С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 705
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Дразни ме, че сякаш дебне да отида някъде и започва да се провиква като овчар.
Затова приложих следната хитрина и вече няма викане, а идва до мен. Казах му, че имам някакви проблеми със слуха и ако иска нещо да ме пита или да каже, трябва да дойде до мен Grinning
Работи засега...
Ох, и ММ така се провиква, но ако използвам твоя номер, ще ме помъкне по лекари, да се изясни какво ми има😂

# 361
Според мен схващат манипулацията, но страшно мразя провикването, защото се напрягам да чуя, а преди минута сме били един до друг. Нямам проблеми с ушите, но къщата ни е голяма, а гледам постоянно да се движа и следва вик “Зайкоооо, еди какво си...” Ами имам проблеми със слуха, като искаш нещо да ми кажеш - ела.
И много високо говори, чиста емоционалност. Като завърже през два езика, бърза да го каже, обърква се и това води до още по-голямо повишение на децибелите и аз откачам.

# 362
Мъжете са просто устроени и невинаги отбират от женски номера. Като нищо някой да реши, че наистина има проблем и да тръгне да го решава, загрижен за здравето на жена си.
Аз бих му казала, че ми е по-приятно да общуваме на скъсена дистанция, без да го поучавам как точно трябва да се държи
Четем, пишем, пак четем и все до малките камъчета, които обръщат колата стигаме Simple Smile

# 363
Така е, малките камъчета обръщат колата. И после пътища много...
Но е до мъж, до жена, до семейство.
Моят съпруг се води, големи и зрели хора сме, но винаги ще има нещо, което ще дразни другия.
В този смисъл ние жените трябва да упражним лека хитрост, за да не се влиза в конфликти. Успявам 😁, но и той е прекрасен човек. А и аз не дразня или поне не ми е казвал това или онова ме дразни в теб, че да се пораждат разправии. Бе учи се човек, и на дипломация, и на сдържаност, на всичко.

# 364
Ох, да, и ММ ме дразни така, като се провиква от другата стая или даже от втория етаж и очаква да го чуя, че и да разбера какво казва. Започнах да не го отразявам и много бързо доприпква да ми каже каквото там е викал. Днес пак си забравил очилата вкъщи и до обяд е карал без очила, а без тях не може да чете. Преди като ходех на работа, понеже тръгвах след него, се звънеше по телефона да му занеса каквото е забравил. А има поне три чифта и сто пъти му казах да сложи едни резервни в колата. Ама то ако не са очилата, ще е нещо друго.

# 365
ММ пък е възпитан точно обратното - много и извънредно рядко повишава тон. Само като извика детето по име, ми е в повече, защото фалцета тип биджийс, ме убива, казвала съм ви.
Отделно, изобщо не обича да се държим за ръка или да се прегръщаме по улиците или кафетата. Пази си дистанция, "да не ни гледат хората".

# 366
чувал съм че кога се използва пердето като хавлия Flushed

# 367
Моят е изключително ексцентрична личност. Ако нещо трабва да бъде направено от 100 човека, то 99 ще го направят еди си как, той точно обратното. Дразни ме, че вееечно е зает с някакви си негови неща и често, вглъбен в тях не ме чува.
Дразнят ме и разни дреболии битовизми.

# 368
  • Sofia
Моят е изключително ексцентрична личност. Ако нещо трабва да бъде направено от 100 човека, то 99 ще го направят еди си как, той точно обратното.

А по-добре ли щеше да бъде, ако винаги вървеше със стадото?

# 369
Пак ме дразни. Искал да си купи мотор, знае че е безсмислено - разход,поддръжка тва онова. Казвам му че е малоумно и си въобразява че е останал без мотор заради моето неодобрение а всъщност той самия не го иска достатъчно. И така мотор, нова кола, компютър,питбул..все аз го лишавам от нещата които "иска"

# 370
Моят е изключително ексцентрична личност. Ако нещо трабва да бъде направено от 100 човека, то 99 ще го направят еди си как, той точно обратното.

А по-добре ли щеше да бъде, ако винаги вървеше със стадото?
Ами, в някои конкретни случаи - да.

# 371
Пак ме дразни. Искал да си купи мотор, знае че е безсмислено - разход,поддръжка тва онова. Казвам му че е малоумно и си въобразява че е останал без мотор заради моето неодобрение а всъщност той самия не го иска достатъчно. И така мотор, нова кола, компютър,питбул..все аз го лишавам от нещата които "иска"
Ако той Ви каже, че маникюрът, косата или новата рокля са малоумни?

# 372
Отделно, изобщо не обича да се държим за ръка или да се прегръщаме по улиците или кафетата. Пази си дистанция, "да не ни гледат хората".
Ами за да не го види жена му Smile

# 373
Ако той Ви каже, че маникюрът, косата или новата рокля са малоумни?
Е и малоумни да са..Не са нещо което ще доведе до допълнителен сериозен ежедневен разход. Не мисля че е особено адекватно сравнението. Може и да не съм използвала думата"малоумно". Защо пък си помислихте че  маникюрът косата и новата рокля са ми приоритет и радост в живота..

# 374
Дадох тези неща като пример, но могат да бъдат много други. Или Вие нямате интереси и те не Ви струват нищо?

Общи условия

Активация на акаунт