С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 35 003
  • 764
  •   1
Отговори
# 210
Black Cat, колата е на негово име и застраховката също. Ако стане инцидент и не е съобщено на застрахователя, че аз карам, застраховката няма да покрие щетите и ще има долени глоби освен това. Засега уговорката е от догодина и мен да ме впишат като втори шофьор. До сега нямах необходимия стаж и щеше да е много скъпо.

# 211
bratan, едва ли човек, който обича партньора си, би отговорил с "Не" на въпроса ти. Малко са ми повърхностни такива питанки.

Ти сама си казвала, че любовта на мъжа е грижа към жената, наред с неговата финансова подкрепа.
Ако той вече не може да се грижи пълноценно за теб и да те осигурява поради такова нещастие, защо да си с него?

# 212
  • Sofia
Black Cat, колата е на негово име и застраховката също. Ако стане инцидент и не е съобщено на застрахователя, че аз карам, застраховката няма да покрие щетите и ще има долени глоби освен това. Засега уговорката е от догодина и мен да ме впишат като втори шофьор. До сега нямах необходимия стаж и щеше да е много скъпо.
OK, така ситуацията звучи една идея по-приемливо. Макар че това обяснява само защо ти не шофираш активно, но не и случката с познатия на мъжа ти. Освен това, малко е странно евтин автомобил (по твоите думи) да бъде пазен чак толкова педантично – застраховки, щети... Няма нужда от подобни галимации. Колата е, за да се ползва. Като се кара активно, няма как да не се амортизира с времето. Ей-сега ще седна да треперя дали няма да я ожуля някъде, голям праз. Мачкам наред, образно казано.
Макар че цяла година да не шофираш, само заради някаква документална особеност? Ти си знаеш, де, но за мен това е малко шантаво.

bratan, отговорих ти достатъчно ясно. Нямам какво повече да допълня по темата, която и без това е за друго. Последното ти твърдение е лишено от логика.

# 213
  • София

Твоят те баламосва нещо със застраховката- за България ако иде реч и ако не са променили нещо съвсем наскоро.
Ако сте в брак и колата е купена след брака, ти си съсобственик и няма никакво значение на чие име е застраховката, както и колата.
Моята кола е на мое и на името на още 2 души, регистрирана е в София, карам я в провинцията и там-в провинцията сключвам ГО на мое име. Никакви разрешителни и вписвания не ми искат.

# 214
Разбрах те, Блеки. Горкия, да е жив и здрав.

# 215
Ако колата си е лично негова и се съмнява в шофьорските ти умения, то не е толкова странно, че не ти я дава. Ако и ти си участвала финансово и реално е и на двамата, то нещата са си за нерви.

# 216
  • софия
Рали състезател имам аз, набичил и музиката а детето спи...като му направя забележка намаля замалко и после пак същата история, аз ли се вглъбявам прекалено или той просто има уши само за декорация не знам, обаче много ме ядосва.

# 217

Твоят те баламосва нещо със застраховката- за България ако иде реч и ако не са променили нещо съвсем наскоро.
Ако сте в брак и колата е купена след брака, ти си съсобственик и няма никакво значение на чие име е застраховката, както и колата.
Моята кола е на мое и на името на още 2 души, регистрирана е в София, карам я в провинцията и там-в провинцията сключвам ГО на мое име. Никакви разрешителни и вписвания не ми искат.

Не става въпрос за България. Ако автомобилът не е застрахован, няма право да е в движение.
Иначе и аз затова се ядосвам... защото мисля, че ме баламосва.
Страшно много ме обижда поведението му.

Не става въпрос за някаква стара трошка. Относително нова е колата, ама не е нвкаква скъпа марка. Понякога си мисля, че вкарва повече грижа и пари там. На година сменя по 1000 вида джанти, гуми и не знам още какво.
Колата си е абсолютно негова, обаче и аз ходя с него да я мия и да я чистя вътре. Мисля, че след тази ситуация ще се прости с тая екстра и ще ходи сам да се оправя.

# 218
Оставяй му колата и си вземи своя. Има такива чешити, не си дават колите и това е. Представи си да му я удариш, леле майко.

# 219
Ама вие не знаете ли? Колата е с ранг на любовницата в семейството... Simple Smile, кътка се, обгрижва се, финансите там отичат... Simple Smile

# 220
Ама вие не знаете ли? Колата е с ранг на любовницата в семейството... Simple Smile, кътка се, обгрижва се, финансите там отичат... Simple Smile

Така е, така е. Поне футбол не гледа, щото тогава вече не знам...
Тъкмо почнахме да оправяме отношенията малко и да се разбираме и му докараха колата. Та сега за благодарност кафе направи и се черпят в другата стая. Чудя се да се ядосам, че е несъобразителен или да се зарадвам, че поне проявява благодарност. Те хората не са виновни...

# 221
Никога не съм разбирала мъжете, робуващи на колите си. Или лудите футболни фенове. Моя не разбира и от двете, та съм рахат Wink
Но се дразня, когато започне да обсъжда какъв маршрут съм избрала. Хем не е шофьор, хем мрънка.

# 222
Pimkie, по-назад споделяш за дребни неща, които те дразнят в него, но не ви пречат на отношенията. На въпрос защо не спазва твоя ред, той  ти е отговорил, че още не е свикнал. Сега, като пишеш и неговото поведение какво е, и как ти се чувстваш - не знам колко са дребни, но очевидно ви пречат на отношенията. Хем се дразниш и стягаш редиците, като с малко дете, хем чакаш и ти отношение.
Не знам. За мене лично, това е голяма мъка. Да се хабя аз постоянно да вкарвам някого в пътя, а той да ми отвръща подобаващо.

# 223
  • София
Смисъл от опити за вкарване в пътя няма, радвайте се на времето един с друг, че животът много бързо минава 🥂

# 224
Дренка, много прибързано се похвалих.
Иначе цяло обяснение в любов получих. Следващите седмици ще стъпва на пръсти около мен. От сега го виждам.

Общи условия

Активация на акаунт