142. Гобленарска Великденско-генералска! :)

• 33 508
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Хмм срам не срам ще си кажа... На кое викате Хараламби аз малко бавно стоплям Thinking
Рисия интересна бродерия!

# 316
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пипи, не може така да ни оставиш в невИдение.
семплерчето с тиквите ли? което и на мен ми беше харесало? Simple Smile
ако е за него - може!
по Генералски - Разрешавам!
Simple Smile

Хараламби е моя патарок с дълга шия Simple Smile Simple Smile показала съм го. ще го потъся и пак ще показа. защото дълго отлежава и сега много се раздвам, че върви. Simple Smile

Simple Smile ето го - представянето на патарока Хараламби!
https://bg-mam.ma/p/1202578/40617825

# 317
На Добри лебеда е Хараламби.
Как успявате да изредите всички, не знам, аз чета, гледам, радвам се на всичко бродерии и накрая драсна нещо във връзка последните 1-2 поста..  пращам ви прегръдки, но и аз съм един голям Хараламби Simple Smile
А за кучето.. да ви кажа в моите гоблени има поне по 50-100 грама инкрустирани кучешки косми. Ако някой има алергия и му подаря нещо има да се чуди от къде му е дошло Grinning
Скрит текст:

# 318
оооо, бигълче?
Simple Smile че откъде у него косми за инкрустиране! Simple Smile те са само една душа камбана.

# 319
  • пак там
Великолепни!

Хари е красавец, не му викай патарок, Добри!

И аз не знам какво ще стане, нямам идея. Simple Smile Ще фантазирам.

# 320
Боже, чак се чудя дали да не пусна за продажба възглавници с естествен пълнеж, то косъм, подкосъм,пух, това да търсиш. Само ушите и кадифе..

# 321

Хайде и аз за първи път в четвъртък. 15 пъти снимах все голямо😋 ама се заинатих този път.
Страхотни красоти, тикви, семплери, феи, Хараламби, покривчици, курабии.
Уютно е.

# 322
  • Бургас
Леле Добри лебеда бил много красив, как съм пропуснала....
За жалост сега не мога да си позволя Виктория семплер  с тиквите, но при удобен случай веднага.. Подготвям есенния семплер на Жанлин и там има тикви Flushed и интересни други неща..  Relaxed
https://m.babyblog.ru/questions/archive/17361
Хибискус имаш си голям сладур в къщи...
Додиела много хубава девойка Relaxed

# 323
додиела, на лазарка ми прилича. показвала ли си я готова? Simple Smile
пипи, пас съм. Simple Smile аз едни по-примитив си спомням.

# 324
  • София
Страхотни етапи, има и есен и зима... Пипи, ето го дъждовно то лято
Засега е само ограда с цветенце. Скоро се надявам да светне първия прозорец. Бода е полукръст и ми изглежда доста размазано, но ефекта ще е като картина и предполагам затова е избран този бод.

# 325
Не съм я показвала готова😋 някой я беше показал, търсеше номера на конци, не помня точно. По картина на художничка-българка е. Комплектоват я в някаква фирма 65 цвята. Обаче за мен това е ад. Иииии случайно докато разглеждах един руски сайт, който ти Добри пусна тук я видях с все схема, номера на конци, абе имам да те черпя. И на това отгоре 26 или 28 цвята.
Веднага поръчах и обявиха ИП и ...кеф.
http://gobleni-stefi.com/index.php?nav=gobleni&kategoria=5&a … ETI&price=on#
От телефона пиша, че имам седмокласничка и третокласничка 😊
Ако не се отваря в гоблени стефи може да се види снимката.

# 326
  • UK
Всички показвате прекрасни етапи! Heart Eyes

Ето ме и мен:

Миналата седмица:

Скрит текст:

Днес:

Скрит текст:

# 327
ава, трябва да те назначим за строител в селското шато. Simple Smile много бързо вдигаш къщичките. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

хайче, нали е в дъжда, отражения, сенки... Simple Smile и си знаем - докато не се бодне и последния бод, все изгледа недовършено.

Simple Smile доди, чудесна е. забравила съм какво съм пускала - старост, нерадост! Simple Smile

# 328
Окъснях, но ще има етапи.
Преди

Сега

Връщам се да гледам и чета.

# 329
  • Пловдив
И от мен един разхвърлян етап, ми скучно ми е да шия подредено... Някога ще стане това:

Общи условия

Активация на акаунт