Мартенчета 2020

• 24 435
  • 786
  •   1
Отговори
# 300
PPP ,  чудесни мерки, нямаш повод за притеснение особено, че още пие само мляко.Дебел го мисли да не стане като прояде вафли и шоколади тайно от теб
И моят малък човек грухти и сумти, с физ р-р чистя всеки ден и пак търка нослето и го чувам

# 301
Пасирате ли ябълка или морков за вашите бебета? Моят  го пробвах с ябълка , направо я обожава Grinning

# 302
  • Русе
Не е ли рано? Бебка е на 2 месеца и 20 дни и ми се струва доста малка за пасирани плодове.

# 303
Да не объркахте темата? Абсурдно, дори опасно е да давате на 2-3 месечни бебета нещо различно от мляко.Пък вие се и радвате...
Моят днес навършва 3, ще захранвам минимум на 4

# 304
Захранването е около шестия месец
https://www.magipashova.com/2020/05/nachalo-na-zahranvaneto/

# 305
Ние говорихме с педиатъра за захранването. Понеже бебчо е на смесено хранене, ще започнем да добавяме пюренца от четвъртия месец.

# 306
аз мисля да пробвам прясно изцедена ябълка или морков (по 1-2 лъжички) към края на третия месец ...
захранването с пюре (мисля да е картофено) към края на четвъртия месец, може направо и пети ...
момичета, как пазите сянка на бебето докато сте на разходка?

# 307
С чадърче Simple Smile

# 308
така не му ли става прекалено тъмно, моето бебе не харесва, когато е по-тъмно и е в количката, но ако се свали сенникът и само с чадърче може и да се получи, само не знам дали има универсални чадърчета, за да стане и на нашата количка ...

# 309
Точно чадър търся от вчера, ходих в един детски магазин, но бяха скъпи за мен.Утре съм на лов в Джъмбо - там знам,че има също и ще пиша ако взема как е
Бяхме на ваксини вчера - нощта вдигна Т, но не я мерих, нали спим заедно,просто го усетих горещ и дадох панадол, днес е в настроение, не киселее, не е поспалив.Другият месец пак

# 310
Чадърчетата са универсални, продват се с приставка за захващане към коичката. Моето го купих от детски магазин. Нашето е кафяво, не става тъмно, защото се поставя под наклон и влиза достатъчно светлина. Малкия му се радва, защото го мисли за играчка

# 311
Здравейте, майчета. По колко спят вашите бебчета? Малко съм в шок че моето бебе спи по 8-10 часа през нощта Без да се събужда, и чак почвам да се притеснявам. Вчера я храних в 19:00, заспа към 21:00 и оттогава спи непробудно. Имам ли повод за притеснение според вас?

# 312
Здравейте, майчета. По колко спят вашите бебчета? Малко съм в шок че моето бебе спи по 8-10 часа през нощта Без да се събужда, и чак почвам да се притеснявам. Вчера я храних в 19:00, заспа към 21:00 и оттогава спи непробудно. Имам ли повод за притеснение според вас?

От 19:00 до 7 са 12 часа без храна. Мов малък мъж спи по 6 и умирам от притеснение, че е гладен. Пък ти как се справяш не знам

# 313
Момипета, давате ли пробьотик Биогая на мъниците? Моя много трудно се изхожда не е твърдо ама не е и меко.. , и от 10 дена давам Биогая, но оъ 4 дена на сам запопна да ми ака по 2 оъти- сутрин и слетобед. Сутрин е добре на консистенция обаче слетобеда... Една вода с парчета аки... Гледам го на цвят и всичко уж нормално...ама така вече 3 4 дни.. Тааа някоя от вас дали знае или има наблюдение дали Биогаята разхлабва и дали това акане слетобеда с подобна консистенция се дължи на тях.. ?

# 314
Момипета, давате ли пробьотик Биогая на мъниците? Моя много трудно се изхожда не е твърдо ама не е и меко.. , и от 10 дена давам Биогая, но оъ 4 дена на сам запопна да ми ака по 2 оъти- сутрин и слетобед. Сутрин е добре на консистенция обаче слетобеда... Една вода с парчета аки... Гледам го на цвят и всичко уж нормално...ама така вече 3 4 дни.. Тааа някоя от вас дали знае или има наблюдение дали Биогаята разхлабва и дали това акане слетобеда с подобна консистенция се дължи на тях.. ?

Аз давам Биогая от два мецеца, но ака през ден

Общи условия

Активация на акаунт