Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 72 427
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Аз си правя домашен балсам за устни от кокосово и какаово масло, мед, какао и пчелен восък.

Рициновото масло с какво го нанасяте по миглите? Аз ползвам стара четка от спирала, но като мигам се разтича и размазва до веждите и под очите.

# 316
  • Пловдив
За балсам за устни аз препоръчвам на Алведе с невен. Много добър, с видим ефект.

# 317
Здравейте,днес бях до Алди и си купих тези неща без пари. Вече съм пробвала гела,малко лигав е,но след изплакване кожата остава свежа,крема попива бързо.

Гел за лице 85 п,кърпи за ръце-49п,крем -1.45  паунда

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 17:23 от marga1977

# 318
И аз съм за балсама за устни с невен на "Алверде". Нито мазен, нито твърд - перфектно балансиран.

# 319
  • Стара Загора
Рициновото масло с какво го нанасяте по миглите?
Аз си слагам само в корените с клечка за уши.

И аз харесвам балсама за устни на Алверде с невен. От тези, които съм ползвала на марката, той най ми харесва.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 23:00 от ❇Sisi_91❇

# 320
  • Бургас
И аз се включвам да похваля балсама за устни на Алверде с Невен, ползвам го в момента и е уникален. Доволна съм също и от този на Юсерин.

# 321
Като цяло всички сме доволни май от Алверде с невен. Grinning Аз също!, както и от слънцезащитния балсам за устни на Sun Dance.

# 322
  • София
След толкова препоръки за Sun Dance и Алверде с невен, ще ги купя без грам колебание. Simple Smile Надявам се да не са изкупени още в понеделник. Smiley

# 323
Препоръчайте шипково масло, от което сте най - доволни за бръчки под очите и изравняване на тена? (по възможност по-евтино)

Това ползвали ли сте го?
Скрит текст:

Zoya Goes Pretty Rosehip Face Balm
представлява разкошен балсам за лице, създаден на базата на студено пресовано масло от шипка и обогатено с масла от карите и жожоба, изключително подходящо за суха и зряла кожа, което ефикасно я хидратира и поддържа естествената ѝ еластичност, дарявайки я с много мекота и сияен тен. Мощната комбинацията от студено пресовани масла от карите, жожоба и шипка хидратира в дълбочина и предпазва от изсушаване. Крема придава усещане за мекота и възстановявайки еластичността на кожата. След употребата му сухата кожа е добре овлажнена и приятна на допир, а чувството за опънатост елиминирано.

Масло от карите

Студено пресованото масло от карите се отличава с удивителни овлажняващи свойства. Хидратира и омекотява кожата в дълбочина и предпазва от изсушаване. Извлича се чрез студено пресоване на ядката на африканското дърво Butyrospermum parkii. Има плътен ядков аромат, светложълт цвят и естествено твърда консистенция, която се променя в зависимост от околната температура. Разтапя се при малко по-висока от телесната температура и се втвърдява под нея. Подходящо за суха, зряла и чувствителна кожа.

Шипково масло

Студено пресовано масло, извлечено от българска шипка. Познато като едно от най-ефективните масла за третиране на бръчки и белези, шипковото масло е идеално за ежедневна грижа за кожата. Има стягащ и тонизиращ ефект и спомага за изглаждането на тена. Отличава се с червеникав цвят и типичен плодов аромат. Подходящо за смесена, нормална, суха и зряла кожа.

Масло от жожоба

Студено пресованото масло от жожоба има лека консистенция и попива лесно. Спомага за балансиране на производството на себум, което го прави особено подходящо за комбинирана кожа. Чудесно средство за подхранване на деликатната зона около очите, маслото от жожоба не предизвиква раздразнения и може да се използва за почистване на грим. Подходящo за всеки тип кожа.

# 324
Аз съм доволна от това :
Скрит текст:
А и цената е перфектна.

# 325
# 326
Момичета, възможно ли е от розовата вода на Агива да ми излизат пъпки?

# 327
  • Бургас
Момичета, възможно ли е от розовата вода на Агива да ми излизат пъпки?
От всеки козметичен продукт е възможно.От розова вода също.

# 328
  • софия
Възможно е, на мен от розова вода ми излизат, затова вече не използвам.

# 329
Направо се учудих как е възможно, но дадох и на майка ми да пробва и тя нещо ми каза, че не харесва кожата си след него. Ще го ползвам за деколтето, явно ароматите, дори и естествени, нещо не ми понасят на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт