Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 61

• 70 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Моля за препоръка на ББ крем или фон дьо тен (не е необходимо да е много покривен) , който да е подходящ за смесена кожа (мазна Т зона).

# 616
Здравейте! Моля за препоръка на ББ крем или фон дьо тен (не е необходимо да е много покривен) , който да е подходящ за смесена кожа (мазна Т зона).
Любим ❤️

# 617
Хубавото на нанасяне на тоник с тампонче е, че то нежно ексфолира кожата. Поне аз предпочитам така, защото и мразя лицето ми да стои мокро/влажно и да го чакам да попие.

# 618
Нанасянето с ръце на продуктите е свързано с активиране на кожата, чрез масажните и потупващи движения , които се изпълняват.
Това разбрах аз от темата за азиатската козметика.

# 619
Чета позитивните ви мнения за шампоаните SCHAUMA, не нам защо но не съм ги ползвала. Течният от серия OCEAN пак ли е със същият изчистен състав както твърдият?
Не, пенителите са различни.
Aaaa това е важно, благодаря може и да ги пробвам въпреки разликата в състава, а този твърдият ме заинтригува спира ме това, че трябва да му търся сапунерка за съхранение. Но за мазният и чувствителен скалп на детето може да е добре.
Мнението ви за шампоаните SYOSS какво е, стават ли за бюджетен вариант?

# 620
dete2, не бих ви препоръчала нищо на SYOSS. Въобще не останах доволна от шампоан и балсам на марката.

# 621
  • Перник
dete2, не бих ви препоръчала нищо на SYOSS. Въобще не останах доволна от шампоан и балсам на марката.

За шампоаните и балсамите не мога да кажа нищо, защото не съм ги пробвала, но боята им Олео интенс ми харесва много - без амоняк е, но изсветлява доста добре Simple Smile

# 622
Относно тонерите за лице, имам такива с пулверизатор и такива без. Обикновено мистовете са по-течни. Азиатските тонери, които имам са по-гъсти, с отиваща леко към гелобразна текстура и с ръце ми е удобно да ги нанасям. За това според мен си зависи от конкретният продукт и личното предпочитание. Мистовете, ако търся овлажняване ги нанасям по 2-3 пъти, иначе са ми доста леки.

# 623
Чета позитивните ви мнения за шампоаните SCHAUMA, не нам защо но не съм ги ползвала. Течният от серия OCEAN пак ли е със същият изчистен състав както твърдият?
Не, пенителите са различни.
Aaaa това е важно, благодаря може и да ги пробвам въпреки разликата в състава, а този твърдият ме заинтригува спира ме това, че трябва да му търся сапунерка за съхранение. Но за мазният и чувствителен скалп на детето може да е добре.
Мнението ви за шампоаните SYOSS какво е, стават ли за бюджетен вариант?
Аз съм доволна.С едно шише карам много време,като я мия два пъти в седмицата.Не ми омазнява,не ме сърби.Използвам този за къдрава коса.Аз задължително слагам маска вместо балсам.Не знам ,но ми е по-добре с маската.

# 624
Dete2, шампоаните на syoss докараха ужасен пърхут на мен и ММ, иначе наистина са бюджетен вариант, но повече няма да повторим.

# 625
Аз съм с пърхут и съм доволна от Syoss серията за пърхут - редувам го с шампоан с арган на друга марка и нямам проблеми със скалпа. Тяхната маска за коса Syoss repair therapy ми е любимата, ползвала съм далеч по-скъпи и други от същия клас, тази ми е най-добре.

Като цяло имам много добро мнение за марката, но това е моя опит с тях.

Доволна съм от измивното олио на Нивея с масло от гроздово семе - което в списъка със съставки е накрая някъде, хаха. Но върши страхотна работа, не ми запушва порите, не люти на очите, супер е за масаж с четка за отпушване на пори и изобщо.

# 626
Здравейте,както винаги събота е ден за шопинг в Супердраг и Буутс,щях да си купувам палитра на Елф,но нямат тази и купих други неща.
Душ гел -98 п,маска на Гарниер 1.96,паста за зъби 1.68,soap and glory 5.33,гел за ръце Гарниер 2.50,Део на Нивеа за 0.98,мъжки спортен душ гел Нивеа,забравих да го снимам.Нищо още не съм пробвала,но скраба мирише уникално.
Хубав уикенд.
Днес пробвах сграда,са да си изкажа мнението,въпреки,че е със захар,е много нежен към кожата,в него има и масло,които оставят кожата лека и гладка. Определено си струват продуктите и на заплата може да си взема още няколко,въпреки че и на намаление са около 5 паунда.

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 11:41 от marga1977

# 627
Момичета, влизам да похваля този скраб за тяло, мирише уникално.

# 628
  • София-Младост
Препоръка за слънцезащита за лице с по-прилична цена?
Тези на Нивеа с контрол върху омазняването ползвали ли сте ги?

# 629
Зо Piz Buin съм чела само позитивни отзиви. В момента слънцезащитните им са намален в ДМ

Общи условия

Активация на акаунт