С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 708
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Попаднах на една статия за нещо от другата страна на барикадата. Има верни неща Grinning

https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/47127-kakvo-drazni-mazhete/

# 346
Попаднах на една статия за нещо от другата страна на барикадата. Има верни неща Grinning

https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/47127-kakvo-drazni-mazhete/
Това са базови неща, които наистина дразнят голяма част от мъжете. Същите тези неща също дразнят и повечето жени. Не мога да си представя връзка с миризлив, мрънкащ пияндурник, псуваш като хамалин и пушещ като комин. Имам обаче позната двойка, които отговарят на всички точки от статията. За мен са отблъскващи, те обаче си се харесват.

# 347
  • Швейцария
ММ ме дразни най-много, когато го питам нещо и не отговаря. Просто си мълчи. Полудявам.
Друго - стиснат е. Оня ден имаме гости. Сложила съм на масата едни скъпи бонбони, които ни бяха подарени по друг повод. Казвам на гостите вземете си бонбони, а те ме гледат умно. Поглеждам масата - бонбоните ги няма. ММ ги скрил... Обяснението беше, че гостите трябва да ядат това, което сме купили ние за тях. Бонбоните си били на подарени на него и той щял да си ги яде.

# 348
ММ ме дразни най-много, когато го питам нещо и не отговаря. Просто си мълчи. Полудявам.
Вбе-ся-ва ме! Простоо както съм нервирана с тая карантина и ми идва да му тресна един 😤 Питам нещо, мълчание, 0 реакция. Като го питам що мълчи като пън - мислел бил. Мисли ама друг път, баш като баща ми се зазяпал в ТВ и грам не ме отразява. Уф, ядосах се.

Това с бонбоните ме разсмя, то все пак двама човека колко ще изядат, ама ако е някой гост като мен и в кутията има различни бонбони, да опита 2-3.. отиде 😄 Може би бих си прибрала нещо такова (е не следварително де), но не от стиснатост, а от лакомия 👀

# 349
В такива моменти започвам да му говоря неща, които определено биха му привлекли вниманието. Мило, ми тогава отивам да се видя с Иван, например. А всички знаем, че аз Иван не познавам 😂
Фифи, тъкмо вчера се бях сетила за теб като се разписахме в отчетната (за теб второбебешка) 🙂
Надявам се да сте добре и скоро да излезете от карантината. Затвореният откача прогресивно 😆

# 350
  • Sofia
Бонбоните си били на подарени на него и той щял да си ги яде.

По принцип, в конкретния случай съм съгласна с мъжа ти. Когато получа подарък, предназначен лично за мен, няма как да го споделя с друг, освен с най-близките ми – съпруг, деца и т.н. Не виждам, обаче, какво общо има това със стиснатостта. Напротив, самоопределям се като човек "с широки пръсти".

# 351
Това с бонбоните ме остави без думи... Simple Smile  при огромния избор и преливащи рафтове от бонбони по магазините да се "тръшка" човек... На мен би ми било "стиснато", ако беше някакъв уникален и труднонамираем подарък. Ама за масова стока, някак... Иначе, и моя в 90% от случаите "глух" мъж, реагира веднага на реплики от сорта "Н., отивам да пия едно кафе с Пешо /Тошо /Гошо...!". Simple Smile  Щото не ми е ежедневно занимание.

# 352
Това с бонбоните ме разсмя, то все пак двама човека колко ще изядат, ама ако е някой гост като мен и в кутията има различни бонбони, да опита 2-3.. отиде
Ако е брата на мъжът ми, ще изяде бонбоните и друга кутия трябва да отворим. Този човек може да яде толков амного сладко и да пие толкова много Кола, колкото не огат да произведат за времето на консумацията му Simple Smile

Мен ме дразни, когато кани гости наред. няма значение у нас дали е подредено, не е ли- да дойде еди кой си. Ми, не!
Вчера се прибираме от село, отпуснах морно тяло и съм оставила къщата днес да чистя. Звъни познат, че ще минава покрай нас. Мъжът ми вика- да ги поканя? Скръцнах със зъби. Айд,е няма нужда сега да се разтропам щото някой минавал покрай нас.

# 353
На мен просто ми се съобщава, че някой ей сега ще мине. Хич не му пука как е вкъщи.
Иначе напоследък пак дойде темата с екзкурзиитре. Дойде ли  време да планирамр нещо и веднага "Да вземем да кажрм на Х да дойдат с нас?". Като го чуя и цвлата подскачам.
Ходили сме с приятели и не ми харесва. Все някой за нещо настоява и не може да се отпусне човек и да си почине.

# 354
  • Mediterraneo
О, и аз съм втрещена от жеста с бонбоните. Подобно отношение е много далеч от моя светоглед, слава богу, че и от този на ММ. И да, точно за стиснатост ми говори на мен. И то за едните бонбони... Бррр

# 355
Моя баща е същия с това - " да се обадим на някой да дойде с нас". Той без опашка не може.

# 356
Моят пък е на другата крайност - гости изобщо не обича "да не цапаме вкъщи". Бонбони не би скрил, не е такъв. Малкото има рожден ден, обещал на махалата, че ще раздава торта.

# 357
Аз се ядосвам, че ако не му се сервира няма да се сети да яде. Трябва да му го изкарам от хладилника, да му го затопля и тн но той сам да се сети- никога

Пробвала ли си да го оставил да огладнее. Ще си извади и още как. Няма да стои гладен, я. А ти защо го следиш кога яде и кога не - да не си му майка? Остави го да си яде когато иска. То бива контрол, ама...

# 358
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Моя мъж ме дразни с това, че спи много, преди детето не ми пречеше, но последните 5 години, И пет месеца, ако сме точни, не съм спала до късно. Ставам между 7 и 8 сутринта в почивни дни и празници. Дребния тазманийски дявол ме буди, за компания и храна. Казах му, че ще изчезна някои уикенд, ще отида при моите родители, да се наспя, и да мързелувам Grinning

# 359
Дразни ме, че сякаш дебне да отида някъде и започва да се провиква като овчар.
Затова приложих следната хитрина и вече няма викане, а идва до мен. Казах му, че имам някакви проблеми със слуха и ако иска нещо да ме пита или да каже, трябва да дойде до мен Grinning
Работи засега...

Общи условия

Активация на акаунт