С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 697
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Много добре знам какво пиша, преди това той беше семеен.

# 481
Олеле майчице Joy

# 482
  • Mediterraneo
Ако мъжа все пак си купи мотора, с лични средства, следва ли развод?

Това за мен е малко като вица "- Какво правите с виното, което остава?... - Не разбирам въпроса"

Та за мен няма отговор на този въпрос, защото в моето семейство няма лични средства. Ако сме го обсъдили, и сме преценили, че за момента не може да си купи мотор, а той въпреки това го направи, ще се преосмислят някои неща.
Ако пък го купи през главата ми, без да е споменал и дума за това, ще се преосмислят още повече неща.

# 483
Ако всичко ни е уредено преди мотора, да си го купува. Ама не аз да се чудя с какво да купя обувки на детето, а той да се чуди как да си купи глезотийка. И щом сме семейство, няма негови пари, нито пък мои, а има наши.

# 484
Аз съм тая с камикадзето. Не го спирам, защото не мога. Но съм го помолила  когато аз съм в колата, да кара по-бавно и той се съобразява. Това за него е вид компромис.
В друга тема бях писала принципа за трите нетни заплати. Ако сме спестили 3 нетни заплати на човек от семейството, останалите пари можем да си ги харчим. Разбира се, не профукваме всичко, но пък знаем, че имаме тая възможност. И за псоледните 3 години никога не сме купували нещо голямо без да го обсъдим.

# 485
Не може да си прави каквото си иска - от устата на жена звучи точно като да си отглежда  скапаняк.
Естествено, че може да си прави каквото иска, друг е въпросът той какво иска и той какво отношение проявява сам, не защото жена му така смята Wink
Толкова е просто, чак трудно го разбирате.

# 486
Връщам си думите назад и в четвърти клас не съм била толкова незряла.

# 487
Това обяснява начина ти на мислене!!!!

# 488
И още повече този мъж бил "истински мъж" за пример 😀😂😂😂 Нищо чудно Чайчо да е младата любовница развозвана на мотора....

# 489
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy

# 490
Не може да си прави каквото си иска - от устата на жена звучи точно като да си отглежда  скапаняк.
Естествено, че може да си прави каквото иска, друг е въпросът той какво иска и той какво отношение проявява сам, не защото жена му така смята Wink

Ето това е. Прост разбор на семейни/партньорски отношения.
Обикновено е така до събирането/до появата на децата, после колелото се обръща на 180°.

# 491
  • София
Ето ме, дами. Simple Smile Реално.
Да не се напъвате за нещо хипотетично. Simple Smile
Имам и семейство и 2 малки деца и мотор и квот се сетите.  Даже тази година го смених. Simple Smile Не съм ощетил някой с това, което искам и/или съм направил, камо ли семейството.
Давайте, карайте ми се. Simple Smile

# 492
Сигурно е наистина е много незряло. Представяте ли си, публично заявих, че живея извън стандартите на перфектните съпруги в bg-mamma, че даже съм имала неблагоразумието да се влюбя в женен мъж. Не е незряло, даже сигурно е подсъдно. На всичкото отгоре не искам да ми се отчита и къде си харчи парите. Joy
Да разбира се, защото е "истински мъж", а злата му жена го е тласнала в обятията на готината любовница 😂 Сега му роди едно, две деца и пак ще си говорим. Само да знаеш, че вълкът козината си мени, но нрава никога. Аз не бих се доверила на мъж, които подържа извънбрачна връзка 4-5 години. Да не се окажеш и ти един ден злата жена, а някоя друга млада любовница да се вози на мотора.

# 493
След като не си ощетил никой, няма проблем. А жена ти какво скъпо нещо си купи?

# 494
  • Варна
Не може да си прави каквото си иска - от устата на жена звучи точно като да си отглежда  скапаняк.
Да, а скапаняците не умеят да печелят добре и да инвестират.
Дори и при общ бюджет, свободната мисъл да искаш, избираш и имаш не се спира.
Мисля, че някои дами се притесняват, мъжа да не духне с мотора форева.😄

Общи условия

Активация на акаунт