Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 794
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен!
tini-mini добре дошла!
И аз да се оплача, че независимо от жегата обикалям за плочки, мивки, кухни, спални....  #Crazy гръмнала ми е главата направо. Имаме си и майстор, който слага плочки в банята и вече пощурявам  #Crazy Винаги съм си мислила, че обзавеждането на нов апартамент е приятен ангажимент, но сега май се разубеждавам. Дано вече и при нас да се разхлади малко, че жегата е непоносима   ooooh! А и като си помисля, че няма да се свърши поне още 2 месеца и бяс ме хваща    Confused
Поздрави и приятна седмица на всички  Wink

# 196
Здравейте момичета,
На 2 и 3 септември ще има акция на "Движение на българските майки" ......." да спестим едно кафе....да е сухо едно дупе" .....ще събират парички за памперси за децата в домовете на които помагат......който иска може да даде колкото иска ....всяка стотинка е ценна Simple Smile
Ще се събират и учебни помагала за по-големите....

за повече информация :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121577.0
http://www.pr-bg.com/index.php?option=com_content&task=view& … 580&Itemid=80

# 197
Virginity, направо ме разсмя рано рано, повдигна ми настроението  Hug . А за това, явно не е опасно и другия месец ще видим   newsm78

# 198
BgViki, благодаря че ни писа за това тук. Ще направя всичко възможно да дойда! Не познавам никого, но тъкмо ще се запозная! Hug

Момичета, за утре срещата нали остава? В 19ч. къде точно да се видим? Пред самата пицария ли? Или някъде по-нашироко долу? Пишете.

Мен вчера ме наболяваше, чак докато си легнах, вдясно от пъпа, там където някога имах талийка...мисля си да не е далак... newsm78, а също и се чудя дали би могло да има нещо общо с оперирания ми апандисит, но той е твърде ниско, а това беше по-нагоре и по-вдясно. Както и да е, днес, слава Богу, не ме боли.

# 199
здравейте, направо горе пред пицарията, ако су освободи маса да седнем.
Иначе аз сега съм по-добре, но пак почн амного да ми се спи. Мислех, че този период е отминал.
pebbeи аз имам понякога но да колкото знам по време на бремеността се увеличава. Но все пак трябва да се консултираш с лекар.

# 200
За съжаление аз в сряда няма да съм в София. Дано обаче вие си изкарате много хубаво!  После ще разказвате!
Влизах в страницата на септемврийките. Те вече са започнали да раждат и така се развълнувах.  Представих си какво ще бъде като дойде този момент и при нас!

# 201
  • София
здравейте, направо горе пред пицарията, ако су освободи маса да седнем.
Иначе аз сега съм по-добре, но пак почн амного да ми се спи. Мислех, че този период е отминал.
pebbeи аз имам понякога но да колкото знам по време на бремеността се увеличава. Но все пак трябва да се консултираш с лекар.
Ама хайде да се срещнем някъде,където ще се намерим,да не гледам по масите в пицарията за бременни мами LaughingАко искате пред Арена,пред входа в 19 ч.Навити ли сте?Хайде и пишете кой ще идва-Lia25, Sarra, кой още? Flutter

# 202
ок пред входа на Арена на Вардар в 19ч. в сряда, кажете кои ще идвате да знаем горе долу кои сме, за да се изчакаме

# 203
Здравейте! И аз искам да споделя моята радост, която живот и здраве ще се роди на 31.12. Това ми е първата рожба и я чакам с огромно нетърпение! Девойка ще е!  Laughing

# 204
secretbg, честито и леко бременеене, радвам се, че си при нас!  bouquet maiche като те види, ще те добави в списъка ни  Flutter

lia25, danielad, Klemy и аз засега, значи четири - ами не е лошо, а ако някой още дойде - ще кажем на "управителката" (там винаги има една красавица, която "настанява") като види бременна да ни я прати  Mr. Green

# 205
Здравейте мили мами,
от днес вече и аз се присъединявам към вас.Да ви се представя: на 26 год.съм от София, първа бременост,термин 24.12. и все още незнаем пола на бебчо.Обещавам да се включвам редовно във всички теми.На всички мами леко бременеене и много усмивки. Grinning Grinning Grinning

# 206
Здравейте отново от мен,
много сте готини и милички всички  Heart Eyes, четох ви  досега и ми възникнаха някой въпросчета.
Мен не са ме пращали на никаква фетална диагностика, нито за Даун, и се чудя аз ли трябва специално да си изискам допълнителни изследвания от доктора, или докторът е преценил че няма нужда, ама то е ясно че бил направила всичко за да знам че няма проблеми. Освен това за Даун пише че се прави до 18-тата седмица и сигурно вече е късно при мен да се направи.
Искам да попитам и софийските бъдещи мами къде смятат да родят, защото точно това и аз в момента се чудя. Двуумя се между Шейново и Тина Киркова, но искам да направя някакво проучване, а не да отида на сляпо. Понеже засега смятам да не плащам за определен доктор за раждането, поне болничното заведение да е известно с добро, та шанса да случа на свестен доктор да е по-голям.
Относно допълнителни данни за мен  - аз съм на 27 години, полът на бъдещото ми слънце още не се знае, но скоро ще ходим с таткото и се надявам да го научим тогава и двамата.
Желая ви приятна среща утре, надявам се да ви хареса, та аз да се включа на следващата  Wink
Целувки!  Peace

# 207
  • София
ЕТО МЕ!!! Hug  ДОБРЕ СМЕ С БЕБЧО!

Момичета, извинявайте, че така изчезнах Embarassed! Много благодаря на всички за загрижеността и интереса и обещавам тържествено, че няма да се повтори. Просто така се случи - първо нямах интернет, после заминах и така, вчера се прибрах.
Та лежа си аз на плажа на един остров и идва една морска костенурка и ми казва, че декемврийските мамчета най-после ще се събират в сряда...! Ми събрах си багажчето и се прибрах, мога ли да пропусна такова нещо  Naughty!
Иначе си прекарах чудно, след малко ще ви кача някоя снимка да ме видите. Едва чакам в четвъртък да видим бебчо и да се уверя, че и той е добре след пътешествията....добре, че ритка та съм спокойна.
Много целувки на всички и сега така ще се разпиша да си наваксам, че ще се молите пак да изчезна нанякъде  Mr. Green

# 208
Аз съм на 32 години и ми правиха само биохимичен скриининг /кръвен тест/ за Даун и други такива иначе ходих и на 3-измерен ехограф където съшо видяха, че няма проблеми с вродени аномалии. Доколкото знам между 17 и 21 седмица се правят тези изследвания, но попитай лекаря си все пак. За раждане съм се спряла определено на Шейноео, с много добри впечатления съм от там, миналата година ми се наложи да отида по спешност и останах страшно доволна.

# 209
secretbg, мерси за отговора,
нали в Шейново предлагат нормално раждане без допълнително заплащане,
защото преди се обаждах да питам за следене на бремеността с направление там и ми казаха, че предлагат такова само срещу заплащане на такса около 280 лв. Та, затова питам и за разждането да не се окаже така.

Общи условия

Активация на акаунт