С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 140
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
Тия дни съм се закотвила в тая тема. Колкото исках ММ да се върне от работа, толклва сега искам да ме остави на мира. Реши да се орави на малко дете (буквално) и само да мрънка и да задава детски въпроси. Казах му 100 пъти да престане и да се държи норнално, обаче нямаше ефект и накрая пак трябваше да стана лоша. Обяснението беше "Ми аз те подготвям за бъдещето".
Честно казано не разбирам как функционира мозъкът му и как стига до такива тъпи мисли и как точно осъществява причинно следствени връзки. Пример: сега обичам да спя по 8-9 часа - значи като имаме дете няма да се справям, защото ще трябва да се будя през нощта. Същото и за кучето - щом сега не ставам рано, значи и тогава бяма да ставам рано, за да го разхождам. Не разбирам само защо СЕГА трябва да се лишавам от сън като нямам нито дете, нито куче.
Още малко ще поиска да ставам всеки ден в 6, за да докажа, че го мога. Абе яяя....

# 241
PimKie, нагласи му на твоя една аларма за през нощта на 3 ч., да видим той колко ще става като родител.

# 242
Съжалявам, ако си очаквала да ти кажа колко кофти мъж си си взела. Това е индиректна обида към теб.
За мързела нямах предвид теб,  но все едно. Продължавай да го третираш като бебе и чакай отношение.

# 243
Значи аз съм разбрала грешно. Извинявам се.
И не очаквам да казваш колко е кофти. По принцип не е. И не разбирам от къде идват всичките тия глупости, дето ги прави..

# 244
Значи аз съм разбрала грешно. Извинявам се.
И не очаквам да казваш колко е кофти. По принцип не е. И не разбирам от къде идват всичките тия глупости, дето ги прави..
Това е неговият начин да ти каже колко те обича.
Не виждам нещо тревожно, глезоти ти се. Blush
Явно си мечтае за семейство като от рекламите, с деца и куче и така. Не се ядосвай.

# 245
Той сам казва, че така си изразява обичта. Понякога обаще имам нужда от възрастен човек.
Не иска куче, но след караницата уикенда дойде при мен и ми каза, че иска да сме семейство и да имаме 2-3 деца, та и куче, ако това ще ме направи щастлива.

# 246
Тия дни съм се закотвила в тая тема. Колкото исках ММ да се върне от работа, толклва сега искам да ме остави на мира. Реши да се орави на малко дете (буквално) и само да мрънка и да задава детски въпроси.

А възможно ли е просто да се е шегувал?

Прави ми впечатление, че и дъщеря ми много се дразни, когато зетят се държи (така да го кажа) детински. Или се лигави. А тя се държи прекалено сериозно и не му влиза в "играта".

Дали вторачени в битовизмите ние/жените/ не забравяме да се забавляваме и шегуваме? Иначе казано дали ако се радваме по-често и обръщаме нещата на майтап няма да ни е по-весел живота?

# 247
PimKie нашите мъже ще да са астрални близнаци. Аз обожавам да спя до късно и като нямахме деца, уикенда се възползвах (което разбирам как може да е дразнещо за някой ранобуден, ама ако нямаме конкретни планове, не разбирам защо трябва да се пъна да ставам в 7). Също имаше спекулации като как ще си гледам децата някой ден, ами гледам ги - породени, и двете кърмени на поискване и не спали цяла вечер преди година и половина. Оцеляхме всички 😆
Сега покрай карантината като няма ясла, лягат по-късно и съответно стават по-късно, което за мен е идеално. Пак недоволство щото били лоши тия навици. Айде пък как няма насила да стана аз и да будя спящи деца, че да сме ранобудни. Ако той иска да ги буди и занимава, да заповяда, само че и той хърка до мен 😆😆

# 248
Фиффи, точно. Не виждам смисъл да ставам рабо, да се наливам с кафе, за да функционирам и да се бия в гърдите, че съм ранобудна. Все си мисля, че като имам деца ще се напасна на обстановката.

512, той се шегува, но понякога не уцелва момента и не спира като наоравя забележка, че не ми е приятно. Иначе и аз влизам във филма понякога или директно аз му се лигавя, но гледам да се съобразя.

# 249
И моят обича да се буди рано почивните дни, а после да спи на обяд. Аз обаче не мога да спя през деня и с децата обичаме да си поспиваме сутрин. Като се събуди просто не му обръщам внимание и си спя. Ако събуди бебето му го връчвам да се оправя.

# 250
Моя може да спи по всяко време, навсякъде, под всякаква форма и поза. Само го остави и гледай. Събота и неделя ги оставям с детето да се наспят. Аз се излюпвам грубо към 8 и правя закуска. Той става в 10 и в 12 , след като е закусил добре може пак да легне да спи, после следобеда пак да спи, докато спи детето к после, докато малкото е около него вечерта пак да спи. Абе, сън да има. Аз не мога. Да речем, следобеда ще направя час сън ама повече съвсем се вкисвам.
Битовизмите убиват отношенията ама това не означава, че трябва да си траем постоянно. Моя правеше 2-3 неща ама и тях гледам сега се скатава , откакто останах у дома. Еми тъпо ми е. Ако знам, че няма да го свърши, ще го свърша аз , но не искам да остава всичко на мен.. добре, у дома съм, но Един вид ме наказва само с битовизми , заради това, че не съм на работа.

# 251
Едно от добрите неща, на които ме научи моя мъж, е да се смея над себе си.И най-вече, на него....   Smiley
И аз бях от супер сериозните.И, А си е направил майтап, А съм си обърнала гърба.А не е като да е бил груб, циничен или заядлив, просто има страхотно чувство за хумор.Умее да се смее и на себе си.А това всъщност, е страхотно.С такива хора се живее супер лесно, когато наистина им влезеш в тона.
Сега аз се майтапя с него, и каже ли нещо, аз "Ами, сърди се на себе си, ти ме научи!С твоите камъни, по твоята глава!", на което той се разсмива и купонът е готов.
И още нещо:ако се държите с мъжа си като с вироглаво дете, той Ще се държи като вироглаво дете.
Има обяснение, ама е дълго и пространствено, та ще го спестя.
Та, ако искате да се държи като "дрЪт" мъж и да не вижда във вас майка си, от която иска да се скрие или да избяга, не се дръжте като негова майка.
Значи, често чета тук, как хич не ви кефи мъжът да прави забележки за 1.как чистите, 2.как перете,3.как гледате детето, 4.как спите, и т.н., обаче, смятате за съвсем нормално вие да правите същите забележки към него непрекъснато.Е, защо на вас ви е в правото да не ви е приятно, обаче той няма право на същото?И трябва безропотно да приема забележките и да "слушка"?

# 252
  • София
Дренка, засрамена от чистофайниците взех, че изчистих снощи Simple Smile по-рано от планираното, ама бързо стана, щото нямаше боклуци. Много искам да добавя нещо в тази връзка - преди много години една възрастна жена / не моя роднина / ми правеше забележки често, че много време отделям на чистене и подреждане, а то - времето - минава бързо и е по-добре да го отделям на любимия мъж, с него да прекарваме тези дни или часове двамата заедно и в други занимания, а не да си губим времето в битовизми. Аз я гледах с укор, и много-много не й обръщах внимание. Сега разбирам колко права е била. Та, момичета и момчета, не се вторачвайте в тези дреболии, защото има къде-къде по-приятни неща за правене, за говорене, за изживяване, и то с любимия човек, с този, когото сме нарекли  "нашата половинка", с когото делим едно легло и в добри моменти, и в не толкова, делим и всичко друго. Да ви кажа сега и нещо забавно - откакто сме се взели с моя любим, се храним в една чиния, и нашите приятели знаят и ни сервират така, когато си гостуваме. Не вярвах, че ще го правя, виждала съм го при моите баба и дядо, мноооого отдавна. Това "делене на чинията" стана за мен символ на "единството на нашите тела и души". Май много лирично се получи...Ама - на, аз съм щастлива жена на своя щастлив мъж.

# 253
  • Варна
Споделянето и вниманието в брака си е основа. Но липсата на елементарна хигиена, може да помрачи всеки романтичен жест. При наличие и на малко дете, отговорността се увеличава.
Не познавам мъж, който да бяга от уюта.

# 254
има къде-къде по-приятни неща за правене, за говорене, за изживяване, и то с любимия човек, с този, когото сме нарекли  "нашата половинка", с когото делим едно легло и в добри моменти, и в не толкова, делим и всичко друго

Просто си го представям това, толкова е романтично: легло, ние двамата на път към леглото, и не щеш ли, намирам трохи, защото е ял там... Ще има страсти, ама от по-различен вид Smile

Общи условия

Активация на акаунт