Радостта е тук голяма, през ДЕКЕМВРИ бебенце ще радва мама!

• 15 806
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Където кажете, Викторията е добре в Арена. Що да не...А Virginity не е ли от Варна?

# 166
  • Варна
мдам от Варна съм, но много мило, че ме каните  Blush
да си изкарате весело,и ние тука варненки се опитваме да се организираме по сенките  Hug

# 167
  • София
Хайде,ако има други навити за сряда 19ч-Викторията на Арена,да се обаждат,че иначе сами с Клеми ще  cheers Laughing

# 168
  • София
 Laughing Малее, колко бира ще изпием...Шегувам се, аз съм настинала , боли ме гърлото, но се надявам до сряда да съм ОК!

# 169
  • София
Laughing Малее, колко бира ще изпием...Шегувам се, аз съм настинала , боли ме гърлото, но се надявам до сряда да съм ОК!
smile3521Да,бе ще изпием,ти гледай само да не си се оправила дотогава Naughty

# 170
Хехе и на мен много ми се иска да можех да дойда,но уви...Много бих се радвала,ако мога да се запозная лично с вас... HugНо нищо не се знае,може и по-нататък,като имам път към София някой ден Flutter

# 171
Момичета,много се чудя наистина какво стана с pontes и майката с близначетата?И понеже не ме хваща сън в този ранен час ми минават едни лоши мисли през главата..Боже дано не се е случило нищо.. Praynig
Мислех си дали ако  помолим Mamma и и обясним ситуацията би ни съдействала за имейл адрес например,за да можем по някакъв начин да се свържем с тях.Все се притеснявам,че изведнъж изчезнаха от форума,а бяха толкова активни...

# 172
  • София

Мислех си дали ако  помолим Mamma и и обясним ситуацията би ни съдействала за имейл адрес например,за да можем по някакъв начин да се свържем с тях.Все се притеснявам,че изведнъж изчезнаха от форума,а бяха толкова активни...
Може да са в провинцията за лятото и да нямат нет ConfusedИ аз не можах да спя цяла нощ,а сега пък майсторите ми звъннаха и ме събудиха  Tired

# 173
  • sofia
Добро утро  маминки!
   Аз закусила и изкъпана сядам да ви пиша Laughing Първо за срвщата и аз съм "за", но съм изцяло зависима от мъжа ми, тъй като трябва да ме предвижи с колата от Младост до Арената. Нали знаете с моя режим "на легло" (така ми пише и в амбулаторния лист от ЖК Rolling Eyes)е немислисмо да се даргаскам по автобусите. Аз като се раздвижа малко, дори само да стана да сготвя у дома и контракциите почват.. Sad Вички мислим за pontes и според мен вариантите са два - или е заминала на почивка(говореше че плаща някакви билети) или има проблем, което значи че най-вероятно е в болница,,, иначе не би си мълчала толкова....но и в двата случая според мен няма как да се свържем с нея...дори не й знаем името за да проверим има ли такава мама в някоя от големите АГ болници...Да се надяваме, че въодушевена от почивката е забравила изрично да ни предупреди.

# 174
emsski, за мен едиснственото лекарство против кошмари, а съм имала нещо повече от ужасни - реални, такива в които виждам тялото си а в същото време не мога да помръдна да го освобдя от това което го мъчи, са искрените молитви. Дотолкова се бях молила и викала Исус, че една нощ когато кошмара започна, аз насън извиках името Му. Събудих се, представяш ли си? Нямаше кошмар - всичко свъриши. пипах завивките си и ми се плачеше от радост. Нямала съм повече такива. Най-кратката молитва, друг път ще ти разказвам как и кого е спасила произнесена с вяра е " Господи, Исусе Христе, Сине Божи, помилуй ме". Бъди сигурна че ще те включа в молитвите си да те настигне бързо спокойствие  Hug

Моето бебче не ритка както казвате повечето, а пърха както разправяхте в началото. Осезаемо е и татенце го усети. Невъзможно е това да му събуди - просто ме гъделичка.EASpirit, иди за всеки случай на лекар и ни пиши. Поздрави на всички  Hug

# 175
Здравейте момичета,
отзад напред: detelini, точно същото ми се случва и на мен понякога и точно тази молитва е най-силната, наистина! Дано да те послушка emsskiHug

За срещата в Арената - ок, но аз там като съм ходила, нигока няма свободни места, та се чака да се освободи..., а ние както ще сме повече от две...няма ли начин да резервира някой там места? Аз мога да дойда! Peace

pontes - аз й знам и името и имейла, та ако не се обади до средата на септември (дотогава е нормално човек да е на почивка...и мъжа й да е в отпуск), та може тогава да я издирим. В момента може би няма достъп до Интернет, аз й писах преди няколко седмици още, но не ми отговори. И аз се тревожа  newsm78. Та, mama shushi е права, трябва да изчакаме.Thinking

Майчето с близначетата...мноого отдавна не се е появявала, дано да са добре тримката.
 Praynig
Аз тая нощ щях да издишам от жега и май коремът ми вече ми пречи да лежа по гръб, но и настрани не ми беше удобно...та почти не съм спала. #Crazy

Хайде, дайте да се разберем за срещата?

# 176
Здравейте  Mr. Green днес се надявам всички да сме по добре, 4е в тая жега вчера  #Crazy ужас беше....

Sarra за срещата, аз съм за,стига да не излезе нещо непредвидено понеже ще карам колата на ремонт,ако не е готова..... много лошо #Crazy нали за Арената в Св.Тройца говорим? Ако е тази в Младост  Shocked до там е туба бензен  Rolling Eyes и задръстване, така 4е за сряда съм ОК за 19"00 ч.
лек ден на всички   bouquet

# 177
Здравейте понеделнишки-и който е на работа- лека седмица!!
Момичета, много ми се искаше да ви видя на по бира, но ме бройте за другия път-в сряда си идва лелята от Гърция и трябва да я посрещаме Sad Дано да изкарате весело- после ще разказвате.Иначе и аз да ви се пооплаквам малко- с един ремонт сме се захванали и ние- вече трети месец, а не му се вижда края newsm45 - а и вече  втора седмица търся майстор за шпакловка и нямааа- #2gunfire.
За жегата и безсънието няма да отварям дума- бебчо явно също много го тормозят , щото яко рита и се мята, затова злоупотребявам с течностите.
Надявам се всички да сте добре Heart Eyes

# 178
  • сто акровата гора
Здравейте мамета!
Аз вчера се спасих от жегата в планината. С татенцето си взехме хапване, пийване и одеалце, книжки за четене, пък като си намерихме едни хубави сенчици..... ееееех живот  hahaha
 Само дето през нощта ми беше много топло ама какво да се прави, не може да се изнесем в гората. Като ставам да пишкам, а то е поне 2 - 3 пъти, се понамокрям с хладка вода.
Беба е енергична, рита, върти се, бута  Heart Eyes Ама и на нея явно й беше по-добре в планината, както си бях легнала на хладничко много активно се обаждаше  Joy.
Иначе се крия в къщи, пия си айрянче и на диня много налитам особено като съм я охладила прилично  Mr. Green
За среща нищо не мога да ви обещая, защото има вероятност да ходя с една приятелка на нейната вила, за 2 - 3 дни, но ако съм тук съм навита.  Hug
Приятен ден на всички и се пазете   bouquet

# 179
  • София
Здравейте мами,
само кажете за коя Арена става въпрос, инак и на мен тази в Люлин ми е по-удобна, на линия съм в сряда:)
Ние с мъжо в събота се спасихме от жегата като направихме едно гости в Самоков, там вечерта става рай, едно хлаадничкооо... Grinning
Аз само да кажа че утре пак ще ходя на лекцията на сп.9 месеца, та ако има някоя декемврийка да се запознаем:) 
Лек и спокоен ден на тумбачетата Hug

Общи условия

Активация на акаунт