С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 932
  • 764
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А, изхвърляне- в никакъв случай.
Ако стигнат дотам нещата, че да се запъне да тръгне като клошар, когато съм се облякла като дама, просто  ще си остана вкъщи.
Но, това ще означава, че дрехите му са ни най-малкия проблем.

# 61
ММ си държи на външния вид, а майка ми оня ден като се изцепи: "Ти си като жена, имаш много дрехи", и той после ми вика: "Ама тя какво иска, гол ли да ходя?!" А той не е конте, просто има вкус и му харесва да е добре облечен.

# 62
МП държи дотолкова на външният си вид, че само хигиената му е важна.
Веднъж обу мокри дънки, ( бях ги изпрала преднамерено, за да не ги носи на дадена дата) за да ми  "докаже", че не му пука.
Опитах и с добро, опитах и със зло. Не дава, да му пипат дрехите, да ги сменям, камо ли да му казвам какво да Не носи.
Иначе сутрините, когато не работи, прави закуска, мие чинии. Пералнята пускаше до един момент, когато има нещастието да пусне моята  любима  плетена фанелка, с обща пералня. Излезе кофа. Оттогава насам само аз пускам пералнята. В краен случай той, но само неговите си дрехи. 🤪

# 63
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
МП държи дотолкова на външният си вид, че само хигиената му е важна.
Веднъж обу мокри дънки, ( бях ги изпрала преднамерено, за да не ги носи на дадена дата) за да ми  "докаже", че не му пука.
Опитах и с добро, опитах и със зло. Не дава, да му пипат дрехите, да ги сменям, камо ли да му казвам какво да Не носи.
Иначе сутрините, когато не работи, прави закуска, мие чинии. Пералнята пускаше до един момент, когато има нещастието да пусне моята  любима  плетена фанелка, с обща пералня. Излезе кофа. Оттогава насам само аз пускам пералнята. В краен случай той, но само неговите си дрехи. 🤪
Ми той ти го е върнал за дънките. Защо не трябваше да ги носи на тая дата? Фетиша е страшно нещо! Дрехата се къса и, или протрива и рано или късно става на парцал.

# 64
Вики, има ли друго, което си си наумила, че трябва да прави или да не прави мъжът ти или не знам точно как да го нарека тоя човечец с когото съжителстваш в тиха или не чак толкова, война?

# 65
Друго имах предвид-много мъже остават в модата от времето преди да се оженят.
И си карат така, щото вече са ги "взели" и ако има нещо, дето жената не харесва, ще ги синхронизира с нактоящето.
Други, в един момент, се чалват и почват да се труфят като тийнове на 15.
Та, за съжаление, си има нужда от премерен задвратник, който да ги вкара в пътя.
ПП. Но, най-голямото предизвикателство е мъжът-конте, който те избутва от огледалото, че да си оправи "непослушния" косъм на главицата.......

И повечето жени сме така. Най-много си харесваме модата от нашата младост. После повечето даже не се интересуваме толкова от последните модни тенденции, че да се усетим, че сме изостанали и в прически, и в дрехи, обувки, грим и пр. Или започваме да се носим с лелченската класика. Има все пак и по-належащи неща, не е като да си на 15-25, че това да ти е основен приоритет. Е, има и такива, които си следят модата, но това което 20-годишната може да си позволи, при 40-60-годишни може и да стои нелепо, и не визирам килограмите.

Иска ми се например да си взема анцузи с широки крачоли и ниска талия, че такива харесвам, но явно са толкова демоде, че никъде не се предлагат.

# 66
Вики, има ли друго, което си си наумила, че трябва да прави или да не прави мъжът ти или не знам точно как да го нарека тоя човечец с когото съжителстваш в тиха или не чак толкова, война?
Благодаря за загрижеността!
Не знам коя жена ще се радва, мъжът ѝ се мъкне с дънки, които са от неговият студентски живот. И по тях можеш да видиш колко е отслабнал/порастнал/напълнял. Или аз съм нещо объркана?

# 67
Мии на мен няма да ми пука, моят мъж си се облича ОК, понякога има съмнителни модни комбинации, ама да не съм му майка или пък той в трети клас.

Мен пък ме дразни по принцип 😆 с това ИП. Имали сме и преди разговори по темата, ама сега вече съвсем ми е странна тезата му, че не познавал някой, който да ползвал миялна качествено. Един вид на никого не била променила живота тая машинария. Пък аз си мисля, че все пак не очакваме драматичен обрат в съдбата си, а просто да мие чинии. И тва в момент, в който пътуванията са ми главно от мивката до печката и обратно..

# 68
И моят има една такава теза, че миялните не изплакват чиниите добре. От тогава той мие чиниите 😂

# 69
Не се меся на моя мъж как да се облича...невинаги ми допада, ама си мълча.  Smiley   Не ми пука от чуждото мнение, та дали го мислят за прошляк/баровец/друго, все тая ми е.
Скрит текст:
Сещам за случка по повода...преди "100 години", малкия син бебе, ходихме до вилата.Той по домашни дрехи, обут в едни от ония "супермодерни" плетени обувки, ама ...подпетени-така ли беше думата, като чехли.Свекърва ми дава да носим разни зеленчуци на една позната.Отиваме, преди да се приберем.Тя слиза пред блока, аз в колата с бебето, мъжа ми слиза да й даде армагана.Говорят няколко минути, тя го сочи, той се смее....питам после.
Била му казала нещо от сорта "Защо си такъв?Виж, блузата ти мръсна...а как може с тия ...обувки?Жена ти не те ли видя как излизаш от вас?", на което чула "Жена ми се грижи за бебето, как се обличам аз си е моя работа!".
Жената на възрастта на свекървата, решила да дава акъл....   Smiley
И моя мъж се пробва в началото с "Къде ми е това?Къде ми е онова?Къде си сложила еди кое си?"...и т.н.
При постоянни отговори от моя страна "Не знам!Не съм пипала еди кое си!Не съм ги/го виждала!", бързо се научи, че мама вече я няма да му върви по гъза.   Smiley
Ами, неволята учи....

# 70
И моят има една такава теза, че миялните не изплакват чиниите добре. От тогава той мие чиниите 😂

Ей т'ва е. Жениш се, купуваш си миялна машина и накрая пак ти миеш чиниите Joy

# 71
Моят ме дразни, че никога, освен когато е на работа, не става по-рано от 12:00 (в 12:00 защото аз не издържам и го събуждам, иначе ако го оставя, спи до 14:00-15:00 Flushed) Преди ИП, когато спеше до късно в почивните дни, не ме дразнеше толкова, колкото сега, когато не работи. Хем не е изтощен, нищо не е правил цял ден и пак се скъсва да спи. А как ми се иска някой ден да ме събуди със закуска или кафе в леглото.. Но започвам да се примирявам, че това най- вероятно никога няма да се случи Grinning И всеки път като му кажа, колко ми се иска това за закуската, ме изкарва виновна, че аз ставам
много рано Grinning 8:00-9:00 за мен си е напълно нормално да се събудиш, ама нали трябва да се оправдае Grinning
За неговото облекло аз отговарям напълно. Той само одобрява всичко. На мен ми се меси, само когато съм на път да си купя или облека нещо, което не му харесва, но за щастие се случва рядко Grinning

# 72
Вики, естествено, че не съм загрижена за мъжа ти, защото това не е моя работа. Пиша, защото споделяш за проблем и, защоти виждам че ти прави напук, без да знам дали това поведение е или не е в отговор на опитите ти да налагаш своето. Казваш, че си пробвала и с добро, и с лошо, трудно ми е да отдиференцирам кое кое е в подхода ти. Реакцията му с обуването на мокрите гащи е показателна.

# 73

Ей т'ва е. Жениш се, купуваш си миялна машина и накрая пак ти миеш чиниите Joy
ААА, моля ти се, аз не спадам към кухненското обурудване. Имам си други достойнства 😉

# 74
  • София
Хубаво е, когато в семейството се напаснат достойнствата на членовете.
Често, обаче, "възвишените" качества не мелят с "простоватите", обслужващи ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт