С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 916
  • 764
  •   1
Отговори
# 45
Все едно моя мъж описвате. Тръгне нанякъде и започва голямото търсене: ключове, пари, документи. Все забравя нещо и понеже доскоро тръгвах след него за работа и неговата работа ми е на път, все се налагаше да му нося нещо забравено, най-често очилата. Вкъщи като търси нещо в кухнята или в гардероба и все не го намира, ама аз съм виновна, че все размествам и променям местата на нещата, нищо, че тия чаши примерно стоят в тоя шкаф от пет години... Два пъти си губи връзката с ключовете и се наложи да сменяме всички патрони. А уж аз съм разсеяната...

# 46
Момичета, това е съвсем естествено "тунелно виждане" при мъжете. Обяснява се с еволюцията и ролята на мъжа като ловец, преследващ животното за изхранване на семейството. Не се дразнете от такива дреболии.  Изберете си по-сериозни кусури, в които да се вгледате.

# 47
Ние сме от две години заедно (една година гаджета, една година семейство). Преди да сключим брак на годишнината от "гаджосването", се виждахме през месец за по месец. 😂 Живеехме в различни държави и дори не искам да си спомням какви драми бяха.
Разбирам напълно една от съфорумките, която се дразни, че сега разделени не се чуват. ❤️ Не го задушавай и си намери занимание. Недей да стоиш до телефона, чакайки да ти се обади.
Я покажи, че нещо друго уплътнява времето ти, дори като се чуете бързо го прати 2-3 пъти да почива да видиш дали няма да ти звъни или пише през 15 минути.

Та за моето говедо, както си го наричам още от първия ни ден заедно. Много ме дразни, че ме нарича разхвърляна, а неговите чорапи вечно са до леглото. И в ъгъла на стаята. В маратонките. Мисля си дали някога няма да му извадя чорап под възглавницата. Когато се гласим да пътуваме му помагам за багажа, а като почна да стягам моя само извърта с очи. Последният път "бях" на работа до късно и трябваше да го нагласи той. Чак стигна до заключението, че не знаел как съм се стягала преди, когато постоянно пътувах. Май занапред ще е другояче, а ако не е... ще вика Неволята.
Майка ми за него е досадна, ама не вижда неговата, че е мега незаинтересираното същество. Аз пък нали съм "миролюбива", не му натяквам за неговите. Много. Дразни ме, че има мнение за нещо, а след разговор с баща му и повлиян от чуждото мнение извърта нещата. Та като ходим на гости послеми трябват две седмици да го сваля на земята. Дразни ме, че се сърди като малко дете, но пък го разбирам - женен е за най-голямата скандалджийка. Тъй да се каже, знам, че две години са малко, но минахме през много трудности да се съберем на едно място. И си знаем вече бая кирливи ризи. Всеки ден се уча, че не ми е нито майка, нито баща, че да ми търпи кофти характера. Напасваме се полека и търсим решение на всеки проблем. Дай Боже занапред да е така.

# 48
Защо да го праща бързо да почива, след като толкова чака и иска да се чуят и да общуват? Че да звъни през 15 мин, щото си нямат и двамата друга работа, нали, да се проверяват да не избяга някой.
Тези номерца, в стил с неговите камъни в неговата градина,  за жалост тъй натежават, че не падат по-далеч от собствената.
Имам познати извън бг, чиито сватби и всякакви там планове за преместване в друга да държава и каквото се сетиш са провалени. Доволни са и на малкото, да ти кажа, но щом смяташ, че баш сега са моменти за подобни игрички. Wink

# 49
Дразня се на моят прескъп Приятел, че не поддава на изнудване. 😂 Всъщност не това му е проблемът.
Истинският проблем е, че е много голям инат. Не дава да му купувам дрехи, дори и да купя, се сърди като малко дете и не ще да ги погледне. Така на времето е "излекувал" майка си да му купува дрехи. Сега носи дънки, които му са малко малки( напълнял е, и не могат да се закопчаят) но недай си боже да разбере, че съм ги хвърлила... Първият и единствен път когато го излъгах, че са изхвърлени, облече къси панталони, а вънка около 5 градуса температура.
Има дънки, не е като да няма. Но, си ги иска тези.
За него не е проблем, че ципът му падал - нали се качва на кола, после слиза и се преоблича на работа. Досега успях само едни дънки да му хвърля - тези от  които му се подаваха глезените, ( харесал модела, станали му на ханша, но не погледнал къси ли му са, или дълги) и то защото ги бе изтъркал от употреба. Аз само "усложливо" ги доскъсах. Когато ги видя, даже не се усъмни - направо ги хвърли....

# 50
А защо му се бъркаш? Недей да му се правиш на майка, това ще ти донесе само негативи. Мъжът трябва да прави ясна разлика между жена и майка, иначе рискуваш един ден да го гледаш, като едно от децата, и тръпката ще се загуби. Остави го, голям мъж е, ако ще и гол да ходи негова си работа.

# 51
А защо му се бъркаш? Недей да му се правиш на майка, това ще ти донесе само негативи. Мъжът трябва да прави ясна разлика между жена и майка, иначе рискуваш един ден да го гледаш, като едно от децата, и тръпката ще се загуби. Остави го, голям мъж е, ако ще и гол да ходи негова си работа.

Имаше един скеч, където един комик разказваше как жените използват тези неща, за да контролират Simple Smile
Първоначално казвала "аз ще пусна пералнята", "дай да ти нося ключовете като излизаме", "ще отида да платя тока". След времето се скарват нещо и тя казва "Ти си нищо без мен, дрехите ти ще са мръсни, няма кой да ти плати тока, даже не знаеш къде си си оставил ключовете"  Wink

П.С. Намерих го Grinning

# 52
  • Варна
Ако някой ми изхвърли любима вещ или дреха е аут. Майка ми не ми се меси от 10 годишна. Оказа се, че има суеверни и  паникьосани мъже. Съпруг на приятелка - даскал, смята да напуска работа. Изолирал се е  тотално. А тя хвърчи до аптека и м- ни, да задоволява капризите му. Страхувал се от смъртта. Особени капризи имал и към храната. Очаквал зараза и от подарена коприва. Обстойно разпитвал от коя градина е брана и бабата била ли е с ръкавици. 😄Баси главата на семейство.

# 53
И като се роди бебе, но голямото "бебе" си иска грижите вместо да им помага пускат тема в Бг мама. Далеч съм от мисълта, че всички жени го правят с цел контрол, въпреки, че не отричам, че една част го правят точно за това. Други го правят подтикнати от майчинският инстинкт, които обаче при появата на бебе се насочва към него. Тогава голямото "бебе" мрънка за грижи вместо да си поеме функцията на родител.
ММ хич не ме интересува с какво се облича, предпочитам да го събличам 😉 Ако ми каже да му поръчам някоя дреха онлайн, поръчвам, иначе не му се бъркам.

# 54
  • София
То, хубаво да не му се бъркаш, ама като тръгнете някъде и той се издокара като дете-сираче, до което не са стигнали Коледните подаяния, какво правиш?
На мен би ми било неприятно да ми разваля екстериора и да ми смъква нивото.

# 55
То, хубаво да не му се бъркаш, ама като тръгнете някъде и той се издокара като дете-сираче, до което не са стигнали Коледните подаяния, какво правиш?
Точно. С тази мантра за жената майка, голямо опяване. Като му харесва да ходи, като прошляк, да си ходи вкъщи така. Навън да се облича спретнато. Пък и дрехи на 100г си е нехигиенично, колкото и да са прани. 😷

# 56
Ако съвсем е лошо положението ще си поговорим, ще дам съвет. Но все пак се предполага, че преди време такива сме си ги харесали. Моят е суетен, та нямам такива проблеми, но съм виждала негативното влияние от такова майчинско поведение в приятелски семейства.

# 57
Викаш, инат хареса, ама той по-голям инат се извъди Simple Smile
Не ти е лесно, ситуацията е деликатна, но ти си го познаваш и къде с разговори, къде с действия се надявам да се разберете без (голямо) напрежение.
Чета и се чудя, на жените в кой момент им писва и се почва със заветното - ай сиктир, бе, аз да не съм му майка Simple Smile

# 58
  • София
Друго имах предвид-много мъже остават в модата от времето преди да се оженят.
И си карат така, щото вече са ги "взели" и ако има нещо, дето жената не харесва, ще ги синхронизира с нактоящето.
Други, в един момент, се чалват и почват да се труфят като тийнове на 15.
Та, за съжаление, си има нужда от премерен задвратник, който да ги вкара в пътя.
ПП. Но, най-голямото предизвикателство е мъжът-конте, който те избутва от огледалото, че да си оправи "непослушния" косъм на главицата.......

# 59
И е така, и не е така. Аз много бих се засегнала ако човекът до мен тръгне да ми изхвърля любимите дрехи или каквито и да било лични вещи. Предполагам, че и мъжете се засягат. Не бих рискувала да обидя партньора си заради нещо толкова повърхностно. По скоро бих направила намек, че облечен с такъв панталон или риза би бил много секси.

Общи условия

Активация на акаунт