142. Гобленарска Великденско-генералска! :)

• 33 513
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Здравейте девойки! Wink
Напоследък шия рядко и все дребосъчета. Не мога да си харесам нещо което да ме грабне и да ми се дошие...

Искам обаче да ви попитам - ползвали ли сте програма за превръщане на снимка/картинка в схема за ушиване?
Голям мерак но намирам някаква стара информация, неактивни линкове и т.н. Проверих най-напред тукашната информация на първа страница ама не ми помогна.Sad

Да ме ориентирате какво, къде ще съм вечно признателна.Simple Smile

Бъдете здрави!

# 286
  • Варна
А така!
Пипнахте ме, че не съм прочела а питам хептен наготово!

Благодаря! Wink

п.п. ето такива дребоси шия ...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 21:26 от Flash*

# 287
Добре дошли на новите момичета. Флаш, много са хубави тези минита.
Хубаво цвете, какво си закупила от Чудесная игла. Качи снимка да видим.

# 288
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile още една на коледна тематика!
казвах ли аз, че е заразно? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 289
  • Русе
Добре дошли момичета.
Flash, от тези красиви коледни мъници ще станат страхотни картички.
Аз се опитвам да използвам pattern-maker, но моята версия е портативна без инсталация, не помня даже откъде е теглена. Та от беглите опити да разуча всичко в нея стигнах до извода, че да направиш хубав гоблен от снимка(картинка) е огромен труд с незнаен резултат докато не се ушие. Но пък е интересна занимавка. Можеш да пробваш с нещо мъничко за начало.

# 290
  • Бургас
https://vichivay.ru/item58728.html
Това е мъничето, има си и братче,но не е в наличност.Да видим как ще се получи това,нямам търпение да дойде.

# 291
много е нежно. Simple Smile
силно напомня романтичната серия на Ланарте Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 292
  • Norge
И от мен поздрав на новите момиченца Flowers Hibiscus
И на всички останали Blush

За превръщането на снимка в бродерия споделям изцяло мнението на Парашутани.
Правила съм го с малък черно-бял портрет, получих поменик с поне 20 цвята.
За цветно не съм и опитвала.

Пипе, конците ти … Expressionless
Явно, комплектът е рОден. Имаше един период, в който българските конци бяха уникум по отношение на късането.
Даже бяха и с различно пресукване, абе пълен набор с ефекти.

Моята мърлява парцалка от известно време е готова, чак вчера се наканих да я снема.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 12:13 от nelka.nelka

# 293
с такава покривчица курабийките са поне два пъти по-сладки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

аз си боцкам по Хараламби и си свиркам...

# 294
  • Бургас
Нелка как ще е мърлява парцалка Thinking Много е нежна и красива, а с тези курабийки направо върхът.
За конците май си права....

# 295
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нелка възхищавам се на красотата, която произлиза от твоите ръце!
И изработката, и аранжировката, и фона, и всичко, всичко... Пипнато с любов и професионализъм!
Благодаря ти, че ни правиш съпричастни към творчеството си! Flowers Bouquet

# 296
  • Norge
Цветенце мое, думи като твоите могат да накарат и камък да подхвръкне от радост. А не по-малко, от благодарност! Gift HeartGift Heart
Докато наоколо има момиченца като теб, нищо не е изгубено Hug, от сърце ти благодаря за всичко!
Нали си знаем, че и най-красивата вещ губи част от хубостта си, ако не е поставена в оптимални условия, та гледам да се старая, доколкото мога.

Добре и Пипе, нали така, друго си е в нещо свое да поднесеш и бисквитки, и хлебчета Innocent

# 297
Хубаво цвете, има много цветя във форума, за мен ще си Фльор, много ти е хубаво новото гобленче.
Нелка, много работа и ти си хвърлила в това мъниче ришельо. Как не ти беше жал да сложиш тези курабийки върху него. Няма ли да се омазни и не те ли притеснява прането после? Не мога да си кривя душата-много е хубаво, по-добре да е на показ, отколкото скрито в шкафа и чисто.

# 298
  • София
Поръчаният гоблен ми харесва, очаквам с нетърпение и венеца на Дим. Нищо тяхно не съм шила, само харесвам засега. Нелка, жалко че си толкова далеч, щях да си измоля нещо мъничко или поне урок на живо. Много е хубаво, продължавай да твориш! С нетърпение чакам и утрешния ден, да напълня очите 😳🥴😁

# 299
да довърша цвета в едното ъгълче и ще ви представя Хараламби Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт