👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 33 354
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Е, преигра Ангелов.
Да ме извинява.
Да си отпуши мивките първо и да купи хубава посуда, а не загорелите тигани от старите си ресторанти да им дава.
А, да, и той да си чисти храната, която изсипва по плотовете.

# 136
  • Испания
И на мен трети сезон ми става лошо от тиганите и тенджерите на Ангелов, ама той - с претенции. Да погледне в какво готвят в МШ, ако е забравил.

# 137
Михаела каква к..чка е. Как посочи Гергана и после и е неудобно да я погледне. Пфф, гнусна история.
А кухнята беше меко казано кочина..

# 138
  • София
Гледам го пак Ангелов и някак не мога да си представя, че човек, на когото не му идва отвътре, ще се съгласи да обижда така хората. А неговото е чиста обида, на съвсем лична основа. Не може така, този човек много ми падна в очите, не се връзва.  Колкото и да са му платили, каквото и да са му обещали, той така си плюе на авторитета и то не само веднъж, защото веднъж дори да си изпусне нервите, то няма как три години да си изпуска нервите, нито да играе роля. Какво, научил си е репликите от сценария, за да включи обидата с реотана ли? Нападките му са точно като на човек, който е доста наясно с лексиката.

# 139
  • София
Много ми е неприятно как викат докато се “нахъсват”. Дори не им крещят някакви съвети или нещо, просто да има хаос. И миналата седмица на играта в четвъртък викаха ужасно. И съм много изненадана, че Михаела посочи Гергана, нали уж има някаква непоносимост към Недялка, малко подло постъпи.
Особено вечно врещящата Галя... горките деца, които трябва да я изтърпят...
Не гледам всяка вечер, но колкото пъти съм гледала, вечно крещи и то много грубо и по мъжки! А пред шефа мига нежно и мило като момиченце... милата тя... Innocent

# 140
Много ми е неприятно как викат докато се “нахъсват”. Дори не им крещят някакви съвети или нещо, просто да има хаос. И миналата седмица на играта в четвъртък викаха ужасно. И съм много изненадана, че Михаела посочи Гергана, нали уж има някаква непоносимост към Недялка, малко подло постъпи.
Особено вечно врещящата Галя... горките деца, които трябва да я изтърпят...
Не гледам всяка вечер, но колкото пъти съм гледала, вечно крещи и то много грубо и по мъжки! А пред шефа мига нежно и мило като момиченце... милата тя... Innocent
На мен ми е много неприятна...точно, пред шефа ще се счупи от лигавост, а иначе хамалин! Не я понасям...няма и да победи, защото и липсва финес и въображение...
Реджи голям сладур...той бил най добрия готвач Wink
Но огънят Гери е моята любимка!

# 141
Малката лигла  ме отврати тази вечер с лицемерието си . Дано я изритат по - скоро .че се не трае вече , вчерашно ....о със самочуствие до небесата и подарен наготово бизнес . Прадстам си каква управителка е сигурно персоналът и бяга нонстоп .Ивчо поне си признава недостатъците .

# 142
Много е лицемерна и завистлива тази Михаела. От всички жени, как можа точно Гери да номинира. Егати и ' приятелката'- змия в пазвата. Отвращават ме такива хора.Да я гонят вече. Не става, нито като готвачка, нито като човек.

# 143
  • София
ДИРЕКТЕН ЛИНК - за България и ЧУЖБИНА
 Епизод: 25

за компютри

Hell's Kitchen - С03E25
          за мобилни_____

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 144
  • София
Правят участниците луди калинки, ако това с кухнята е вярно - хем малко време за готвене, хем защо кухнята била кочина.  Очевидно няма как да стане, особено когато участниците бързат и се паникьосват.

# 145
Много е подмолна Михаела. По принцип не я харесвам, но и изобщо не очаквах, че така ще каже за Гери. Да си заминават двамата с Ивайло под ръчичка. Реджи от най- противния в началото вече май ми е любимец Grinning

# 146
Ангелов като много врещи за хигиената, да вземе да смени тиганите и тенджерите. Черни и мазни са. Сигурно са от първи сезон.
В МШ всичко лъщи.

# 147
Ивайло също не го харесвам. Аз съм за Гери и Реджеп.Млади, амбициозни, имат самочувствие и е с покритие.
Михаела и Ивайло да си ходят и двамата сега. "Малки" хора като тях, няма как да сътворят нещо голямо. И Георги не харесвам също.

# 148
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Не мога да разбера, как за 40-50 минути ще трябва да приготвиш освен ястието си, но и в тези 40 минути да си измиеш и тенджерите, тиганите, дъските, ножовете и т.н. Може би в условието трябва да се каже и почистване след това..... Grinning

Това, че Михаела посочи Гергана като най-слаб играч беше отвратително, наистина. А са първи приятелки......

# 149
  • София
чудят се как да ги тормозят. И продължавам да се чудя на тези, които и без това са си добри готвачи - защо си причиняват това унижение, те имат качества.

Общи условия

Активация на акаунт