Лятото дойде, МАРТЕНЧЕТО цопна се във Черното море!

• 8 412
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви милички за пожеланията! Hug  bouquet
Малко шашнат бил през деня, непрекъснато надничал кога щяла съм да го взема (учителката така ми каза). Не всички деца са на занималня и идват да ги вземат в 13ч., и той си мислил, че аз ще отида, моя беше грешката, че не му обясних. Голям майтап, най-впечатляващото за него останало, като излязъл на двора, раницата му не била закопчана и всичко се изсипало, някакъв му казал, че той го събрал отново. Бабите му като се обаждаха, да питат как е било, той само това им разказваше. Joy
Мамо Веси да ти е жив и здрав ученика и само отлично оценки да има.Голям сладур е с раницата,ама какво толкова носите в нея.Нашия батко е вече 5 клас ама такава голяма раниза до сега не е носил.И изглежда времето при вас е доста студено,а ние все още се пукаме от жега.
В раницата, носим резервни дрехи, един несесер, нести бокс и едно шише за вода. Учебници нямат, всичко е в класната стая. Иначе времето си е хладничко, но приятно около 15 градуса, кофтито е, когато облаците слязат на земята и става леко ръмене и трябва да обличат шушляците, затова той непрекъснато е в чантата.

Иначе Дани вчера е бил много спокоен, малко мрънкал докато го приспивали, а и не спал много, в 21ч. беше вече заспал. От понеделник вече ще е цял ден там. Явно бързо ще навлезе в езика, казват му на исландски Чао и той започва да им маха с ръка. Сигурно е малко объркан с името си, но се оказа, че са 3-ма Даниеловци и сега му викат Даниел-Мартин, а ние в къщи му викаме Дани, че да видим.
За чурата, вчера бяхме на д-р, и стана както предположих. Изписа ни едно кремче да го мажа, явно има нещо като гъбична инфекция. Днес го гледах почти са изчезнали пъпчиците, но наистина от едната страна съвсем малко не е отлепена. Д-ра, каза да не го пипам, даже и с реванол да не съм го почиствала, само с вода и кремче. Не знам дали ще се отлепи ако всеки ден го правим, но тук е абсурд да го клъцнат.

Хайде лек ден, ние сигурно ще сме си в къщи през уйкенда. Нали сме болни на тема волейбол, с тая лига, не пропускаме мач. Дани като чуе викове и пляскане като отбележат точка и той вдига ръцете и пляска. Joy

# 76
Здравеите.Мамо Веси като писа за волеибола у нас е същото само че темата е футбол.Днес ще играят двата пловдивски отбора и смятаи какво ще е в къщи-лудница.Смятам да се изнеса някъде с децата докато го предават ,защото радиото е усилено докраи ,то се вика крещи....ама това да е..Всеки си има някаква страст а на нашия татко е Локото...
Вики не признава уикенда,днес пак се събуди в 6.30ч.Да си призная това много ме изморява.Преди си спеше до към 8.30-9ч.Вашите сладурчета кога се събуждат сутрин?
И друго съм се сетила да ви питам ползвате ли още бебешки прах за пране?Аз последния път и изпрах дрехите с Таид.

# 77
Да се похваля, че вече ни се появи и 10 зъб. Кътник отгоре. Сега чакаме и долни 2 кътника, затова се моля да избият по-бързо и да по-малко да ни мъчат.
Мамо Ваня, аз пера с Ариел и Ленор.

# 78
  • София
Здравейте и от нас Grinning

Влизам за малко във форума да ви покажа снимки на Георги подстриган Grinning

www.sabev.net

Гледам много линкове със снимки сте пуснали, захванали сте много теми да дискутирате, но сега няма да гледам и  пиша, че връзката е много бавна(влизам през телефон). След 4-5 часа заминаваме за морето. Като се върнем слд 2 седмици ще дам отчет и по темите и за морето.
Да не ни забравите , ей Wink

# 79
Тчара супер са ви снимките.Малкия е много сладък и много пораснал ...Пу Пу да ви е жив и здрав...
Два дена не бях влизала и си мислех че много ще сте изписали а то нищо...Но сега като се захлади зимата повече ще си кореспондираме.Едва издържам на тази топлина.Вчера дори Вики малко я прегряхме ми се струва,че имахме доста работа на вън около къщата.Тя беше в басена ,но така беше и пламнало лицето ужас...Но като си поспа се оправи..
Да ви се оплача такава злояда е станала последните дни,нищо не иска да яде,ако и дам бисквити,снакс яде.Да ама аз искам и манджи да си хапва калпазанката....Ако стане злояда като баткото  smile3511Ами това е от нас за сега и пишете по честичко

# 80
Днес бяхме на консултация. Биха й ДТК и ужасен оток има вече  Sad

Иначе новите мерки са 83см на 11,100кг  Mr. Green (личи си ,че добре си похапва 1,200кг за 3 месеца )

А ето и последната ни играчка ксилофон  Grinning  Голяма веселба пада .

# 81
Да не ни забравите , ей Wink
Как ще ви забравим, ей! Дори вече не ви се сърдим, че не се обадихте като бяхте в Пловдив.  Grinning

Днес бяхме на консултация. Биха й ДТК и ужасен оток има вече  Sad
Оф, на нас ни се пада на 17 септември, ще сме тръгнали на ясла... гадна работа. Мразя я тази ваксина, последният път вдигна висока температура.

# 82
здравеите и от нас .Да ви се похваля имаме си вече и 15то зъбче(долен кучешки),а както изглежда утре маи ще сме със 16то.Това е причината да не се храни малката.Винаги когато и растат зъбки не иска да яде.Днес за първи път ми каза моковче(морковче).Тя много ги обича и като видя сутринта че отварям хладилника започна да се сърди,аз я попитах какво иска и тя ми каза моковче.А следобед ми каза че има и ако...ама докато изтичаме до тоалетната не можахме да устискаме.Важното е че си каза,а другия път дано стигнем на време.Ами това е от нас.Доста неща за 1 ден.
Феичке много хубава идрачка и аз ще взема да и купя една такава.

# 83
Ран от няколко дни има нова страст- царевицата! умира за нея- вчера го снимах, като се пирбеа ще пусна и снимки

# 84
Къде сте мамчета? Почивате ли? Защо не пишете?

Аз нали вече съм сама в къщи (в процес на търсене на работа съм  #Crazy), чудя се какво да правя, вчера пердета си ших  Crazy. Тук идиотите всичко правят по интернет, подадох един куп молби за работа и сега съм в очакване. Вчера ходих до офиса на една от фирмите, не можело да се кандидатства за работа, само с молби по нета.  #Cussing out
Баткото много добре се справя с даскалото, то какво ли учат, но важното е, че иска да го взимаме по-късно и най-вече да ходи сутрин сам. Днес го оставих да пресече сам, не ми даде да отида с него в двора, нямаше проблеми, те тук докато видят дете на тротоара спират, а и си имат човек, който да спира колите, когато пресичат децата, така че утре може и сам да го пусна.

Дани ми е мъката, милия започна да плаче когато го оставям, дори днес само като видя да спирам колата пред детската градина започна да плаче, съответно го оставих разплакан, сърцето ми се къса. Вчера, като отидох да го взема, милия бяха на вън, той седнал на едно колело, но тъй като не стигаше педалите, стои  и не мърда, сам самичък със засъхналите сополи на носа (ах, как ги марзя тия даскалици, че не им обръщат внимание  #2gunfire). Само докато ме видя, започна да ми вика Мамиии, и докато го взема така силно ме прегърна, сякаш да не избягам и веднага започна да им маха за Чао. Не знам дали започна да го преживява, но снощи цяла нощ проплакваше на сън.

А следобед ми каза че има и ако...ама докато изтичаме до тоалетната не можахме да устискаме.Важното е че си каза,а другия път дано стигнем на време.Ами това е от нас.Доста неща за 1 ден.

И ние сме така, много пъти сядаме уж, да вършим работата, напъне се 1-2 пъти, съоветно нищо и хайде да става и след това го правим в памперса.

Цвети, Дани и той умира за царевица, дори и кучаните му се ослаждат. Сега купувам замразена тук им й варя. Mr. Green

# 85
Мамо Веси, и аз се чудя как ще я карам с тая ясла- 100 процента е сигурно, че на втория ден ще започне да реве- майка ми е детска учителка с 30 години стаж и каза, че всички плачат в началото, но ако го вземеш, а не го оставиш- после е  многооооо по- трудно- аз до някаква степен съм тренирана, защото той много мразеше да остава със свекърва ми и като излизах на работа го оставях да пищи след мен- много гадно- тя поне му обръща внимание- не знам как ще е в яслата- поне ще е в детската градина на майка ми и тя ще наминава да го вижда от време на време..

за акото в памперса- вече не знам какво да го правя.. от дъжд на вятър може и да каже, но след като е свършил работата- всяка сутрин го слагаме на тоалетна, но само веднъж сме постигали резултат- за гърнето не ще и да чуе- все се успокоявам, че е малък, ама  до кога ще е така

# 86
привет майчета, скоро не съм влизала и писала тук Rolling Eyes виждам че повечето мартенчета са вече на ясли. На мене ми се отворя една такава възможност с връзки да пратя малкия на ясла ама аз нещо се дърпам newsm78 Имам чувството че той хич не е готов за такова нещо, той с баба си и дядо си не е свикнал да стои пък какво остава с непознати хора по цял ден Rolling Eyes Ох незнам какво да го правя голям проблем ние оставането вечер а и през деня все реве за мене дърпа ме иска да ходя с него. Вечер е абсурд да го гледа някой или не заспива ,или ако се събуди и настава мощен рев и свеки звъни под тревога. Знам че повечето деца са така но се притеснявам дали този период ще отшуми или не newsm78..а вашите сладури как са с режима питам защото от седмица някъде Вики си смени режима и никак не ми се нрави новия Thinking събужда се в 8.30 ч сутрин и после заспива чак в 14ч до 17ч и после чааак в 23-23.30ч аз вече съм почти заспала а той нашия бодърства още Rolling Eyes..преди така хубаво беше като заспиваше в 21ч Mr. Green

# 87
  • Варна
Mama Vessi, много неприятно това с Дани:(. Дано скоро да свикне, че и на двама ви ще е по-леко. А тия даскалици, как може да не го погледнат  #Crazy? Ужас, дали и тук е така. Много неприятно.  Успех с работата и дано скоро се похвалиш с такава!
Горска Фея, много е сладка малката принцеса Simple Smile! Идеята за ксилофон е чудна, благодаря!
Цветунка, ако Ран плаче от гърнето по-добре не го насилвай, ще му дойде времето.
malka s4etka, наистина отдавна не си писала, май откакто се прибрахте от морето. За яслата, не всички са на ясла. Аз неискам да давам Иси сега. Ще го дам като направи 2, казват че сега било по-лесно, но не ми се ще срещу зимата да го пращам на ясла. Пък и кога ще имам пак толкова време с детето си. Мъжа ми е на същото мнение и аз съм доволна. Вярно е обаче, че понякога имам нужда от почивка и да го оставя на някой за 1-2 часа, но няяяяяяяяяяяяяяяяяма.  Както и да е, ако мислиш че яслата ще се отрази зле на Вики, изчакай.
За режима, нашия напоследък много се мени. Някой ден спи веднъж, друг- два пъти. Иначе си ляга между 21:00-21:40ч. Сутрин обаче става между 6:15- 7:15ч.  Crazy. Не ме питайте как ми се спи доста често.
Иска ми се аз да попитам за режима на хранене на децата. Иси яде така:
сутрин 6:30/7:30 - АМ (150-180мл)
към      8:30/9:15 - закуска
обяд    12:30/13:00 - пюре
към       15:00/15:30 - АМ (130-150мл)
следобяд 18:00/18:30 - супа с филийка хляб (сухари не обича)
преди лягане 21:00/21:30ч - АМ (150-180мл).
mama Vania, честито ново зъбче на Вики, дано никненето на другите да е по-безболезнено!
mama monik, значи все пак реши да я дваш на ясла. Дано да се адаптира лесно и да и е интересно на малката сладурана!

Имайте хубав ден момичета!
Успех и много усмивки ви желая!

# 88
Tedulina, уау колко много яденета......

Събуждане около 10 ч (по-често след 10, отколкота преди)
 закуска около 10:30-11:00
Обяд около 14:30 -15:00
Следобедна закуска около 18:30-19:00
Вечер Ам 250-260, в  22:30 - 23:00

заспиване около 12   Grinning

Mama Vessi , дано Дани се адаптиора скоро !

# 89
ние сме на такъв режим-

събуждане- 8- 8.30 - с мама и тати, които стават за работа, обаче лошото е, че той си запазва режима и за почивните дни..
към 9 най-късно- закуска
12.30 -13.00 или когато си поиска- обяд
след като се напапка веднага заспива и спи до 15- 16 часа
17.00- следобедна закуска
между 20.00 и  21.00 - вечеря
ако е изморен може да заспи без вечеря- само айрянче пие още в 20 часа, но обикновено това се случва към 21 часа. Най- късно към 22 се е предал. Мноооооооооооого рядко седи до 11 часа вечерта- но това се случва само ако на обяд е спал по- малко от час и после си е дремнал към 6- 7 часа

Общи условия

Активация на акаунт