С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 028
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Не знам. За мене лично, това е голяма мъка. Да се хабя аз постоянно да вкарвам някого в пътя, а той да ми отвръща подобаващо.
В моята връзка, именно битовизми тровят взаимоотношенията ни.
И да, хабя се. Например, десетки пъти му казвам да прибира храната в хладилника, като преди това я сложи в пластмасова кутия или поне я покрие с фолио. Десетки пъти получавам като отговор "добре". И си оставам с добрето. Кокошката я бутнал с чинията, салатата също. 😬
Наказан е, от месец само той е на чистенето с прахосмукачка. 😛
И гък не е казал.

# 226
PimKie, предвид факта, че шофираш малко, може би се притеснява за теб и колата.
Моят мъж пък ми бута ключовете, но аз не искам. Когато карам с него, много греша и постоянно се дразни. Даже той казва, че сигурно се притеснявам от него и затова греша.
Гледал ме много пъти от балкона и всичко е супер, обаче, когато е с мен е шок и ужас.
Ние пък днес имаме годишнина от сватбата. Аз забравих. 😑
ММ се сети обаче. 🥰

# 227
Скрит текст:
Не знам. За мене лично, това е голяма мъка. Да се хабя аз постоянно да вкарвам някого в пътя, а той да ми отвръща подобаващо.
В моята връзка, именно битовизми тровят взаимоотношенията ни.
И да, хабя се. Например, десетки пъти му казвам да прибира храната в хладилника, като преди това я сложи в пластмасова кутия или поне я покрие с фолио. Десетки пъти получавам като отговор "добре". И си оставам с добрето. Кокошката я бутнал с чинията, салатата също. 😬
Наказан е,
Скрит текст:
от месец само той е на чистенето с прахосмукачка. 😛
И гък не е казал.
Това съпружието ли???
Някой назад писа, че се отнасяте като майки с мъжете си, пък после, що се държали като олигофрени....   Smiley

# 228
PimKie, предвид факта, че шофираш малко, може би се притеснява за теб и колата.
Моят мъж пък ми бута ключовете, но аз не искам. Когато карам с него, много греша и постоянно се дразни. Даже той казва, че сигурно се притеснявам от него и затова греша.
Гледал ме много пъти от балкона и всичко е супер, обаче, когато е с мен е шок и ужас.
Ние пък днес имаме годишнина от сватбата. Аз забравих. 😑
ММ се сети обаче. 🥰

Абспкютно същата история. Каъо сън сама даже си пея. Обаче моят не вярва, че присъствието му ме притеснява. А как да не ме притеснява като само мрънка колко дълхо натискам спирачките и че щели да се изтъркат. Аз все си мисля, че трябва да ги натискам, както се чувствам сигурна и колкото е нужно, за да спра. Ама какво ли разбирам...

Честита годишнина!

Едит: Сега щял да се обади на застраховчика и да пита какви са условията за втори шофьор. Значи явно си е осъзнал грешката.

# 229
Дразни ме, че смени крушките в банята. Сега то не че чак блести от чистота, в тая карантина 4 човека нон-стоп вкъщи и е много оборотно помещението, ама изглеждаше прилично с 2 крушки. Сега са 4 и то със синкав оттенък, като блесна тая ми ти лампа и ми стана лошо. Естествено покрай смяната наръсил плота с прохоляци, някакви мазила се търкалят в мивката, шок и ужас 😬

Дразни ме, че излезе да тича и закъсня за среща (работи от вкъщи), даже не беше забелязал, а като сме всички тук и се затваря в гостната/кабинет половин час предварително, да се подготвял.

# 230
Дразни ме, че смени крушките в банята. Сега то не че чак блести от чистота, в тая карантина 4 човека нон-стоп вкъщи и е много оборотно помещението, ама изглеждаше прилично с 2 крушки. Сега са 4 и то със синкав оттенък, като блесна тая ми ти лампа и ми стана лошо. Естествено покрай смяната наръсил плота с прохоляци, някакви мазила се търкалят в мивката, шок и ужас 😬

Дразни ме, че излезе да тича и закъсня за среща (работи от вкъщи), даже не беше забелязал, а като сме всички тук и се затваря в гостната/кабинет половин час предварително, да се подготвял.

Моят има проблем с директното осветление. Много мрази да му светят лампите на тавана. Допустимо е само в банята. По принцип нямам проблем с индиректното осветление и даже създава една уютна атмосфера. Позволява си обаче да дойде да види какво готвя, да ми пусне само LED-а и да загаси нормалната лампа, щото не му харесвало така. Или да светне само нощната лампа, докато си търся нещо в гардероба. Полудявам и като започна да викам и пита защо така остро реагирам....

Иначе го остави сам да се излага пред колеги и шефове като закъснява.

# 231
Познато - пристигне в хола, загаси ми лампите, че много светело?! и отиде да си легне. Ми на мен така си ми харесва пък.

А за срещи ми е все тая рано ли е, късно ли, сега просто ми казва сутрин проблизително каква е програмата, за да знам кога да обядваме, нещо ако трябва да се пазарува и т.н., щото сме с две малки деца. И като сме всички вкъщи е много стриктен да е навреме, а ако е нещо за негово удоволствие, вече не е толкова важно има ли среща, няма ли..

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 16:51 от Фиффи

# 232
Ние тръгваме в неделя за село, вече заключвам външната врата и се сеща, че не е взел ключовете за къщата на село. Върнах се и ги взех. След пет километра пита къде му е телефона, естествено, беше го забравил вкъщи. Поне за ключовете навреме се сети.

# 233
Моят се върна 15км за рибарските такъми, още имаше КПП-та. 😂

# 234
Моят се върна 15км за рибарските такъми, още имаше КПП-та. 😂

И какво писахте в декларацията, че ми стана любопитно?

# 235
Ох само колко ме дразни. Постоянно мрънка това същество. Прибира се от работа не е влязал още и се почва.. защо имало трохи на плота какви са тези капки на дивана,  не си подсушила банята... Щото така щото ме мързи щото тва е тормоз! Не можах ли един нормален мъж да си намеря който не чисти?!? Това неговото е диагноза!

# 236
Ох само колко ме дразни. Постоянно мрънка това същество. Прибира се от работа не е влязал още и се почва.. защо имало трохи на плота какви са тези капки на дивана,  не си подсушила банята... Щото така щото ме мързи щото тва е тормоз! Не можах ли един нормален мъж да си намеря който не чисти?!? Това неговото е диагноза!

Joy Joy Joy Joy
Аз с първият бях добре. Хич не му правеше впечатление, а сега къде го намерих този... и той като твоя мъж. Поне не мрънка, а само нещо нарежда, пренарежда, забърсва и подмива. А с колата... там е ужас. Преди да тръгне винаги забърсва таблото, да не би да му хвръкне някоя прашинка в окото докато кара...

# 237
Моя не смее да мрънка за такива неща, защото вижда, че все пак старая, ама аз не съм от най- перфектните домакини и си го знам.
Мен ме дразни като напазарувам , например, и не и се носят чантите или по- тежките неща и го помоля той да ги качи и ли каже " После" . Като после средно отнема между 2 и 3 дни. Ей на, неща от неделя накрая си ги качих аз днес. Ай сиктир! Ще моля аз всеки ден по два пъти. Да не съм гърбава?

# 238
Хахааа, при нас обратното. Не му правят впечатление такива неща (и за щастие!). Не мога да си представя педант на тема ред и петънца... Аз си чистя, но на мен да ми е добре. Обаче пък ми липсва да беше поне малко такъв на тема кола, понеже аз много обичам коли, шофиране, и като вляза в колата искам да ми е хубаво. Ааами! Седмици наред трябва да го ръчкам да я закара на автомивка, за да я изчисти вътре. И понеже е много стриктен на тема опазване на околната среда от боклуци и никога не изхвърля навън неща (което е супер), но пък опаковките се трупат вътре долу и така си седят известно време... С такива дреболии все няма време да се занимае... Викам - с теб съм се отчаяла, че ще влизам в кола да ми е кеф... За момента след две години майч-во нямах възможност аз да я карам на мивки, ама викам само да почна пак да си карам активно хич няма да те чакам. Сега в карантината ръчках, ръчках, били пък затворени. Ама накрая ходи където се пускат монети, та я минавал с прахосмукачка поне.

# 239

Че да ти се падне някой - ти да чистиш и след него? На твое място бих скокнала да си изчистя само при мисълта.
😂

Общи условия

Активация на акаунт