С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 661
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Дадох тези неща като пример, но могат да бъдат много други. Или Вие нямате интереси и те не Ви струват нищо?

Има някаква граница.

Вкъщи всеки си купува, каквото си поиска. Все пак и двамата работим и всеки има право да си купи нещо. Нямах против да си купи части за компютъра, дразня се, че си купува джанти на всеки 6 месеца и бих откачила, ако ми каже, че иска мотор.

# 376
Очевидно тук не става дума за граница - мотор, нова кола, компютър, питбул... На мен отстрани ми изглежда като кастрация, а съм жена. Не ми се мисли мъжът как се чувства.

# 377
Дадох тези неща като пример, но могат да бъдат много други. Или Вие нямате интереси и те не Ви струват нищо?

Няма лошо да има интереси. Нямам нищо против да си вземе каквото и да от изброените просто си казвам мнението.  Очевидно е  че няма достатъчно мотивация да го направи поради ред други причини.обикновено когато наистина иска нещо го прави. Реално не го спирам да купува каквото и да е. Но ако и двамата се подкрепяме и надъхваме взаимно за всяка двудневна прищявка би било доста глупаво.

# 378
Очевидно тук не става дума за граница - мотор, нова кола, компютър, питбул... На мен отстрани ми изглежда като кастрация, а съм жена. Не ми се мисли мъжът как се чувства.

Абе да ти кажа моят доста често си мисли, ше го манипулирам, ама не е вярно.
Много зависи как е казано. Едно е да каже "Не, не може", а друго да се обсъди и да вземат заедно решение. Обикновено като се поговори по въпроса и се приеспи една вечер идеите и желанията се избистрят. Въпрос на комуникация.

# 379
  • Mediterraneo
Голямо сравнение, няма що! Маникюр срещу мотор!
Трайчо, имаш ли семейство? Знаеш ли кога ще си купи мотор мъжът ми, ако семейно не сме стигнали до извода, че ни е необходим?! В момента имаме две коли и скутер, но имаме нужда от тях точно в тази конфигурация към настоящия момент. Когато едното спре да е необходимо, ще изчезне, дори да е моята кола. Не знам кой как се чувства кастриран, ама много от играчките на мъжете са само начин да си избиват комплексите.

# 380
Тарталета, не съм омъжена, но имам доста познати мъже. Наблюдавам, слушам и си правя изводите.
Съпругата на един от тях имаше особено мнение за мотора му, беше я страх, а и той така и не си беше купил големия, скъп мотор, за който мечтаеше. Накрая возеше на него скандално младата си любовница, която не го считаше за комплекс.

# 381
Проблемът е бил другаде. Моторът е просто катализатор. Все едно да кажеш, че мъжът ми ще си хване любовница, щото не му позволявам да си затъмни стъклата на колата. Ми не, щото съм му по-важна. Ама и аз не съм забранявала, а го обсъдихме. Въпрос на подход.

# 382
Аз нямам проблем с хобитата му и парите, които харчи за тях. Печели - харчи.
Много обича да се гмурка, неопрени, бутилки... Simple Smile. И да, личния му автомобил.
И аз харча, даже повече, няма сърдити.

Не обичам един навик, като запали цигара не я пуши, а я оставя в пепелник и тя дими, като този дим все към мен 😁, леко напомням, че се е отнесъл и си я премества.

# 383
  • софия
Пак ме дразни. Искал да си купи мотор, знае че е безсмислено - разход,поддръжка тва онова. Казвам му че е малоумно и си въобразява че е останал без мотор заради моето неодобрение а всъщност той самия не го иска достатъчно. И така мотор, нова кола, компютър,питбул..все аз го лишавам от нещата които "иска"

Моя си купи мотор уж с цел да го препродаде и да изкара някой лев...сам не си вярваше, че и наскоро и книжка изкара та вече поне е законно всичко. Познай сега дали ще го препродава.
Да се оплача, че когато детето спи не спира да тропа, като слон слепец в стъкларски магазин е.

# 384
Моя пък, като се роди детето и го продаде. Малко черен хумор, ама му казах, че сама дете няма да гледам.

# 385
Моя пък, като се роди детето и го продаде. Малко черен хумор, ама му казах, че сама дете няма да гледам.

Ох, помислих, че детето продал...

# 386
PimKie, то верно, че така съм го написала 😄. Представяш ли си, да продаде детето и да си купи мотор 😀

# 387
Проблемът е бил другаде. Моторът е просто катализатор. Все едно да кажеш, че мъжът ми ще си хване любовница, щото не му позволявам да си затъмни стъклата на колата. Ми не, щото съм му по-важна. Ама и аз не съм забранявала, а го обсъдихме. Въпрос на подход.
От какво си по-важна? От мотора? Някакси не си представям да се меря по важност с мотора, колата, хобито му и всички онези неща, които харесва. В тази връзка ми е интересно поведението на жени, които избират подобни сравнения.

# 388
От какво си по-важна? От мотора? Някакси не си представям да се меря по важност с мотора, колата, хобито му и всички онези неща, които харесва. В тази връзка ми е интересно поведението на жени, които избират подобни сравнения.

Дренка, така е. Няма никакво място за сравнение, ама примерът на Thaicho беше такъв.
За мен е немислимо само забраната за мотор да накара мъжа да си намери любовница.

# 389
А ММ вече три лета не пали мотора. Дразни ме, защото обичам да ме вози.

Общи условия

Активация на акаунт