С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 715
  • 764
  •   1
Отговори
# 330
Ясно, че ѝ е дошло времето. Ама никога не ме слуша, като казвам да не я тъпче. Колко душа има?

# 331
Дразни ме като си пуска пералня и в препълва. Неговите дрехи са обемни, тежки и като се намокрят тежат още повече. Но той тъпче ли тъпче. И сега пералнята е скапа. Но е и да в остаряла , но това е което му обяснявам и не разбира. А в сушилнята като сложи 2 негови перални с дрехи как върти въобще , не знам.

Прекрасно те разбирам, за дразнене - не съм се дразнила, но знам какво е да живееш с мъж, два пъти колкот тебе, и да не идва твоят ред за пералня. 😂

# 332
Мен ме дразни че винаги казва "отделил съм само детските в пералнята" и като свърши му намирам чифт чорапи там.. Това е всеки път..

# 333
Дразни ме, защото е расист и защитава полицая, който уби чернокож! Ужасно ме дразни!

# 334
Мен ме дразни че винаги казва "отделил съм само детските в пералнята" и като свърши му намирам чифт чорапи там.. Това е всеки път..

Това може да ме направи убиец!
Пера разделно, макар че синът ми е доста голям вече.

# 335
И аз пера разделно и на двете деца. Смесвам само моите и на ММ дрехи. Бельо, спално бельо, кърпи, чаршафи също пера отделно.
Добре, че моя свикна бързо с реда на пране 😀

# 336
Лимоноче, ти моя пътеводна светлина! Мен така ме разнасяха в страшките от форума като писах, че и аз пера всичко разделно и че мъжът ми се пере отделно сам. Ама явно има и друго като мен, страшни Wink ( казвам го на майтап, не искам да те засегна)

# 337
Аз се включих тогава. Даже си признах, че имам две перални 😂

# 338
Прането е моя грижа и понеже животът му е мил и не се меси.
Но казва, че както аз пера - нямам равна.
Подмазва се, защото хвърля и трупа огромни количества, но има кой да пере и суши.
Дразни ме, че понякога е много бавен, муден бих казала, а много бърз, когато точно не трябва.
Дразни ме, че винаги когато го хване някакъв вирус и в желанието си да покаже колко е нещастен и едва ли не умира - хленчи и най-лошото - заразява ме.
Аз право да хленча нямам, и стоически (чисто по женски!) си боледувам, подсмърчайки и кашляйки.
Даже според мен изкарах Корона и точно той ме зарази, края на ноември. Хем знаеше, че ще летя и пр. Много са безхаберни в това отношение повечето мъже.

# 339
Аха, и за прането ме дразни! Защото от години се пере на работа! Мъкне си там един сак дрехи. Имат перално помещение, но е за пациенти, като нищо ще довлече някоя зараза!
Вкъщи пералня и сушилня ползвам само аз.

# 340
Преди години така моя позната хвана хепатит, нека се пере вкъщи.

# 341
Аха, и за прането ме дразни! Защото от години се пере на работа! Мъкне си там един сак дрехи. Имат перално помещение, но е за пациенти, като нищо ще довлече някоя зараза!
Вкъщи пералня и сушилня ползвам само аз.
Е това вече не бих го приела. Ако някой държи да спи с мен ще спазва определени хигиенни норми и правила. Ако му изнася.

# 342
Дразни ме, защото е расист и защитава полицая, който уби чернокож! Ужасно ме дразни!
да чукна на дърво, на расист не съм попадала.... Много мразя вицове за чернокожи. И все съм проверявала дали МП са расисти. Слава богу, не, ама последният ме обвинява смело когато направя някое изказване за определена нация (като за събратята ни роми извинете, ама все едно не сте го чели) че съм расистка. Последно бе за Китай и вирусът - моето наставление към възрастна роднина бе да стои далеч от китайци, ( живее в чужбина, в район с китайци) за да не се разболее, и той побърза да ме набеди че съм расистка. И това си го позволи при положение че знае, че аз съм последният човек на света който обвинява Китай, че са виновни! Т.е. вярвам че са невинни относно появата и износа на К19. Ама не, да ми го навре в носа....
И като казах това, да споделя и за друг негов дразнещ навик - напр.вчера съм му казала нещо, а днес ми го връща, като ме изкарва мен за същата скица..... 🤪

# 343
Vicky_P, ми разбира се, че си расистка. Това, че си от китайски произход, как ще те направи заразен, ако не си бил в досег с вируса? Или по твоята логика щом си китаец, 100 процента си заразен... 🙄😤

# 344
Те и италианците се бореха против расизма и прегръщаха китайци, а докъде я докараха. Няма нужда от прекалена толерантност. Това, че човек мисли трезво не го прави расист. Едно е да кажеш " Всички жълтури да мрът" Друго е да помислиш трезво, че е желателно да се пазиш от гражданите на държавата от която е тръгнал вирусът.

Общи условия

Активация на акаунт