КАУФЛАНД - тема 42

• 54 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Аз ходих към 13 ч. че ми трябват филтри за кана, ама то целия паркинг опашка и се отказах.

# 211
Вчера купихме още едни боядисани яйца на 97 ст (останаха 9 опаковки), червен пипер, круши, маслини. Днес ще ходя за тоалетна хартия, че вчера бях натоварена и нямаше как да я мъкна...

# 212
Нито зехтин на промоция имаше днес, нито дори само етикет! Излъгаха ме и с цената на луканката, но много бързах и този път не проверих веднага след касата. Много мразя така на дребно да ме мамят.

# 213
Аз не им вярвам и на етикетите с цени, често ги бъркат, разменят, забравят да сменят стария етикет с нов...и не купувам нищо което е без етикет Grinning След няколко "обърквания" се научих да проверявам всичко и да гледам етикетите добре.

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 22:35 от dolce miele

# 214
Момичета, качвам две снимки на една изключително сполучлива покупка. Шезлонгът е от Кауфланд и е на около 4 години. Има две положения и легналата стойка е много удобна. Качвам снимките, защото в брошурата май  има подобен - с възможност за вдигане на краката. Дано не греша Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 18:23 от Eva+

# 215
  • Русе
На мен ми донесоха зехтин и си направих "коктейл" от 3 марки екстра върджин. Мисля, че добре се получи и домочадието няма да се мръщи вече. На нашия Кауфланд е имало "километрична" опашка, на другия е нямало никой.

# 216
  • Варна
Често пускат тигани на Брио. Този с керамични покритие ще е. Никога не съм ползвала такъв. Дали е хубав?

# 217
Влезнах преди малко, имаше филтри, зехтин не видях нито етикет.....доста некоректно.

# 218
Имате ли отзиви за възглавниците за палети?

# 219
Киса, чудесен е тиганът (аз имам такъв уок тиган), но не става за индукционни котлони. Ако ти е важно това. Използвам само със силиконови прибори, нямам никакви поражения по покритието, като нов е.
Взехме планираната тоалетна хартия, пликчета за замразяване и др. дреболийки.

# 220
  • Pazardjik
Какво е покритието на тигана ?

# 221
Керамично незалепващо. Държи се много прилично според моите критерии.

# 222
  • shumen
Тиган имам и не залепва в него.Моя е от няколко години и аз лично си го харесвам.
В новата брошура си набелязах доста неща.

# 223
И аз имам дълбок тиган на брио и форма за кекс. Разкошни а, много харесвам това покритие.

# 224
  • Пловдив
Аз само един тиган с керамично имах преди време, друга марка, и не бях доволна хич...

Общи условия

Активация на акаунт