С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 708
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Ето ме, дами. Simple Smile Реално.
Да не се напъвате за нещо хипотетично. Simple Smile
Имам и семейство и 2 малки деца и мотор и квот се сетите.  Даже тази година го смених. Simple Smile Не съм ощетил някой с това, което искам и/или съм направил, камо ли семейството.
Давайте, карайте ми се. Simple Smile
А с жена ти обсъдихте ли го? Или просто един ден си взе мотор без да ѝ казваш и дума по въпроса?

# 496
Не може да си прави каквото си иска - от устата на жена звучи точно като да си отглежда  скапаняк.
Точно скапаняк. Защо се е трошил да работи и да се развива, като накрая не може да си харчи собствените пари?
Казвам го като човек без никакъв интерес в моторизма, ама като това ти е мечтата и работил за нея, и не фалира семейството си с тази покупка, защо да не я осъществи?

# 497
Онзи,не мотора е проблем,а липсата на комуникация между партньорите и това някой да поставя своите нужди над всичко. ММ също има мотор и спортна кола,но са купени със съгласието ми и в момент,в който сме можели да си ги позволим.

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 16:41 от Sissy

# 498
Ето ме, дами. Simple Smile Реално.
Да не се напъвате за нещо хипотетично. Simple Smile
Имам и семейство и 2 малки деца и мотор и квот се сетите.  Даже тази година го смених. Simple Smile Не съм ощетил някой с това, което искам и/или съм направил, камо ли семейството.
Давайте, карайте ми се. Simple Smile

Щях да реша, че е съпругът ми, но ние нямаме 2 деца и той не кара мотор 😁.

# 499
Да разбира се, защото е "истински мъж", а злата му жена го е тласнала в обятията на готината любовница 😂 Сега му роди едно, две деца и пак ще си говорим. Само да знаеш, че вълкът козината си мени, но нрава никога. Аз не бих се доверила на мъж, които подържа извънбрачна връзка 4-5 години. Да не се окажеш и ти един ден злата жена, а някоя друга млада любовница да се вози на мотора.
Точно неговата жена беше всичко друго, но не и зла. С нищо не бях по-добра от нея, не живея с подобни заблуди.
Напълно осъзнавам и риска пак да си хване любовница. Сигурна съм, че ако се случи и без да забраня нещо, ще съм "зла". Била съм любовница, не идиот... Не вярвам на думи от типа "не спя с жена и сме заедно заради децата".
Тезата ми за мотора няма нищо общо с връзката ми, но това са зрели мъже, ако един мотор ще донесе щастие, защо да не си го купи? Защо да не си вземе питбул?

# 500
Да си ги вземе бе, Taicho,но ако иска да е със съответната жена трябва и нейното съгласие.

# 501
  • Sofia
Тезата ми за мотора няма нищо общо с връзката ми, но това са зрели мъже, ако един мотор ще донесе щастие, защо да не си го купи? Защо да не си вземе питбул?

Защото специално кучето носи след себе си един куп многогодишни отговорности, които мъжът няма да поеме самосиндикално.
Да не коментираме колко грозна и опасна порода са точно питбулите – т.е. тук е съвсем възможно и страхът на жената да играе значима роля.

# 502
  • София

А с жена ти обсъдихте ли го? Или просто един ден си взе мотор без да ѝ казваш и дума по въпроса?
Аз не карам мотор от вчера. И не съм на 25. Така беше и когато се запознахме. Точно на този етап, нямах. Когато  след това пак реших да взема, казах, какво мисля, не съм питал. И не съм бил изненадан от реакцията. И да бях питал, пак щеше да е така. Simple Smile
Надявам се да бях изчерпателен. Simple Smile

След като не си ощетил никой, няма проблем. А жена ти какво скъпо нещо си купи?
Laughing
Трябва да има знак за равенство, задължително?
Каквото иска си купува. Но в повечето случаи аз я навивам.

# 503
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy

Сладурана. Той се е отчитал пред която трябва. Все едно аз да си хвана любовник и да му давам отчет къде и за какво си харча парите. Joy Любовниците се използват с друга цел, не да водят счетоводство.

# 504
Да разбира се, защото е "истински мъж", а злата му жена го е тласнала в обятията на готината любовница 😂 Сега му роди едно, две деца и пак ще си говорим. Само да знаеш, че вълкът козината си мени, но нрава никога. Аз не бих се доверила на мъж, които подържа извънбрачна връзка 4-5 години. Да не се окажеш и ти един ден злата жена, а някоя друга млада любовница да се вози на мотора.
Точно неговата жена беше всичко друго, но не и зла. С нищо не бях по-добра от нея, не живея с подобни заблуди.
Напълно осъзнавам и риска пак да си хване любовница. Сигурна съм, че ако се случи и без да забраня нещо, ще съм "зла". Била съм любовница, не идиот... Не вярвам на думи от типа "не спя с жена и сме заедно заради децата".
Да си вземе, но след като го е обсъдил и двамата са преценили, че могат да си го позволят. От позицията на любовница е много лесно да кажеш "защо не", но от позицията на съпруга е малко по-различно.

# 505
От позицията на любовница е много лесно да кажеш "защо не", но от позицията на съпруга е малко по-различно.

Нищо не се променя, ако ние не го променим, а както е видно от темата това се случва, най-вече с мъжете, които неуморно опитваме да променяме и рамкираме от ден първи на съпружието.

# 506
  • София
С нищо не бях по-добра от нея, не живея с подобни заблуди.
Напълно осъзнавам и риска пак да си хване любовница.
Прибери резервните ключове. От коли, мотори, от всичко. И в сейф. Laughing

# 507
Joy Онзи, който е решил, никой не може да го спре.
Виж, ако купи мотора, за който го убеждавам, бих се изкушила да ги прибера, за да го карам аз.

# 508
От позицията на любовница е много лесно да кажеш "защо не", но от позицията на съпруга е малко по-различно.

Нищо не се променя, ако ние не го променим, а както е видно от темата това се случва, най-вече с мъжете, които неуморно опитваме да променяме и рамкираме от ден първи на съпружието.
Не е точно така, аз като необвързана без деца можех да си харча всички пари само за себе си, в един момент определено приоритети трябва да се променят. И на двама партньори, разбира се. Няма лошо един мъж да има мотор примерно, лошото е когато си го купува без да го е съгласувал с жена си. Ами ако и тя междувременно е направила някоя голяма покупка и в следващите месеци едва свързват двата края?

# 509
Да си ги вземе бе, Taicho,но ако иска да е със съответната жена трябва и нейното съгласие.
Тя жената си е дала съгласието и го е приела със силните и слабите му страни.

Общи условия

Активация на акаунт