С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 759
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
Сега съм майчинство и мога да си го давам ларж колкото си искам, обаче докато докато тръгвахме заедно с ММ на работа все мрънкаше, че се размотавам.
Сутрин обичаше да сме излезли в точно определен час и 5 минути по-късно са голяма трагедия. Аз пък се напрягам, ако някой ме кара да бързам и все забравям нещо.

# 301
  • София
Това разминаване в нагласите става все по- дразнещо с годините, за съжаление. Ако някой от двамата доброволно не се примири и не се приспособи към другия е извор на непрекъснати търкания и нерви.

# 302
А може и взаимно. С времето аз започнах да свиквам да се оправям по-бързо, а ММ да не ми дава толкова зор. Сега като ми свърши майчинство ще видя как ще е, но си мисля, че още повече сме се напаснали.
Исках да кажа на жените, които се оплакаха, че не е приятно това юркане. Малко повече спокойствие на никой няма да навреди

# 303
По-скоро аз съм човекът, който мрънка, за да излезем по-бързо. От малка съм като войник, за 10мин съм се оправила и чакам на вратата Joy но не защото така съм възпитавана, а заради това, че спя до последната възможна секунда и трябва да се изстрелям, за да не закъснея. А той горкия се влачи като ленивец. Едвам-едвам с бавни и некоординирани движения Stuck Out Tongue Winking Eye

# 304
При нас, аз все го юркам преди излизане, защото до последно си седи или лежи, обаче накрая не знам как става, но той ме чака Fearful
Иначе ме дразни адски много какви хубави крака има. Дълги, прави и стегнати. Много му завиждам. Все го карам да заголва баджак и се възхищавам Joy Моите са обратното на неговите Rage

# 305
  • София
PreslavaD, и мен ме дразни моя мъж с изваяните си крака, ама и какво дупе има само - мечта!... И с това много ме дразни, а също и с косата си - гъста, къдрава и черна като катран. Е такава коса искам, а не като моята - е, верно къдрава, ама не е така гъста и не е черна като неговата Simple Smile

# 306
Моля ви, дами, темата не е за хвалене 😁

# 307
Какво хвалене, мъжете им по-привлекателни от тях.

# 308
Че има ли лошо Simple Smile

# 309
След майчинството търканията сутрин преди излизане се задълбочават, защото има още един постоянен източник на напрежение и на редица извънредни и непредвидими поводи за забавяне в лицето на дребния човек. Мръсни ръчички ти хващат светлия панталон, “има ако” точно пред вратата (най-добре в пълно зимно снаряжение), мечоооо, къде е мечооо и т.н.

# 310
При нас аз съм от по-бавните, мъжът ми е вечно бързащ и припрян. И после се оказва, че все нещо е забравил. Аз не съм чак толкова бавна, особено ако не бързаме за никъде, не виждам смисъл да ме юрка. Специално в почивните дни съм му забранила да ме кара да бързам.

# 311
След майчинството търканията сутрин преди излизане се задълбочават, защото има още един постоянен източник на напрежение и на редица извънредни и непредвидими поводи за забавяне в лицето на дребния човек. Мръсни ръчички ти хващат светлия панталон, “има ако” точно пред вратата (най-добре в пълно зимно снаряжение), мечоооо, къде е мечооо и т.н.

За да те успокоя, ще ти споделя, че редовно улавям  петна по тъкмо изпраното си служебното си облекло. Понякога на вратата, понякога - преди да го облека на работа. Не е нито от мъжа, нито от децата. Въобще не ща да знам произхода. Подсказвам ти, че така човек се учи на ситуационни решения. Личен избор е дали ще се научи.
Wink

# 312
  • софия
Често го питам нещо и той мълчи, пак го питам, а той казва, че ми е отговорил, а всъщност не е. Наум си отговаря явно и си мисли, че го е казал гласно...

# 313
Абсолютно във всеки един миг мога да дам конкретен отговор след колко минути кое какво или аз нали долу 😁 И пак не се оценява, въпреки точността.
Избягах от наште, дето все ме юркат, да ме вземе глогът 😆 Нищо, аз си го обичам 🥰

# 314
Циник е, това хем ме дразни, хем го оценявам. Не всеки умее да е циничен с финес.
И да, хърка, когато спи по корем (любима поза, която му е забранена!). Тамън заспиш и почва, ненавиждам, че спя леко.
И е баш кокона, 5 минути преди излизане е поне час...

Общи условия

Активация на акаунт