С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 153
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Представих си някаква сприхава жена, а мъжа й, 60кг с мокри гащи, постоянно e посинен заради нейните безсмислени кавги Grinning

# 91
  • София
bratan, разсмя ме, чак  и аз си представих същото. Да ви кажа - не е много приятно и мъжът да скача като петел постоянно. Все не знаеш кога ще се сбие, е - винаги в защита на по-слабите, ама ...

# 92
Моят мъж просто не е конфликтен. Никога няма да се скара с някого, но и никога няма да ме защити. 😔
А е здрав и силен, не е страхлив. Просто манталитет.

# 93
Моят мъж просто не е конфликтен. Никога няма да се скара с някого, но и никога няма да ме защити. 😔

Конфликтен ли е с другите, почти сигурен ще е конфликтен и с теб. Мисля, че си къмсетлийка.
Мисля, че добър вариант е да е обективен - да те защити когато си права и да ти напомни когато не си.

# 94
И моят не е, което е добре, защото аз съм. Има баланс. Защитава ме, когато има нужда, но понеже съм конфликтна, винаги ми напомня кога прекалявам, за да спра.
Ако те обича, помага, гръб ти е и опора, това, че е спокоен по-скоро е плюс.

# 95
Тук сме се събрали много жени с некомфликтни мъже 😂. И аз съм много избухлива и се радвам, че ММ е по-спокоен. Познава ме много добре и когато усети, че има вероятност да избухна той говори вместо мен. Много излишни нерви ми е спестил така.
Но и той не от камък, когато става въпрос за нещо сериозно и той избухва, по-рядко от мен, но много по-страшно. Пали го най-вече ако някой засегне децата или мен, рядко се пали и от нередности на работата.

# 96

Конфликти трудно се разрешават със заемане на страна. Най-много да стане по-зле.

# 97
Не е задължително да си конфликтен, за да защитиш жена си когато е в такава ситуация. Диалог и дипломация биха били достатъчни според мен. Или не описвате точно ситуацията или аз не я разбирам правилно, но мъж да се крие зад жена е приемливо, ако той е на 10-11, а жената е майка му.
Аз съм била във връзка с много конфликтен човек, което също не е никак приятно, дори бих казала прекалено натоварващо.
Ако трябва да избирам между двата типа, бих избрала този, който ще замълчи, защото аз съм достатъчна в такива ситуации 😂...

# 98
И двамата с моята сме конфликтни, но до известна степен. Тя е повече от мен, аз съм кротък, докато не ме ядосат, което все пак не става много лесно. Но когато стане и ми падне пердето, тогава става наистина страшно. Обаче успяваме да се разбираме, факта, че досега не сме се изтрепали е показателен. Също дори след тежки скандали, сравнително бързо ни минава и на двамата, след няколко дни може дори да не помним за какво сме се скарали.
Говорили сме си с нея, ако сме като други наши познати, залепени постоянно един за друг- заедно на работа, после заедно вкъщи да шетат и домакинстват, наричайки се с някакви смешни имена, определено няма да се изтърпим. В тази схема сигурно ще се гръмна след месец два или ще се изтрепем взаимно Simple Smile

# 99
RF, все едно описваш моя брак. 😀
Такива "пламенни" връзки, без крайности, разбира се, са много продължителни и успешни.

# 100
Чакалке, така е, напълно съм съгласен. И двамата сме темпераментни, и двамата като се ядосаме, се караме и викаме, настава става истинска война (понякога между любовта и войната няма голяма разлика:) ), но сме си заедно вече много години.
Докато едни наши съседи, също младо семейство с деца един път ги чухме да се карат и после бяха разделени 3 години. Друго младо семейство с дете от кооперацията се разведоха без да се чуе и гък от тях (не сме в панелна сграда, в ново строителство сме, но се чува много).
Така че по-добре пламенни отношения, от колкото студени или сдържани такива.

Сещам се за един лаф, характеризиращ тази наша част на света- "Тук на Балканите силно любим и мразим". Според мен много точно си отговаря.

# 101
Викаш, не се ли чува, любов няма Simple Smile
Имаше една форумка, пък се биеха, и останалите - свръх загрижени, че било насилие над нея. Оставете ги, бре, щом е взаимно 😂

# 102
Rf, често се смея, като чета форума. Мисля си, по форумното мнение ние сме пред развод, а аз съм емоционален насилник. Joy
А всъщност се разбираме идеално.
Ето защо отношения по форум не се решават.
Дренка, уточнихме, без крайности. 😀

# 103
И двамата с моята сме конфликтни, но до известна степен. Тя е повече от мен, аз съм кротък, докато не ме ядосат, което все пак не става много лесно. Но когато стане и ми падне пердето, тогава става наистина страшно. Обаче успяваме да се разбираме, факта, че досега не сме се изтрепали е показателен. Също дори след тежки скандали, сравнително бързо ни минава и на двамата, след няколко дни може дори да не помним за какво сме се скарали.
Това все едно моя мъж го е писал. Леле, колко сме се карали, че сме се и разделяли за по седмица...много скандали, но и много любов. Накрая и едно дете си направихме, за да е цирка пълен. В момента връзката ни хич не е ок, но много се надявам всичко да се оправи, защото си го обичам много.

# 104
  • Sofia
Перманентните скандали захабяват връзката и изтощават психиката на партньорите. Не е за мен подобен стрес. Simple Smile Предпочитам спокойни и уравновесени мъже, аз също нямам навика да повишавам тон.

Общи условия

Активация на акаунт