Мартенчета 2020

• 23 664
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Когато му се доспи започва да примрънква и колкото повече му се доспива мрънкането ескалира. В момента, в който го сложа в леглото  започва да плаче. Веднага го вземам и го успокоявам. След няколко последователни пъти виждам как започва да се унася и е със затворени очи, но толкова много му се спи и тъй като му е трудно да заспи сам (защото го свикнах на ръце с полюшване) започва да плаче направо истерично. Някак си този истеричен рев е момента на пречупване при Боян, защото след това постепенно утихва. Надявам се, че като продължавам да упорствам най-накрая ще се получат нещата без плач. Все още не ми се е налагало да го правя вечер. Той се разбутва, но като дам вода си се унася пак. Simple Smile Благодаря ти!

# 706
Момичета, попринцип кърмя, но преди 3 седмици бяхме отворили АМ Нан, защото се съмнявахме, че не му достига. Та както и да е сега пак се налага да го храним и пише на кутията, че до 3 седмици след отваряне може да се използва т.е до днес и въпроса ми е може ли след тези 3 седмици да го ползвам ако някой е наясно?

# 707
https://www.facebook.com/groups/March2020/?ref=share
Така с линка дали няма да я видите групата?
MayaBo, онзи сладкиш с бодито на банани дето първия път не се кефи на тиквата е Боян, нали?! Аз го бях гледала и сега го потърсих да видя дали яде тиква бебока дето си спомням, че не се накефи на първата хапка.

# 708
https://www.facebook.com/groups/March2020/?ref=share
Така с линка дали няма да я видите групата?
MayaBo, онзи сладкиш с бодито на банани дето първия път не се кефи на тиквата е Боян, нали?! Аз го бях гледала и сега го потърсих да видя дали яде тиква бебока дето си спомням, че не се накефи на първата хапка.

Дам, мойто гардже Grinning Вече си хапва тиква без да се чумери. Grinning

# 709
Момичета, попринцип кърмя, но преди 3 седмици бяхме отворили АМ Нан, защото се съмнявахме, че не му достига. Та както и да е сега пак се налага да го храним и пише на кутията, че до 3 седмици след отваряне може да се използва т.е до днес и въпроса ми е може ли след тези 3 седмици да го ползвам ако някой е наясно?
Според мен няма проблем, този срок е ориентировъчен. И аз съм давала след 3 те седмици т.к. също кърмя и дохранвам.

# 710
  • София
От няколко дни имам чувството, че главата на бебо е с по-висока температура от тялото. Не знам дали не е от зъбите, постоянно го мъчат или пък аз си въобразявам. На някой случвало ли му се е?

# 711

Аз не бих дала. 3 седмици е срока. Не е ориентировъчно.

# 712
По отношение на АМ.........
В болницата, когато се роди бебо в 24,00 h. даваха две дози мляко в едно шише - за полунощ и за 3,00 h. На кутията пише, че се дава до час. Коментирала съм го с педиатъра. Тя каза, че вечер си е приготвяла всички порции мляко до сутринта за нейното дете.
Не знам да ли сте обръщали внимание, но на Панадола пише че се ползва до месец след отварянето. Коментирали сме и това - държи се в хладилник докато се изразходи.
Та за отворените кутии АМ, моето лично мнение е че няма проблем да се ползва. Личи кога му е минало времето-става на нещо, като гранули.
В крайна сметка, ако имате притеснения, питате педиатъра. Тук колкото сме майки-толкова и мнения Simple Smile

# 713
Откакто съм го родила имам такова чувство. А таткото твърди, че и каката е била така. Да не говорим, че крайниците стават от ледено студени до горещи за секунди.
От няколко дни имам чувството, че главата на бебо е с по-висока температура от тялото. Не знам дали не е от зъбите, постоянно го мъчат или пък аз си въобразявам. На някой случвало ли му се е?

# 714
Момичета днес ни е последния ден от дългия кофти период, но детето вместо да се подобри става по-зле. Последните 3 дена яде между 60 и 100мл на хранене, и 140 по 1 на ден. Направо е отчайващо.

# 715
PPP , Femme , мисля, че е нормално. Все пак главата е най-кръвоснабдена, нормално е да е значително по-топла от крайниците.

MayaBo , ние сме само на кърма и до днес вече 5 дни бяхме с разстройство (гастровирус..) . А как ви върви захранването, може затова да се храни по-малко с АМ. Ние още не сме почвали захранване , 4++ сме.

# 716
Имам известни опасения, че е заради захранването. 5 дена хапва тиква, днес опитах с морков и не му хареса ама въобще. Дори повръща и ака течно. Ще преустановим захранването май за 5м.

# 717
Момичета, поздрави от морето! Миналия четвъртък Валери за първи път си хвана пръстите на краката, след това и на сън го прави 😁 Ние ще се прибираме утре от морето и след това заминаваме с бебока за моя роден град и там ще захранвам ... най-после хаха тъкмо ще навърши 5 месеца.
Голямо мрънкало е станал, направо ревльо, изтърве си играчката и почва рев. Искам да започне да сяда на дупе и се надявам така да му е по-интересно, но дано не са само надежди хаха

# 718
Момичета днес ни е последния ден от дългия кофти период, но детето вместо да се подобри става по-зле. Последните 3 дена яде между 60 и 100мл на хранене, и 140 по 1 на ден. Направо е отчайващо.

Същото. А пък моя Боян от нощес попна да прави нещо като кърмаческа стачка. Едва го излъгах сутринта, а сега направо отказа тотално всипко и заспа напук ей така гладен... Отдавам го на зъбки, когато мажа с пастичка усешам колко са набъбнали венците.

# 719
Може ли да попитам каква е тази паста и защо се маже предварително? Не съм чела по въпроса. Гледам, че на мойто бебе долният венец е по-набъбнал. Но засега си яде и не забелязвам някаква промяна.
Пробвах да дам зеленчукови пюрета - пащърнак, и тиква за сега. С тиквата има по-голям успех. Пащърнака така и така си има гаден вкус, особено самостоятелно Grinning Оше две седмици и "трябвало" да заместем едно цяло хранене с пюре. Ама не виждам как ще стане. Повече от 4 лъжички не се е случвало до сега. И става страшно мазало ахаха Вие с каква лъжичка давате? Свекървата ни подари сребърна. ГоУема гъзария ахаха

Общи условия

Активация на акаунт