142. Гобленарска Великденско-генералска! :)

• 33 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
другарче на кончето?
Simple Smile има ли и други?

# 331
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
дид_таг направо в сърцето ме уцели!
Как обичам индиански неща и вълци, а ти две в едно! Направо е разкошно!
Как шиеш разхвърляно? Аз съвсем ще го омацам, ако хвана така Flushed

Ще те следя с любов и интерес!

# 332
Страхотен вълк. Аз задължително правя грешки като прескачам, не е от подреденост моят начин Simple Smile

# 333
  • Пловдив
Добри, не знам. Тези го харесаха моите момичета, едната е луда по вълци, а другата е любител на този тип шарении и нали са близначки това беше идеално съчетание Simple Smile Разработка са на руска дизайнерка, но аз ги намерих при китайците, предпочитам готови комплекти... Относно грешките, затова съм нашарила панамата, за да ги избегна Simple Smile

# 334
  • sof
Честит Празник! Прелестни неща виждам и всичките с такъв голям напредък! ИП по света и у нас е голяма работа! Пишете ми закъснение значи:

# 335
Динков,  компенсирала су многократно с тази красота. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Dear to dream! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
дид_таг, много свежи цветове. дизайнът е много интересен, въздушен някак. да си ги харесват децата е важно. Simple Smile Simple Smile

Честит празник и от мен! Simple Smile
манифестация няма да правим, но ако имаше...
ехееее!
представям си - крачат бодро орда гобленарки, развели панами, омотали се в конци... Simple Smile

# 336
  • sof
Мерси, Добри! Не мога - за сега - да си позволя да спра да работя, та за това отбелязвам празника; то и дали ще доживеем пенсионната възраст, дето все я увеличават...

Dare to dream the completion of my labours = Смея да мечтая завършека на мъките/грижите/труда/работата ми...

az-mama2, специални поздравления за розите!

# 337
не съм обърнала внимание на текста преди, сега го видях и ми хареса. Simple Smile Simple SmileSimple Smile
и изобщо, колкото повече гледам творението ти, толкова повече ми харесва Simple Smile Simple Smile Simple Smile - еленчето е готово за коледна картичка, котката, всеки момент ще изяде каквото е пред погледа ѝ - риби ли, пилета ли... а гарванът аристократично гризе вилицата и короната не му мърда даже...
Simple Smile

# 338
  • UK
Добро утро! Аз от много чудене кой да е следващия ми проект, накрая сложих този в кошницата:

http://www.merejka.com/cross-stitch-kit-london/p/

# 339
  • Бургас
Хайгер ъп ще стане много хубав! Ти показвай честичко! Relaxed
Аз също съм му хвърлила око и на зимата, но едва ли ще ми стигне времето в този живот!
Ава, поздравления! Страхотен е! Много много хубав! Ще чакаме етапи!

# 340
  • София
Четвъртъчният ми отчет:

# 341
днес е първи май Simple Smile време е да обявим началото на новата игра. Simple Smile

от сега до утре по обяд можете да се запишете за играта.

"Флирт с цветовете"

правилата са прости - на лични ви казвам с кой цвят участвате и всеки прави нещо дребно по свой избор - картичка, висулка за телефон, ключодържател, бискурно, кривулка някаква..., в която да преобладава "неговият" цвят.
ако основния цвят е примерно "зелен", това означава, че можете да си изберете вариант на зеленото или няколко зелени. Simple Smile

на 20 май "преброяваме пилците" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

ваш ред е. Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:11 от st. Dobri

# 342
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Добри,брой ме!
Сега ще мога да вместя нещо ситно покрай зелената ми фея.
И ще мога да се предизвикам с някоя схема, различна от готов комплект! Joy

# 343
записвам

номер 1 - цвете мое Simple Smile

и чакаме другите желаещи да флиртуват с цветовете.

# 344
И мен Добри така или иначе селският двор ще си почине малко и от десен долен ъгъл пак не спори и това е.

Общи условия

Активация на акаунт