Колкото и проскубана да е, дългата коса си е дълга коса, плюс туй, една приятелка ми каза, че нещо си хормоните и така оставали на подстриганата дължина, не успявала да порасте наново. Колко е вярно нямам намерение да пробвам
Колкото и проскубана да е, дългата коса си е дълга коса, плюс туй, една приятелка ми каза, че нещо си хормоните и така оставали на подстриганата дължина, не успявала да порасте наново. Колко е вярно нямам намерение да пробвам

, обувам ги бързо и лесно..с лепенките не се разбирам отдавна.
и с двете зъбчета ми е много смешен /растат му криви, генетично явно, всички сме с криви зъби, моите са коригирани със скоби като малка, и децата ще имат нужда предполагам след години/ 
Бях взеимала Камилия - хомеопатична е, мисля, действаше, но пък пишеше, че не е хубаво повече от 3 последователни дни, ако се дава редовно доза през 3-4 часа. Аз давах една - две дози на ден, в продължение на повече време. Cool- пача помага ли на вас? Давах и панадол вчера вечерта, защото вече се видях в чудо. След люшкането и панадола си спа цяла нощ.Препоръчани теми