Мартенчета 2020

• 23 675
  • 786
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Я и аз да пиша, че отдавна не съм писала..

Сънят ни е много труден.. заспива само на ръце, в количката и понякога в люлката, но лошото е че ако го оставя да спи сам в кошарката се събужда най-много след 10 минути.. Ужасно е.. или ако е в количката само иска напред назад да го разлюлявам, а останах без ръце. Има ли някой като мен поне за кураж, че не съм единствена? Grinning

Определено не си само ти, и при нас е същата работа. В кошарата не издържа и 10мин, в количката, ако не се бута -също. Единственото решение е при мен в леглото и като се стресне да цокне малко и пак заспива. Вики става на 5м на 7.08и тази седмица приключихме с ваксините, почвам живот и здраве от утре да захранвам и мисля да дам първо картоф, ще видим.

# 691
Момичета, току що приложих за 1 път ''Вземи - остави'' метода. Тъй като знам, че към 12ч по обяд му се спи започнах от 11:45ч. Сложих го в легълцето и разбира се той заплака, защото е свикнал да го приспивам на ръце последния месец. След което го взех, успокоих го и хайде пак в леглото. 15мин едно и също - легло - рев - успокояване - легло и т.н. В 12:00ч заспа! Дано да имаме успех. Ще пиша как сме утре. Simple Smile
Днес също е ден 3 от захранването. Вчера и днес хапна по 1 лъжичка пюре от тиква, но първия ден направо се потресе. Grinning Качих го в Мартенската група във ФБ някоя може и да го е гледала. Утре и в другиден пак ще предлагам тиква и след това всеки нов зеленчук/плод по 2-3 дена. Simple Smile За сега не забелязвам негативна реакция.

# 692
Момичета, току що приложих за 1 път ''Вземи - остави'' метода. Тъй като знам, че към 12ч по обяд му се спи започнах от 11:45ч. Сложих го в легълцето и разбира се той заплака, защото е свикнал да го приспивам на ръце последния месец. След което го взех, успокоих го и хайде пак в леглото. 15мин едно и също - легло - рев - успокояване - легло и т.н. В 12:00ч заспа! Дано да имаме успех. Ще пиша как сме утре. Simple Smile
Днес също е ден 3 от захранването. Вчера и днес хапна по 1 лъжичка пюре от тиква, но първия ден направо се потресе. Grinning Качих го в Мартенската група във ФБ някоя може и да го е гледала. Утре и в другиден пак ще предлагам тиква и след това всеки нов зеленчук/плод по 2-3 дена. Simple Smile За сега не забелязвам негативна реакция.

добре де, само аз ли не виждам постове в групата.. само стари са -.-

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 13:03 от She Is Trendy

# 693
Друга е групата,в тази малко се публикува 😊

# 694
Maya, стискаме палци. Давай, надеждата ми е в теб.

She is trendy, как ще си сама бе? Ми то всичките сме тъй, нали ни виждаш Joy

Хич не съм фенка на фейса, ама да взема да се включа и аз ли в тая група... то било купон там май Grinning

# 695
Друга е групата,в тази малко се публикува 😊

Че коя е групата.. изпуснала съм нещо Grinning

# 696

Това е "оборотната" 😁
П.с. Сега забелязах,че е вече поверителна 🙄

# 697

Това е "оборотната" 😁
П.с. Сега забелязах,че е вече поверителна 🙄

Аз защо не я намирам, много съм объркана Grinning Все едно падам от Марс.. Astonished

# 698
Щом е поверителна не се вижда от всеки.Само приятел,май,може да те "вкара" в нея.

# 699
Еее.. жалко защо така са я направили... :/

# 700
  • Русе
MayaBo, следя с интерес как върви приспиването. Мисля и аз да опитам следващата седмица като се почувствам готова.

# 701
Да, рова е групата. Влезте в нея много е забавно! Много набори на едно място и много изцепки също. Grinning Ще ви информирам за напредъка (надявам се)! Simple Smile Да ви кажа честно много ми е любопитно да ви видя и вашите дечица също. С някои от вас пишем във форума от началото на бременностите си и ви чувствам някак близки. Simple Smile

# 702
Моята бебка има приблем със съня от около 1 месец. Бяхме махнали 2 хранения вечер, но сега всичко се върна. Хапва си през 3 часа, като часовник е. Винаги спи преди ядене и се събужда в точния момент. Вечер е много трудно, къпя я, оставям я гола за известно време, мажа я след това папкане и заспива, има 2 часа дълбок сън и после се почва едно въртене, взимам да я нахраня оставям я пак в кошарата и пак почва да се върти, завърта се по корем и плаче. Обръщам я заспива и пак по корем и това не спира и започнах да я взимам да спи в нашето легло. Не спира да се върти, но поне така лесно я успокоявам. Надявам се да е само период. На 4 месеца и 20 дни е. През деня бодува по час - два и заспива като я гушна. Преди си заспиваше сама. За щастив мъжът ми сутрин към 7 я взима и ме оставя да поспя някой друг час Simple Smile

# 703
Добро утро!
Ден 2 от експеримента "Вземи - остави''

Днес заспа на 10мин! Разбира се пак имаше истеричен рев. Забелязах, че му действа успокояващо като го легна на една страна и си задържа ръката на гръбчето му.

gabrinii при вас до кога продължи този рев и инат?

От както започнаха жегите забелязах, че Боян спи много неспокойно вечерта. Постоянно се върти и не може да си намери място. Давам му водичка, пие и се кротва. Тази вечер беше прохладна и спахме на широко отворен прозорец. Само веднъж го чух да шувери пак му дадох водичка и миряса. Спа си спокойно до 6:30ч. Към 7ч вече започна да мрънка, беше гладен. По принцип яде към 7:30-8ч, но днес човека прегладнял от рано.  Sweat Smile

Последна редакция: сб, 01 авг 2020, 09:14 от MayaBo

# 704
Maya, ако не те затруднявам, като имаш време ще опишеш ли по- детайлно какво се случва точно в 10мин, който минават докато заспи напълно. Просто явно не успях да вникна изцяло в метода и да го осмисля. Казваш истеричен рев, а ако през ноща се събуди пак ли така процедираш, или не е имало такъв момент?
Иначе от мене, знаеш, стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт