👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 939
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Реджи е голям смях. 😀
Не мога да повярвам, че Галя би Недялка на амюз нещо си. Неочакван провал за Недялка. 😑

# 511
Много се радмам, че Недялка е последна, утре ще хвърчи тя или Галя, време е борбата да продължи между тримата най добри - Реджи, Атанас и Цветко! Grinning

# 512
  • Велико Търново
Такава неприязън таях към Реджеп в началото! А сега като че ли съм най-склонна той да победи.
Ама то няма кого да си избере човек, значи...

# 513
  • Sunshine state
Абе страшна работа, значи, еййй.. Насъскаха Недялка срещу Галя и сега сеир ще има. Била за парите Галя - ами като ти е горчив соса, какво да каже?

# 514
Абе прави се и Галчето на гърмяна лисица... Такива тънки номерца: ау, изгорих го (за пилето в миналия епизод) - тя го изгорила, дето ще цъфне от щастие като Ангелов я хвали колко е добра с мръвките! На кого тия номера?! Сега, за Недялка: сложих три бутчета! Що бе, Гале, нали за две порции са 4 общо? Миии🙄 Плоски номерца на проста жена. В тоя сезон са подбрани кофти характери просто. Няма спортсменство, всеки гледа да стъпи на раменете на другия, за да се покаже от казана. И то по най-елементарен начин.

# 515
  • София

Епизод: 31
        Hell's Kitchen - С03E31

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 516
На Реджеп защо не му отнеха звезда за плагиатстване?
Егати и нагласената работа

# 517
  • София
Нещо прекаляват със сценария вече, много взеха да ги настройват един срещу друг.
Не съм от готвачите и сладкарите, така че не съм много наясно кое колко време отнема, обаче много ме съмнява всички тези неща, които правят, да им отнема един час, започвайки да ги правят от нулата. И количествено нещо не ми се връзва, трябва едно минимално количество продукти, което определено не е за една порция, дори не е за две порции. А не е като да зная какво е грам и милиграм от различни субстанции колко много може да изглежда, ако е прахообразно. Нещо ни ментят здраво. Говоря основно за въпросните предизвикателства. Ако нямат заготовки, което означава планиране преди задачата, не виждам как ще се справят за кратко време от нулата.

# 518
Всички се водят, че са работили в ресторанти и са виждали амус буш. Съответно ако знаеш какво правиш и по какъв начин да го направиш  и да успееш да си разпределиш времето 1 час за една порция би трябвало да ти стигне. Те не се хвърлят на някакви трудни неща като конфи или месо в сю вид. Патица, риба, стекове все неща дето им трябва по малко време.
Това на Галя никакъв амус буш не беше. Една паста от сладкарница изглежда долу-горе по същия начин.

# 519
Много се подразних в началото и не го догледах... като чух "амюз-бюш" от човек, който би трябвало да е професионалист и ...
Бюш: https://www.lifeloveandsugar.com/yule-log-cake-buche-de-noel/

# 520
  • София
На мен ми стана ясна работата с този амус-буш - точно е както го каза представящият - нещо като шопска салата, представена по друг начин. Аз бих допълнила - две хапки шопска салата, представена по интересен начин, за който плащаш невъобразимо много, защото ти внушават, че е нещо уникално. Спомням си възклицанието на един гуру по маркетинг и реклама - гениалността на чипса е, че ти продават един изпържен картоф на цената на десет килограма картофи.

# 521
Ох, като чуя или прочета ГУРУ и ме хваща рядкото щастие. Ама айде, няма да задълбаваме за разликата между картоф и чипс, и че със сигурост не са на една себестойност, нали и гурутата трябва да пълнят главите на наивните с глупости.
И дано не излезе, че се заяждам, но по-правилно е да се каже амюз буш.

# 522
  • София
И аз не го харесвам този израз за гурутата, но така се е наложил, не съм го измислила аз.

# 523
  • In The Middle Of Nowhere
И аз мислия, че по-правилно е да се каже амюз буш, защото съм учила малко френски и първата ми асоциация като го чух беше, че сигурно идва от думата amusement.

# 524
Е как ще се справи Галя моля ви се с амус буш /или там както се произнася/, в Гулянци и на Слънчака не сервират такива неща.... докато преди Съни бийч беше символа на запада, на лукса, сега е символ на Битака-Слънчака! Те и номерата и на Галчето такива, селски...на Недялка произведението изглеждаше като паста от соца!

Общи условия

Активация на акаунт