Най - добрите чанти онлайн?

• 3 199
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да побутна малко темата като споделя горчивия си опит от eMAG. Покрай черния петък направих скромна поръчка от 4 артикула за 88лв. (единият от които - кожена чанта) + 2 лв. такса за доставка. Като ги изключим тях ми се води безплатна! Хубаво! След няколко дни ми се обаждат от Еконт, че имам пратка и получавам чантата и още един от артикулите опаковани като отделни пратки и на всяка начислена х 2 лв. такса. Прибирам се и след дълго висене на телефона се свързвам с eMAG. Оказа се, че 4-те ми артикула са ги разбили на 4 поръчки. Щяла съм да си получа и другите, доставката била БЕЗПЛАТНА, но на всяка ще има начислена такса от 2 лв.!!! Аз съм в потрес! Каква е тази наглост и безочие! Загубиха ме като клиент завинаги!

# 16
  • До сърцето...
Оказа се, че 4-те ми артикула са ги разбили на 4 поръчки. Щяла съм да си получа и другите, доставката била БЕЗПЛАТНА, но на всяка ще има начислена такса от 2 лв.!!!
Откажи другите две и готово! Така за 2 лева се лишават от стойността на поръчките. Ако искаш, разбира се.

# 17
Емаг, както и доста други сайтове за онлайн пазаруване слагат 2 лв. такса за наложен платеж. Предполагам, че случаят е такъв. Ако плащате с карта, тия 2 лв ги няма. Малко са се престарали да оформят 4 пратки, особено ако са поръчани заедно.

# 18
  • София
Така-а-а, онзи ден от Еконт ми докараха другите две пратки и какво да видя - и на двете няма добавени по 2 лв. доставка. Значи след телефонния разговор е имало резултат и това, което ми беше отговорено не е било вярно или по-скоро практикуват така, ако мине номера. В крайна сметка взех само едната пратка, защото промоцията беше много добра, а другата им я върнах.

# 19
Да побутна малко темата като споделя горчивия си опит от eMAG. Покрай черния петък направих скромна поръчка от 4 артикула за 88лв. (единият от които - кожена чанта) + 2 лв. такса за доставка. Като ги изключим тях ми се води безплатна! Хубаво! След няколко дни ми се обаждат от Еконт, че имам пратка и получавам чантата и още един от артикулите опаковани като отделни пратки и на всяка начислена х 2 лв. такса. Прибирам се и след дълго висене на телефона се свързвам с eMAG. Оказа се, че 4-те ми артикула са ги разбили на 4 поръчки. Щяла съм да си получа и другите, доставката била БЕЗПЛАТНА, но на всяка ще има начислена такса от 2 лв.!!! Аз съм в потрес! Каква е тази наглост и безочие! Загубиха ме като клиент завинаги!

Ако са от различни търговци е нормално да е така.

# 20
  • София
Всичко е поръчано само от Емаг. Нали ви обясних, че при завършването на поръчката ми написаха, че дължа точно 2лв.

Общи условия

Активация на акаунт