 1,5.

# 596
Paz, вдигнал се е от естрофема най-вероятно. Хубаво е да е около 1 по принцип. Отделно, че скача от стимулация, естрофем, ако има бременност от ЧХГ. Аз всеки път едва го овладявам дори с по-високи дози.

# 597
  • София
На ЕЦ няма естрофем.

# 598
Има след трансфер. До колкото разбирам от написаното, Paz е след трансфер.

# 599
  • София
При пункция и трансфер на ЕЦ, няма естрофем, точно затова се нарича ЕЦ. Използва се ефекта на собствените ти хормони.

Има след трансфер. До колкото разбирам от написаното, Paz е след трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт