КАУФЛАНД - тема 42

• 54 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
А добавена захар и/или подсладител има ли? Може ли снимка на състава? Blush

# 466
  • Пловдив
Може ли състава да снимаш?

# 467
Мистик, редактирах се със същия въпрос Joy

# 468
# 469
  • Пловдив
Супер изглежда и дано не лъжат Simple Smile  ще я потърся и при нас.

# 470
Благодаря!  То почти няма лютеница без добавена захар, но бих я пробвала въпреки това. Обичам кимион Heart Eyes

# 471
Наесен ще я пробваме Joy

# 472

Това е "оригиналът", но е над 4 лева и като е на акция взимам. Иначе тази Брей е същата като вкус, консистенция и т.н. Кимионът съвсем леко и елегантно се усеща. Много е вкусна.

# 473
  • Пловдив
От прясното мляко Балкан някой взе ли? Ок ли е?

# 474
Аз го харесвам, но нямаше при нас в понеделник вечерта

# 475
Мнението ви за индукционния котлон какво ви е?
На стария ми Carrefour Home, му се развали вентилаторът след повече от 10 години служба. Не можах да намеря резервна част освен в един китайски сайт. Може да се готви на него, но прегрява и понеже не искам пожари или тотално да се скапе, днес си взех този. Сега готвя манджа на него и се държи нормално. Имай предвид, че е с вентилатор и има шум. Какво да ти кажа, ако се интересуваш от нещо конкретно, питай. Аз съм много доволна от индукционните - бързи, няма остатъчна топлина на плочата. Понеже плочата не се нагрява, можеш да сложиш и по-малък съд без да разхищаваш енергия и съда да загори отвън. Минус е, че на ниските степени работи на пулсации, което не е подходящо за кремове и сосове, които искат равномерно нагряване на бавен огън. Тях си ги правя на стъклокерамиката; всичко друго - на индукционния.

# 476
А този котлон няма ли функция за крем/мляко/къкрене? Като че ли имаше...моят индукционен е лидълски и без функции за мляко и прочие и на ниските степени не е удобен за кремове (за всичко друго е идеален).

# 477
Има функция мляко. Сега и крем ли да правя. Simple Smile Не, нямам мляко. Утре.

# 478
  • Бургас
Някой знае ли какви са приставките на парочистачката?

# 479
Кометирахте топ матраците преди две-три страници. Прочетох доста добри отзиви. Може ли някой да ми каже колко е дебел един такъв матрак? ММ купи нов за спалнята, но ми е доста твърд, питам се дали ще омекоти положението един такъв.

Общи условия

Активация на акаунт