С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
Не е от него детето. С бащата сме разделени.
Казвам му като иска някой да го дундурка и да го гледа като бебе, да отива при майка си. Не, че ще отиде 😀, но не знам аз колко още ще го изтърпя. Той пък е в другата крайност - иска бебе, дори беше сърдит като разбра, че не сме на една вълна. Явно на него нещата му изглеждат перфектни.
В интерес на истината, до скоро се разбирахме добре, а сега... Не знам от извънредното положение ли е (и едномесечното стоене вкъщи нонстоп заедно), аз ли "прогледнах"...

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 23:22 от Neni •

# 121
Недей да му раждаш дете докато връзката не те удовлетворява. Щом сега ти тежи представи си какво ще ти е като си и с бебе на ръце.
Пробвай да поставиш граници, но това принципно се прави в началото на връзката. Ако си твърда обаче и сега можеш да успееш.
Повечето мъже от началото се пробват до къде могат да стигнат и ако не сложиш граници ти се качват на главата.

# 122
На този етап дума не може да става да му раждам дете.
Осъзнавам, че грешката си е в мен. Нали на жените ни е заложено да сме си грижовни. Беше ми приятно до едно време да се грижа и за него (но не като за бебе), докато не започна малко по малко да прекалява. И вече явно е късно. Опитвам се да сложа граници, но с манипулатор срещу себе си е трудно. И все пак съм упорита 😀, а той нека си мрънка и недоволства.

# 123
То от началото на всички жени им е приятно, а мъжете само това чакат. Сещам се от началото на връзката ни с ММ как хапвахме заедно, той си изяде яденето, а аз още хапвах, побута си чинията към мен и ми поиска да стана да му сипя. Така реагирах, че повече не се сети да ме вдига от масата. Имахме такива моменти и с другите домакински задължения.
Сега и двамата участваме в домакинството, даже той повече понеже аз се грижа за бебето.
Имам и дете от предишна връзка и за това ми беше ясно, че каквито граници поставиш от началото така ще бъде.

# 124
  • Sofia
Ох, абе, и аз обичам да глезя, ама си признавам, че повече обичам да бъда глезена. Yum

# 125
И аз така . Тази вечер ми беше много добре ММ приготви вечерята и ми сипа чаша розе. Чудно ми беше.

# 126
  • Швейцария
Моят мъж е много сладък и си го обичам, нооооо....
1. В магазина ми дърпа от ръцете неща, които смята, че не ми трябват. Когато искам да вляза в магазин за дрехи, ме дърпа.
2. Когато го помоля да направи нещо, то никога не става веднага. Минимумът чакане е 20 минути. Обяснява, че така се чувствал по-малко под чехъл...
3. Ако трябва да се ходи в институции, сервиз за колата, магазин и т.н., той заема веднага позиция зад мен и ме побутва напред да се разправям аз. Обяснява, че аз го мога по-добре. Писма и имейли ми биват натресени да ги пиша аз. И това не го можел...

# 127
Ооо, то така е най-удобно нещо да не го можеш. Май мъжете много го обичат тоя коз. И аз съм го чувала понякога, или "ти го правиш по-добре", ама не ми минава това, казвам, че е много удобно така и дадох за пример една възрастна колежка преди години беше пред пенсиониране и казваше "мога да се науча и на компютъра да правя нещото, ама не искам. За да не ме карат". Та, викам, без такива Grinning и той се хили...

# 128
Присетих се за още една "любима" черта на ММ, като заговорихте за софри. В първите години на връзката ни, щом излезем някъде да хапнем, и се почваше - да ти овкуся ли салатата; да ти нарежа  пържолата и прочие, и се буташе през мене да го прави! Няма не искам 😰
Същото е и като готвех в началото, избутва ме, уж да помага и се заема той 🙄
Вече не го прави, научих го, аз си знам как, но ми отне години.
И понеже много ви се оплаквам, ще споделя и нещо мило. Гледам любовно изражение на лицето му, а си гледа в телефона вече половин час. Говоря му нещо, не ме отразява...та се примъкнах иззад него, да видя коя магарица гледа в тоя Фейсбук. А той гледаше нашите снимки от морето през 2012 ❤️

# 129
Много ме дразни като каже: "Обади се на еди кого си и му кажи еди какво си". Ама ти сливи ли имаш в устата, че не можеш да се обадиш и да кажеш каквото искаш?! Или като работи нещо, разхвърлял инструменти и после, дай сега да приберем. Нищо, че аз в момента си имам друга работа.
Като се оженихме, беше научен от мама, всичко да му се сервира на тепсия. Може да мине край шкафа, да седне и да каже дай ми сол, нищо, че е минал край солницата. А да чисти?! Ама как, това било женска работа. Сега слага масата, стирка удря и много други неща прави, само с прахосмукачката нещо не ще да се сприятели... Но смятам да си реша проблема, като си купя робот при първа възможност.

# 130
  • Швейцария
Ооо, мъжът, когато е болен и му кажа обади се на шефа си, че няма да отидеш, казва обади му се ти и ми дава инструкции какво да кажа. На неговия собствен шеф...Той шефа, човека, е свикнал и вече ми звъни за всичко, което се отнася до мъжа ми.

# 131
Това ми звучи все едно да звънна на госпожата да кажа, че детето е болно...

# 132
Много ме дразни като каже: "Обади се на еди кого си и му кажи еди какво си".
У дома аз го правя това Simple Smile Много мразя да говоря по телефона. За това, когато може той да го свърши, моля го да го направи Simple Smile

# 133
Неприятното с поставянето на граници е че в един момент се оказва труд напразно.
Таман се успокоила, че го е научила докъде са границите, и вземе че ги мине с колежка. Simple Smile
Когато човек сам си ги слага, без натиск, и сам се усеща.
Толкоз голяма минавка ли е да станеш да донесеш нещо на ближния?

# 134
Това ми звучи все едно да звънна на госпожата да кажа, че детето е болно...
Баш...Някои жени доброволно стават майки на мъжете, а после хън-мън :Д

Общи условия

Активация на акаунт