С какво ви дразнят мъжете /тема №4/

• 34 657
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ааа, трябва и млада любовница да си намери.
Че аз имам. Хай знае, виждала я е на снимка, може да потвърди. Laughing

# 661
  • Варна
Скромен си Онзи. Не е една.

# 662
Аз реших и моя мъж да питам какво мисли по въпроса и той просто каза, че ще си купи, ама ще ме уведоми преди това. Не мисля, че всички очакваме да ни се иска разрешение, а просто човешки да си сподели намеренията. Също не мисля, че възрастен човек има нужда да му се разрешава нещо, както и е абсурдно да се забранява.
Е, ти пък. Къде ходиш да го питаш. То е ясно какво ще да отговори.
Наблюдавай и мълчи 😂

# 663
  • София
Скромен си Онзи. Не е една.
Тц, една е. Единствена, основна и неповторима. Другите са приятелки. Само от тук са поне половин дузина.

# 664
Ааа, трябва и млада любовница да си намери.
Че аз имам. Хай знае, виждала я е на снимка, може да потвърди. Laughing
Значи си достоен за титлата истински мъж 😂

# 665
  • София
Аха. Тамън да дразня повечко. Съвсем в духа на темата. Laughing

# 666
Аха. Тамън да дразня повечко. Съвсем в духа на темата. Laughing
Онзи, длъжна съм без капка женска завист да кажа, че Твоята любовница е страхотна. Тази любов ще е до живот.

# 667
Друго се имаше предвид, но човекът реши да се похвали. Може пък някоя гладна бг-мама да му пише на лични, целево.

Нарежда се сред "истинските мъже", по Тайчовому. Grinning
И какво лошо има в това?
Една жена да каже нещо с мисъл и да я разкостите. В половината теми говорите за отношения, в другата половина само за парите на мъжете.
Благата на един човек са резултат на неговите качества, нищо странно Онзи да е в графата ѝ "истински мъж".
Апа за дърпането на мами от форума нямам думи.

# 668
Ти къде го буташ,то къде се пука 🤣😂😅

# 669
  • Варна
Ама, Онзи, като си решил да се закопаваш, давай докрай. Кажи поне, че заради нея взе по-хубав мотор и пасажерското място е вовеки запазено на нейно име.

Пък аз мислех да си мълча...

# 670
Добър вечер, не мога да заспя, мисля го, казуса е следният:
Не ме дразни моят мъж, а чужд тоя път, приятелски семейства сме. Та този човек проявява вербална агресия към съпругата си, обижда я - не можела да готви, с децата не можела да се справя, до кога щял да я учи и прочие, прави ми впечатление, че не само я доминира, обижда и потиска, но и тя, милата, си мълчи. Няколко пъти му казвам, не издържам на грубото му отношение, срязва ме, че не му трябвал брачен консултант и че у тях той давал парите и решавал.
А момичето е кротко и добро, на няколко пъти виждам, че очите ѝ се насълзяват от думите му.
Много ме дразни този! Още повече ми е жал за жена му, последната му простотия беше тази вечер, вечеряхме заедно (скоро няма да повторим), каза ѝ че като ядяла, ушите ѝ плющяли; че парфюма ѝ е отвратителен; от нищото започна да се хвали с любовните си постижения и колко бил пръснал за жени и алкохол. Не е глупав, не е комплексар уж, но се чудя защо цели да я стъпче непрекъснато.
Не знам коя жена и на каква цена ще го изтърпи този. На нейно място, много отдавна да сме се разделили.

# 671
Елизабет, ужас! Надявам се, момичето наистина да избяга с 200 от него!

# 672
Тя просто си мълчи и търпи, вярно, не работи, но децата им са малки. А и двамата са на по 35+, не е като да им липсва опит.
Искрено се надявам тя да прогледне, защото твърди, че много я обичал. Боже, тоя ако е влюбен, никога не би съскал, че една салата не може да направи...

# 673
  • Варна
Обича го и седи заради децата. Такива не се махат. Или поне не бързо.

# 674
Елизабет, тоя човек пиеше ли алкохол докато УНИЖАВАШЕ жена си?

Общи условия

Активация на акаунт