👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 945
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Sunshine state
Напълно оправдано отпадане на Георги, който напоследък не се справя с нищо почти. Жалко, но справедливо. След него може би Галя и Недялка трябва да излетят, после Цецо и Реджеп. Атанас да победи. Той ми се вижда най-малкото зло. Слаб сезон, безинтересни участници. 🤷🏼♀

# 496
  • Ню Йорк
Напълно оправдано отпадане на Георги, който напоследък не се справя с нищо почти. Жалко, но справедливо. След него може би Галя и Недялка трябва да излетят, после Цецо и Реджеп. Атанас да победи. Той ми се вижда най-малкото зло. Слаб сезон, безинтересни участници. 🤷🏼♀

На мен пък Реджеп ми се вижда в пъти по-добър готвач от Атанас.

# 497
# 498
  • Sunshine state
Ами не знам дали Реджеп е по-добър от Атанас. Не видях и от него кой знае какво. 🤷🏼♀ То тази година с лупа да им търсиш таланта.

# 499
В началото и аз бях на твоето мнение,но с всеки изминал епизод Атанас прави все повече грешки нетипични за него.Реджеп в началото ми беше изключително противен и не можех да разбера,защо имаше спорове с Георги,но гледайки как се разви предаването,май точно Реджеп надуши,каква му е играта на Георги - вечната жертва.Ако трябва да сме честни напоследък Реджеп е много силен.Най-редовно индивидуално той е в топ 3 ястия приготвени на изпитанията плюс и чисто визуално от мъжете ястията му са най-изпипани,освен това заедно с Недялка правят най-малко грешки в последните 2 седмици.

# 500
  • Испания
Какви звезди "Мишлен" има Койчев /"... и звезди "Мишлен" в професионалната си биография"/? И ако има, ще стои при Ангелов. В България няма такива ресторанти.

# 501
  • София
Галя не може да се заяви в " малка хапка" имах си и аз Simple Smile

# 502
  • Испания
В този напрегнат момент Цветомир къде намери време да гледа в паницата на Галя и Атанас в тази на Реджеп.

# 503
При Галя са поне три амюз буша. Айде, тя е наред. И Атанас.

# 504
  • София
тези звезди Мишлен на кило ли ги раздават, та при нашенци е цял звездопад?

# 505
  • Испания
В България няма такива.

Атанас ми лази по нервите с коментарите и вечно огОрчената си физиономия.

Браво на Реджеп!

# 506
  • София
Разбира се, че ще саботират Недялка.
Става въпрос за пари.
Грозно е, ама това е истината.

# 507
  • Пловдив
Кво стана ся накрая...? Нищо не разбрах.

# 508
  • София
Скандал, който ще догледаме утре.
Не мога да разбера защо Ангелов се държи така, все едно е на обучение на тийм лидер, а не на състезание.

# 509
Нещо всички се издъниха,а Реджеп бързал.Нищо не стана.
Само на мен Атанас ли ми се вижда изгорял на очила?

Общи условия

Активация на акаунт