Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои домашни средства за лечение на хрема, когато носът е запушен?
-
Как мога да се запиша за курс за бременни, спонсориран от списание „9 месеца“?
-
Какво представлява хомеопатичното лекарство "Corisalia" и за какво се използва?
-
Какви са разходите за раждане в различни болници и какви са опциите за избор на лекар?
-
Какви са опциите за фетална морфология и ехокардиография в частни клиники?
здравейте аз пак изпуснах цяла тема ама работа му е майката!Ако знаете с какви проблеми се боря ще ме разберете,но не ми се иска да ви пълня щастливите главици с глупости
Та значи сме се увеличили доста,на новите мамчета привет от мен
Искам да ви попитам разни нещица дето ме мъчат,първо-има ли сред нас мамчета дето ще раждат в Шейново,че аз на там се ориентирах,обаче нито доктори познавам,нито съм запозната с условията там?другото е,че аз твърдо нямам средства за рушвети,едвам изкарвам пари и заделям за бебо и неговите бъдещи нужди,че ми е по-важен от всичко на света,та другия въпрос е всички ли сте заделили пари за рушвети да ви обърнат по-голямо внимание,защото мои близки бременни ме заливат с:"Аз ще му дам 500лв.,не че е искал,ама за всеки случай!'',друга пък е готова да тегли кредит и да го изплаща 5 години след това само и само доктора да и държи ръката!питам се не се ки виновни именно подобни жвни с решенията си да сме на това положение ние дето няма от каде да извадиме подобни средства,а сме и осигурявани години на ред именно за това!извинете ме че се отплеснах,но ми е болна тема!Моля ви споделете защо трябва според вас да бутна пари на някой доктор,на който това му е задължение и какво ще спечеля от това аз!Незная как се справяте вие със средствата,но на мен ще ми се наложи да работя до 9-тия месец и нямам право да се оплаквам,защото после заделените пари ще свършат за миг!поздрави на ритникоремчовците от мен и моето футболистче
. Ама ние нали сме си свесни, тъй че какво ти пука 

Ще си имаме момченце
Много съм щастлива, направо ме заболя устата да се хиля, като идиот съм
Знам, че звучи тъпо, но е така. Тук поне е 200лв, какви са тия 500 лв

но има време до тогава, рано ми е още да го мисля,не съм се подготвила психически за това