С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 315
След майчинството търканията сутрин преди излизане се задълбочават, защото има още един постоянен източник на напрежение и на редица извънредни и непредвидими поводи за забавяне в лицето на дребния човек. Мръсни ръчички ти хващат светлия панталон, “има ако” точно пред вратата (най-добре в пълно зимно снаряжение), мечоооо, къде е мечооо и т.н.
Той като е по-бърз ще се оправя с детето. Тамън няма да има време да мрънка 😂

# 316
  • Mediterraneo
Обикновено аз съм строена пред вратата и чакам готова преди излизане. И то не защото той е кокона, а защото чака до последната възможна минута да започне да се приготвя!
Дразни ме, че си слага нещата в моята чанта. Портфейл, телефон, ключове, карта за колата- когато сме заедно, винаги ги набутва в моята чанта.

# 317
Това с чантата и аз го ненавиждам!
Обичам големи чанти, тип торба, защото нося доста неща (за всеки случай!), и като надумка и своите избеснявам.

# 318
  • Mediterraneo
Аз от няколко години насам рязко смених моделите на чантите и вече не нося огромните тип торби, които обожавах. Чантите ми са нормален размер вече и определено нямам място за неговите неща. Като е сам, мята всичко в колата, после по джобовете. Много му било удобно да е с мен Simple Smile

# 319
Аз чанта не нося. Давам си нещата на ММ да ги носи. 😂

# 320
Моята чанта е детската количка в момента 😂
любимо ми е когато излезем на разходка и си е взел повече дрехи, за да ми ги натрупа на сенника. Чувството е все едно съм тръгнала с катун по улиците.

# 321
Това са толкова дребнави работи. А тва дете в катуна от любовта на моя живот, ако ще и коминочистач да е и с поне 30 чифта черни чорапи, а 😁

# 322
Дразни ме като си пуска пералня и в препълва. Неговите дрехи са обемни, тежки и като се намокрят тежат още повече. Но той тъпче ли тъпче. И сега пералнята е скапа. Но е и да в остаряла , но това е което му обяснявам и не разбира. А в сушилнята като сложи 2 негови перални с дрехи как върти въобще , не знам.

# 323
Еййй, успокой се, пийни малко бира, почти петък е, даже е 🙂
Наистина ли се дразниш за това как пълни пералнята? Този човек различава бяла техника и може да я управлява посредством бутони. Да го аплодораме 😁 Това са бели кахъри, виж му усмивката, когато ви гледа 🙂

# 324
Това, че ти е прецакал пералнята е един прекрасен повод да ти купи нова. Моят много обича да ми прецаква или изхвърля разни неща, не ме дразни. Тъкмо ми купува нови, нямам незаменими вещи, на които да държа толкова много.
Веднъж даже ми изхвърли едната обувка. Живеем в къща и си ги държа пред вратата. Една сутрин тръгвам за работа, отварям вратата и там само една обувка. Моичкият чистил коридорът предишният ден и имало вероятност да я е хвърлил по невнимание 😂
Как така можеш да хвърлиш обувка по невнимание така и не разбрах...

# 325
Да, бе, ще купи нова. Той майстор не вика. Само брат му. Колко неща чакат ей така да бъдат оправени, които са диагностицирани със " Еми, счупено е".

# 326
За какво ти е майстор. Избираш си един модел онлайн и пращаш по Вайбър на мъжът ти, на връщане от работа да мине през З*ра или Тех*ополис. Аз така процедирам като нещо ми е счупено.

# 327
Казвам ти, че това е абсурд да се случи! Нов уред се купувам само ако толкова се е скапал , че трябва да излиза дим от него. Иначе всичко се ремонтира с подръчни материали или просто се оставя на доизживяване

# 328
Това вече си е достойно за дразнене. Не обичам много дълго време да пазя разни вещи и уреди. Ако ти кажа за последните няколко години колко перални съм сменила ще паднеш 😀

# 329
Я се е развалила пералнята заради повечето дрехи, я защото ѝ е дошло времето. И ММ само мрънкаше, че тъпча пералнята, ама дрехите се изпираха добре. Като се развали и ни омръзна да я правим, взехме пералня за 10 кг. пране, за 9кг. ми е сушилнята.

Общи условия

Активация на акаунт