👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 33 360
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
чудят се как да ги тормозят. И продължавам да се чудя на тези, които и без това са си добри готвачи - защо си причиняват това унижение, те имат качества.
За 100 бона ще си го причиняват. 😀

# 151
  • София
Тези сто бона са като играчките на стрелбището - вероятността да улучиш е малка не защото си лош стрелец, а защото така е направено, че рядко да се улучва.

# 152
Тези сто бона са като играчките на стрелбището - вероятността да улучиш е малка не защото си лош стрелец, а защото така е направено, че рядко да се улучва.
И все пак залогът си го бива и тези със силните качества/Реджи, Цецо, Наско/ знаят това, а по-слабите и неопитни/Галя, Гергана/ се надяват, следвайки примера и поведението на Чилева. 😉

# 153
Не само наградата е стимула. И тези които не вземат наградата, пак имат изгода.Стават известни, някои отварят ресторанти, други си намират по-добра работа,

# 154
  • София
Може, но някак цяла България да ги види как ги хокат и обиждат не ми се вижда много добра реклама за по-добра работа.

# 155
  • Пловдив
А в едно интервю четох, че Ангелов въобще не обичал да се вика и даже не харесвал Рамзи заради това Dizzy Face

# 156
А в едно интервю четох, че Ангелов въобще не обичал да се вика и даже не харесвал Рамзи заради това Dizzy Face
Личи му. 😉 😁

# 157
  • Испания

А представяш ли си, ако обичаше!

# 158
С право избесня Ангелов снощи, по сценарий или не. Привика ги точно с идеята кой колко обективно се вижда в шоуто. "Красивата" Михаела си подписа присъдата за изхвърчане след като посочи Гергана. Дори Ивайло с миниатюрната си доблест каза, че той и Георги са най-слабите готвачи в отбора им.

# 159
На мен шеф Ангелов много ми харесва.Все пак това предаване има и някакъв сценарий, далеч съм от мисълта, че е такъв и в реалния живот. На мен ми изглежда, че е много добър човек. Забелязала съм в предаванията, че все любимци му ставаха не толкова най- добрите готвачи, а най- истинските хора, като Гичка например.

# 160
Забелязала съм в предаванията, че все любимци му ставаха не толкова най- добрите готвачи, а най- истинските хора, като Гичка например.
...и най комплексираните като Галя например, всячески се стреми да им повдигне самочувствието,....но че е амбициозен и свръх прецизен е ясно и предполагам и в реалния живот това би го докарало до бяс...след каквото и забързано готвене да съм кухнята ми никога не изглежда така, докато се приготвят нещата всичко съм измила и подредила...но ако съм там под напрежение не знам дали и аз няма да оставя бардак

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 17:29 от mimi.7299

# 161
  • София
Никой не очаква някой да каже кой как се вижда обективно в шоуто. Съвсем естествен и очакван отговор е да кажат, че се виждат като най-добри - иначе защо са там? В допълнение, всеки знае, че ако посочи друг като най-добър, то сам си реже клона - е, щом смяташ, че друг е по-добър, добре, значи няма да си победител. Идеята беше да се направят някакви номинации, да оплюят другарчето.
Аз в реалния живот шеф като него не искам, защото тези свръхпрецизните са невротици, истерици и изобщо доста неприятни за шефове.

# 162
  • Испания
Атанас е като някоя баба клюкарка пред блока. Само критикува, клати главата и обръща ъглите на устата надолу.

# 163
  • София
Като гледам, при нас управлението е крещене. Всеки решава, че ако се разкрещи, веднага става шеф. Права е тази с опашката - след колко минути ти трябва.

# 164
  • Испания
И това били професионалисти! Ивайло не знае какво е "клош".

Общи условия

Активация на акаунт