Малко шашнат бил през деня, непрекъснато надничал кога щяла съм да го взема (учителката така ми каза). Не всички деца са на занималня и идват да ги вземат в 13ч., и той си мислил, че аз ще отида, моя беше грешката, че не му обясних. Голям майтап, най-впечатляващото за него останало, като излязъл на двора, раницата му не била закопчана и всичко се изсипало, някакъв му казал, че той го събрал отново. Бабите му като се обаждаха, да питат как е било, той само това им разказваше.

Иначе Дани вчера е бил много спокоен, малко мрънкал докато го приспивали, а и не спал много, в 21ч. беше вече заспал. От понеделник вече ще е цял ден там. Явно бързо ще навлезе в езика, казват му на исландски Чао и той започва да им маха с ръка. Сигурно е малко объркан с името си, но се оказа, че са 3-ма Даниеловци и сега му викат Даниел-Мартин, а ние в къщи му викаме Дани, че да видим.
За чурата, вчера бяхме на д-р, и стана както предположих. Изписа ни едно кремче да го мажа, явно има нещо като гъбична инфекция. Днес го гледах почти са изчезнали пъпчиците, но наистина от едната страна съвсем малко не е отлепена. Д-ра, каза да не го пипам, даже и с реванол да не съм го почиствала, само с вода и кремче. Не знам дали ще се отлепи ако всеки ден го правим, но тук е абсурд да го клъцнат.
Хайде лек ден, ние сигурно ще сме си в къщи през уйкенда. Нали сме болни на тема волейбол, с тая лига, не пропускаме мач. Дани като чуе викове и пляскане като отбележат точка и той вдига ръцете и пляска.

Ами това е от нас за сега и пишете по честичко

), чудя се какво да правя, вчера пердета си ших
. Тук идиотите всичко правят по интернет, подадох един куп молби за работа и сега съм в очакване. Вчера ходих до офиса на една от фирмите, не можело да се кандидатства за работа, само с молби по нета. 
). Само докато ме видя, започна да ми вика Мамиии, и докато го взема така силно ме прегърна, сякаш да не избягам и веднага започна да им маха за Чао. Не знам дали започна да го преживява, но снощи цяла нощ проплакваше на сън.
Имам чувството че той хич не е готов за такова нещо, той с баба си и дядо си не е свикнал да стои пък какво остава с непознати хора по цял ден
събужда се в 8.30 ч сутрин и после заспива чак в 14ч до 17ч и после чааак в 23-23.30ч аз вече съм почти заспала а той нашия бодърства още
! Идеята за ксилофон е чудна, благодаря!