Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 803
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • София
 smile3508Браво,гледам че се събираме за Виктория.Ще трябва резервация за по сигурно да си направим,но първо трябва да се уточним колко горе-долу ще се съберем.
Здравейте  Mr. Green днес се надявам всички да сме по добре, 4е в тая жега вчера  #Crazy ужас беше....

Sarra за срещата, аз съм за,стига да не излезе нещо непредвидено понеже ще карам колата на ремонт,ако не е готова..... много лошо #Crazy нали за Арената в Св.Тройца говорим? Ако е тази в Младост  Shocked до там е туба бензен  Rolling Eyes и задръстване, така 4е за сряда съм ОК за 19"00 ч.
лек ден на всички   bouquet
Да за същата Арена става въпрос smile3521И да не ти оправят колата,метрото спира почти до нея,ако ти е удобно с него

Аз само да кажа че утре пак ще ходя на лекцията на сп.9 месеца, та ако има някоя декемврийка да се запознаем:) 

Как ми се ходи на тези лекции,ама сега с тези майстори,трябва да съм в къщи докато свършат Sad

# 181
Аз само да кажа че утре пак ще ходя на лекцията на сп.9 месеца, та ако има някоя декемврийка да се запознаем:) 
Лек и спокоен ден на тумбачетата Hug
аз съм на работа  #Cussing out но от колко часа и къде се провежда тази лекция? може пък да успея да дойда  Joy

# 182
  • София
Лекцията във вторник е в UPSTAIRS на бул.Витоша, между Солунска и Денкоглу и темата ще е за "Вредните навици по време на бремнност и как да се справим с тях", 9.30 часа.
Ето линк-че към другите теми http://www.9m-bg.com/display.php?page=scool,
но на 31.08 е темата за ортопеда, а не за храненето- размениха ги Simple Smile
И аз вече съм на работа мамчета, но колежката ми е мн разбрана и ще мога да кръшкам за лекциите...дано и вие успеете, мн са приятни и те зареждат с положителни емоции Simple Smile
Благородно завиждам на мамите с приключил ремонт, на нас ни предстои... #Crazy

# 183
здравейте и от мен аз бях на вилата. Виждам, че се събираме доста за срещата. А трябва ли да си забапазим места за Арена - Виктория и ако трябва колко души сме, а и друго по телефона може ли да се прави резервация.

# 184
  • Бургас
Привет-Мривет  wavey
Ау, колко сте изписали събота и неделя. Аз тъкмо седна да пиша и майстора от другата стая крещи: спирааам токаааа, направо успя да ме изнерви  #Cussing out Добре, че това е последния, който ми влиза в къщата, щото вече не издържам, аз цял ден ходя и  newsm28, а те цял ден ходят след мен и цапат и  smile3546, избива ме на саморазправа  fight
И тук е ужасна жега  sweating, ама добре, че скоро взехме климатиците, и така се живее, а вечер гледаме да сме на капани в морската, и само така се спасяваме. За сега спирам с писането, че нещо пак не могат да се оправят без мен в другата стая no
Пожелавам лек и спокоен ден на всички маминки. До.....

# 185
Здравейте на всички !
Казвам се Милена, живея в София и съм в очакване на първото си бебче  на 10 декември !!!
Радвам се да видя тук толкова много бъдещи мами със сходни радости и тревоги.
Трябва ли да се регистрирам някъде освен с потребителско име и парола във форума?
Желая успех и много щастие на всички !

# 186
Здравей tini_mini, със сигурнст всички тук сме в една лодка - само хубави неща ще преживееш с нас. добре дошла   bouquet
Няма нужда от друга регистариция - майче като те види ще те добави в нашия нарастващ списък!

# 187
  • WA, USA
Здравейте момичета! Кратко въпросче за вас - от няколко дни насам имам болки ниско долу - не знам как да ви ги опиша, на мястото където се съединяват краката с таза. И са много неприятни особено след като съм седяла продължително време на едно място, като стана направо не мога да вървя за няколко минути. Дали е от разширяване на таза? Търсих в нета и по книгите, ни нищо не намерих - говорят само за схващане на мускули, а това не ми изглежда като мускул защото боли повече като кост. Или може би е някакво сухожилие, което се разтяга? Другата седмица съм на консултация, ама направо не знам как да и го обясня това усещане, че и на английски.
Иначе съм добре, бебока ритка, вече по-силно взех да го усещам. но не е много буен. Вчера бяхме излезли до една ботаническа градина на разходка и така ми оттекаха ръцете не е истина, краката ги спасих обаче като се събух боса:) Поздрави на всички!!   

# 188
  • София
Tuni-mini добре дошла  bouquet sipirumi досега не съм имала такава болка каквато описваш,иначе по едно време и мен ме боляха много странни места по тялото,може да е от таза както казваш ConfusedЛия не знам по телефона дали ще стане,ще звънна да питам,защото снощи звънях да ми правят резервация за Романса и ми отказаха,само на място Crossing ArmsТоку що звънях-резервации въобще не правят,нито по телефон,нито на място,остава варианта да отидеме и да чакаме 10-15 мин докато се освободи маса,ако няма свободна в момента,но си мисля,че точно към 7 ако отидеме,няма да е кой знае каква лудница и ще си намериме места Flutterкакво ще кажете?

Последна редакция: пн, 21 авг 2006, 17:58 от danielad

# 189
...ами danielad щом няма как, ще чакаме...хубава работа си свършила, благодарности  newsm10
Значи, разбираме ли се, в сряда, в 19ч. в пица ВИКТОРИЯ в АРЕНА на бул. Вардар ?
Еха, момичета, това ще бъде страхотно да се запознаем толкова много случайно попаднали в космическото вълшебство на декемврийските бебчета мамита...Как ще се срещнем - къде ще се чакаме? Аз не си публикувам външни показателни белези в свободното нет пространство..., а и повечето от вас също, та ще бъде интересно!
 newsm74 newsm74 newsm74
В този ред на мисли, хайде дайде още коремчета в албума, време е да се фукаме с тях вече! Аз понеже вече свикнах, че се вижда вече и не ми правят впечатление хорските погледи, но като ми се усмихне някой неочаквано и ми става много приятно, разбирам, че е заради бебо... smile3535

Добре дошла tini-mini, четсито, леко бременеене и много щастливо бебе! yes Дай още инфо за списъка ни на първа страница, години, пол - ако се знае...

# 190
здравеи sipirumi. И аз като теб имам сашото усешане и при мен е от месец -два. Според мен е от разтягането на костите на таза.Аз имам това усвшане само от едната страна и е на крака които навренето много натоварвах като активна спортиска.Така че не се безпокоя.Не е нещо тревожно.Неприятно е чувството но не сам намерила лек досега. Дано да сам ти помогнала

# 191
  • Варна
и аз имам такива болки в таза  Sad крайно е неприятно, имам чувството че десния ми крак ще падне всеки момент  #Crazy като схванат е едно такова....неопределено
протягах се... разтягах се.....тц не минава  Crossing Arms
наболява ме от 4ти месец някъде  Tired предполагам че е от бременността  newsm78
да се надяваме че като родя ще мине или поне ще мога да ида на ортопед да ме намести  Rolling Eyes
  bouquet

# 192
Здравейте момичета! Кратко въпросче за вас - от няколко дни насам имам болки ниско долу - не знам как да ви ги опиша, на мястото където се съединяват краката с таза. И са много неприятни особено след като съм седяла продължително време на едно място, като стана направо не мога да вървя за няколко минути. Дали е от разширяване на таза?

sipirumi, четох в www.babycenter.com, че сега ни се развива някакъв хормон, който разхлабва...може да объркам нещо...май сухожилията, за да се отпускат костите около таза и да се развие път за бебето..., та затова може да ни болят сухожилията. Всеки го боли тук-там необяснимо защо от време на време. Мен също ме наболява помалкичко там, по-рядко, а също и над пъпа, ту вдясно, ту вляво...и основно ефектът е - ходя като пате, отиде ми грациозността и чувството за ритъм в танца. Вчера ме пита един човек защо ходя така тежко...не разбрал, че съм бременна. Laughing

# 193
Здравейте на всички и добре дошли на новите мамита.

Искам да ви попитам.. вие имате ли течение? аз имам и то е направо като вода, чак се плаша.. лекарката ми излезе в отпуска и не знам какво да правя, последно ми каза че другия месец можеби ще ми изпише някакви свещички но сега вече е доста по различно от момента в който говорихме. дали е възможно да е от настинка.. не знам и аз. Ще се радвам ако някой ми даде акъл Simple Smile

Приятна вечер на всички.  bouquet

# 194
  • Варна
ами да аз съм ходеща развалина направо който се оплаче от нещо - аз го имам  Joy
едно водно такова- без мирис,без цвят, само мокри постоянно...понеже от време на време и зацапване получавам от тъпата раничка си ходя с ежедневни превръзки,много странно ме гледат в магазина като си купувам Joy
при мен е или от бременността или от раничката на шийката  Thinking
за теб не знам - иди се прегледай, не чакай доктора  Naughty дано не е сериозно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт