С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 765
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
По-важното е, че тя го изслушва, а лошото е, че го настройва срещу жена му.

А, то и тук е така. Ако някой се представи за мъж (защото може и да не е) и пусне тема как жена му след раждането се е променила, вече не иска да прави секс по 3 пъти на ден, ами само 3 пъти месечно и се мъчи да го отбие – т.е.да го отлюспи от списъка на децата си и го наритва да си влезе в съпружеско/бащинската роля, поне 50% от коментарите са тип „изневерява ти, зарязвай я тая, вземи мен, вземи мен, вземи мен!...“

# 286
Хаха, има такова нещо. Но като че ли повече съветват жени да си наритат мъжете. Но съм чела и тема, в която направиха нищо неподозиращата женица на г*з. Та повлекана била, време било да си върне фигурата, щом с едно дете не смогва, пък с две не я виждат... И ако е някой, на когото "малко му трябва", отидЕ си жената.

# 287
Малко не е по темата, но съм много възмутена от това което видях/чух днес...
Карахме колела с голямото ми дете из градчето, в което живеем и решихме да си починем на една пейка. Седейки на пейката случайно дочухме разговор между майка и син от дворът на една къща. Синът се прибираше от някъде, а майка му копаеше в градината. Синът се провикна и каза "майко ела да ми сложиш да ям"... жената се поизтупа и тръгна да сервира... Синът й беше на възраст около 30-35г. без видими увреждания, наранявания или каквито и да било други физически белези, които да показват невъзможност да постави чиния и храна на масата, за да се нахрани...

Какви жени биха били с такъв човек и защо майките учат синовете си да бъдат паразити, които са свикнали да ги отглежда някой...

# 288
Имам приятелка - и тя казва за сина си: Ако не му сложа да яде, гладен ще стои.
И той - около 30 -32. Ама се ожени и жена му му сервира.
Та и аз й се чудя на акъла, ама ...

# 289
Аз имам съсед на 60+ години, който живееше с майка си. Тя почина скоро. Известен лекар в града. Но пълен запъртък. Веднъж звъни на звънеца на майка си да му отвори вратата , жената отговаря : С, ти ли си маминко?
Беше изключително отдаден на майка си този човек. А тя го гледаше като писано яйце.

# 290
  • Варна
За съжаление познавам и такива жени.

# 291
Дали родителите нямат до някъде вина за това?

# 292
Неделя, влиза с гръм и трясък в спалнята и обявява:
 - Децата днес спят до късно.
 - (мигам на парцали) Спят ли още?
 - Спят.
 - А защо ме събуди тогава?
 - Мислех, че си будна.
Начи.. лежа в леглото със затворени очи, естествено, че съм будна, много ясно. Идваше ми да му извия врата.

# 293
Явно това да бъдат несъобразителни е в гените им Joy
На мен ми е любимо, когато ММ е първа смяна и излиза в 5:30ч. сутринта. Винаги се чувства длъжен да ме информира, че тръгва за работа???

# 294
  • Sofia
Еее, много сте лоши. Grinning На мен пък би ми станало тъпо, ако излезе, без да ми се обади, че тръгва. Дори и да хъркам яко...

# 295
Не си давам съня. Винаги мрънкам, че много шумоли докато излезе сутрин и само чакам по-бързо да чуя, че се щраква вратата и да знам, че мога да си потъна пак в сън.. Grinning

# 296
Еее, много сте лоши. Grinning На мен пък би ми станало тъпо, ако излезе, без да ми се обади, че тръгва. Дори и да хъркам яко...

От 3 години и половина сме заедно и сутрин абсолютно винаги ме целува и ми казва, че ме обича преди да излезе за работа. Имаше период, в който се дразнех, че ме буди, обаче сега го оценявам и ми става много хубаво. Дори успявам да измънкам нещо неразбираемо в отговор.

# 297
Много е бавен като трябва да свършим нещо. Аз съм супер припряна. Искам всичко веднага, мразя закъснения. Обикновено като съм с колата, казвам, че след 7 минути съм там и съм там. Излизаме и се започва със: взимане на ключове, преобуване на обувки (вкъщи ходим с тях),  забравен телефон, изключване на компютър и т.н. Тези неща се правят предварително. Откачам. Но сякаш се старае да го промени...
Вече се движим по мой списък. По часове.

# 298
Tyra, абсолютно същата ситуация е при нас. Освен търсенето на ключове, портфейл, очила, телефон, преобличане....и т.н. в последния момент,
се случва 5 минути преди да излезем, да каже "Чакай само набързо да си измия косата". Ей, откачам! Няма изгледи за промяна, моята припряност и бързане му докарвали стрес, а той държи да е е спокоен и нестресиран.  И така .. тренирам си аз търпението 😄

# 299
Ами да, иначе може да умреш преди него или още по-лошо - да ти го крадне някоя уравновесена дама Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт