КАУФЛАНД - тема 42

• 55 217
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз купувах диня за децата тези дни. От тези малките дини с мн тънка кора. Ако е същата, мога да кажа, че беше много вкусна, пак ще взема. Blush

# 196
  • София
Пробвахме авокадото днес и много ни хареса. Взех го твърдо във вторник и днес вече е узряло. Благодаря за брошурата, на чадъра със стойката му се чудя аз.

# 197
  • Велико Търново
Благодаря и аз за брошурата.
Някой ползвал ли е миксерът на Айко? Дали става долу горе, трябва ми за селска къща за не много честа употреба. Просто да знам, че имам миксер, на който да разчитам при нужда

# 198
Става миксера!:) И аз миналата година го взех, някъде по това време за вилата, ей така да има с какво да забъркам кекс, палачинки .....

# 199
За миксера - майка ми има такъв. за разбиване става. Но за бъркане на тесто не ми се получи.

# 200
  • Велико Търново
Благодаря, значи влиза в списъка. Като цяло няма много интересни неща май тази седмица. Имам чувството, че едни и същи неща намалят през известно време

# 201
  • Русе
Благодаря за брошурата!
Харесах си зеленчуци, сафрид, сладолед Дени за децата, Ариана за ММ, за мен - тампоните за дегримиране. Ще погледна и овалните плата от аркопал.
Днес заръчах да ми купят зехтин. Да видим ще има ли.
Купих си от Одрин един, дето си е екстра върджин, но домашните не му одобряват вкуса. Та, ще ги смеся.

# 202
  • оттам, откъдето започва България
DeVa®, онзи ден си взех от Кауфланд лимони на цена 3,79 лв. Какво се правят, че ги намалят.
Лошото е, че външно изглеждат много свежи, големички са - 4 бр. бяха 1 кг., обаче много им е дебела кората - много. Аз ги вземам за цедене и този сорт въобще не ме устройва.
Ето го:
Скрит текст:

# 203
Благодаря за брошурата! Харесах блендера, някой с отзиви за него? Simple Smile

# 204
Снощи инхалаторите бяха на цена 15 лв

# 205
DeVa®, онзи ден си взех от Кауфланд лимони на цена 3,79 лв.

Това съвсем не означава, че това им е основната цена, която е 4.49. Както и ранното зеле - беше 1.49, ама от няколко дни се продава на 0,79.

# 206
  • Bulgaria
Харесах си много неща от брошурата.Лимони, олио,бира ,зърнена закуска,прясно мляко, тиквички, нар, кисело мляко, вафли, меденки, бисквити, паста за зъби. Фолиото хубаво ли е , защото и на него съм се спряла?

# 207
  • Варна
Да похваля ягодите които са намалени, оказаха се много сладки ☺️ Купени от Варна Възраждане, утре мисля да се пробвам пак ако са останали.

# 208
  • Пеликания
Изнервих се днес в тоя К. отивам към 4 уж като няма хора и то специално за зехтина и накрая нямаше и ми викат няма и в склада. Ама утре ако отида пак 100% ще има на високата цена. И всеки път като отида до магазина, което става на 10 дена всички хора върху мене, ама почнах да се карам, писна ми вече и излязох набързо без да вземам нищо.

# 209
При нас към 14:00ч. имаше само няколко бутилки зехтин, така че успях да се класирам за зехтин, но от ябълките беше останал само етикетът.
И аз се ядосах, може ли толкова рано да свършат. Като толкова им се свиди да продават на промоция, въобще да не се напъват тогава.

Общи условия

Активация на акаунт