Мартенчета 2020

• 23 960
  • 786
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
По същия начин и аз в началото със салфетка или клечка за уши. Сега издърпвам с Носко за уста, но почти нищо не излиза, а има назад секрет. Обмислям да купя за прахосмукачка. Преди малко говорих с личната, защото предстоят ваксини и тя каза ако искам ще ми пусне направление за секрет, но незнам да го мъча ли детето. Четвъртък ще сме на преглед и ще видим.

# 136
  • Варна
Аз бях с епидурална и ме болеше кръста на мястото, където са ме боцнали. Започнах да правя упражнения за корем и се оправих, не чувствам вече силна болка, раздвижване явно трябва да.
За коликите даваме колийф и биогайа сутринта, вит.Д е отделно. Снощи ми свършиха капките и не е ревала много, може и да ги е израснала вече не знам дали ще се разминем с купуването на още капки. Иначе Елена Василева оня ден в училище за родители каза за био амика при колики, някой ползвал ли е и може ли да даде отзиви?

# 137
  • Пловдив
Аз бях с епидурална и ме болеше кръста на мястото, където са ме боцнали. Започнах да правя упражнения за корем и се оправих, не чувствам вече силна болка, раздвижване явно трябва да.
За коликите даваме колийф и биогайа сутринта, вит.Д е отделно. Снощи ми свършиха капките и не е ревала много, може и да ги е израснала вече не знам дали ще се разминем с купуването на още капки. Иначе Елена Василева оня ден в училище за родители каза за био амика при колики, някой ползвал ли е и може ли да даде отзиви?
Калоян е на биоамика от началото. Педиатърката ни ги препоръча. В момента редувам биоамика с лефакс. Едното е чиста лактаза (биоамика), другото(лефакс) е на основа на симетикон (каквито са повечето капки за колики). Доволна съм, има моменти на плач и свиване, но като че ли не е толкова често вече.

# 138
Здравейте! При нас от няколко дена е ад с тези колики! Какво ли не правим.. капки,чайове, люлеем го до някъде го облекчава, но са страшно силни, особено следобяд. Давам сутрин био гая, след което био амика и еспумизан. Днес се обадих на педито да й кажа, че ни казаха много добри отзиви за инфакол и лефакс, но тя ми каза, че са абсолютно същите като еспумизан. Каза, че аз като майка съм длъжна да пробвам всичко и мисля да почна с лефакс и омни панда - тази комбинация едни познати ни я казаха и казаха, че не са усетили коликите при тяхното момче. На 2 медеца сме точно днес.

# 139
Скок в растежа 🤔?
Инфакол са добри,но нямат нищо общо с еспумизана и подобни.

# 140
Здравейте! При нас от няколко дена е ад с тези колики! Какво ли не правим.. капки,чайове, люлеем го до някъде го облекчава, но са страшно силни, особено следобяд. Давам сутрин био гая, след което био амика и еспумизан. Днес се обадих на педито да й кажа, че ни казаха много добри отзиви за инфакол и лефакс, но тя ми каза, че са абсолютно същите като еспумизан. Каза, че аз като майка съм длъжна да пробвам всичко и мисля да почна с лефакс и омни панда - тази комбинация едни познати ни я казаха и казаха, че не са усетили коликите при тяхното момче. На 2 медеца сме точно днес.
При всяко бебче е индивидуално. Аз също постоянно пробвам всичко, защото и при нас е ад. За сега ефект постоянен от нищо няма - за няколко дни отслабват и после пак се усилват. Аз от началото почнах с Омнибиотик, Био гайа и Лефакс, но ефект нямаше. Лефакс, Еспумизан и Инфакол е почти едно и също - всички съдържат  симетикон в различна концентрация. Аз сега давам Био гайа, Еспумизан, Био Амика и Коликинд, но като свърши био амиката смятам да я сменя с  Абоколикен. Продължавам да пробвам...

# 141
Сега се усетих,че обрках инфакола с колийф☺️.Та,моля да ме извините 😁. Значи,от колийфа съм доволна яз.

# 142
Първо давах Биоамика с еспумизан. После минах Санколик и Лефакс. Сега давам Абоколикен. От първата седмица давам пробиотик, редувам Биогая и Прокомбо бейби. Като свърши едното шишенце вземам от другите и така.
От както давам Абоколикен е най-спокойна. Но пък е почти на 2м, така че не знам 😃
Иначе в момента е в скок в растежа и е ад с яденето, нон стоп е гладнаа и си е леко крива 💁😃

# 143
Здравейте,
Да се включа само по въпроса с упойката и болките в гърба. Аз раждах секцио с т.нар. спинална упойка, тя се бие една идея по-дълбоко от епидуралната, но горе-долу на същото място. Действително от тогава (вече става въпрос за месец и половина) имам лека болка и неразположения, прилича по-скоро на слабост, в областта на кръста.

# 144
Здравейте,
Аз нямам болка в гърба от упойката, но върховете на пръстите на краката са ми втори месец изтръпнали и се оказа, че е от нея.

# 145
Здравейте,  искам да попитам майките с бебета на смесено хранене - какви количества кърма и АМ хапват малчовците и колко често.

# 146
Интересно, dididra, на мен пък ми изтръпват крайчетата на пръстите на ръката, в някакви никакви моменти. Тепърва ще ставам по-активна физически, макар че си правя упражнения, но докато систигна предишата форма, ех - та дано с времето изчезнат тези бъгове в системата  Grinning

# 147
  • София
Здравейте,  искам да попитам майките с бебета на смесено хранене - какви количества кърма и АМ хапват малчовците и колко често.
Аз давам по 120 мл АМ. Колкото изяде. Често си го изяжда. Но синът ми е по-едър, 6 кг е. Кърмата не съм мерила. Започвам винаги с нея.

# 148
Здравейте мами!

Присъединявам се към вас, вече сме на 6 седмици. Относно коликите от Колийф не видях голям ефект, еспумизан много ни успокоява и сега започнахме бифидус пробиотик, та да видим. Но честно казано, каквото и да давам, като го сложа в слинга и почти веднага се успокоява. Има ли при някой от вас запушено каналче на очето?

# 149
7 седмица и 2 месец
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт