КАУФЛАНД - тема 42

• 54 703
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Буркина Фасо
Опа! Пропуснах. 3.89 е за 550 г, а има и малка за 2.89. От Кауфланд е, тяхна марка. Производител е Траки, Пловдив. Без нишестета и други сгъстители.
малка корекция ако може Smiley
произведено е ЗА "Траки ..."  , а не ОТ "Траки ..."
Траките са поръчали на фирма Х да им произведе определено количество от лютеницата им.
друга фирма също може да поръча на фирма Х да произведе от лютеницата им , но със техен етикет.
накратко - лютеницата е една, а фирмите предлагащи я са няколко.

# 481
  • Русе
Кометирахте топ матраците преди две-три страници. Прочетох доста добри отзиви. Може ли някой да ми каже колко е дебел един такъв матрак? ММ купи нов за спалнята, но ми е доста твърд, питам се дали ще омекоти положението един такъв.
По принцип трябва да е 5 см, като се отпусне, но май е 4. Поне нашия не ми изглежда по-дебел.
Благодаря!  То почти няма лютеница без добавена захар, но бих я пробвала въпреки това. Обичам кимион Heart Eyes
И домашната лютеница се прави със захар. Захарта се слага, за да убие киселината на доматите. Иначе ще е много кисела.
Снощи си купих диня. Мноого е сладка. Малко и е дебела кората и около нея динята е по-дървена, но иначе беше прездряла.
Купих си и био банани намалени на 50% за 1,67 лв/кг, също много хубави и сладки
Ананаси пак нямаше. Заради тях отидох.

# 482
Вики, а омекотява ли достатъчно? Проблем ми е твърдият матрак отдолу. Уж хубав, на ММ е много удобен, но аз предпочитам да потъна.

# 483
И при нас имаше намаление на биобанани, но не бяха останали хубави, също и тиквички по 49 ст ама и тях изпуснах.
Поне имаше прясно мляко.

# 484
  • Буркина Фасо
Кауфланд приемат ли ваучери за храна ?

# 485
Кауфланд приемат ли ваучери за храна ?
Да

# 486
Много грамадни тия дини..едната сигурно е 15 кила Sad

# 487
Мнението ви за индукционния котлон какво ви е?
На стария ми Carrefour Home, му се развали вентилаторът след повече от 10 години служба. Не можах да намеря резервна част освен в един китайски сайт. Може да се готви на него, но прегрява и понеже не искам пожари или тотално да се скапе, днес си взех този. Сега готвя манджа на него и се държи нормално. Имай предвид, че е с вентилатор и има шум. Какво да ти кажа, ако се интересуваш от нещо конкретно, питай. Аз съм много доволна от индукционните - бързи, няма остатъчна топлина на плочата. Понеже плочата не се нагрява, можеш да сложиш и по-малък съд без да разхищаваш енергия и съда да загори отвън. Минус е, че на ниските степени работи на пулсации, което не е подходящо за кремове и сосове, които искат равномерно нагряване на бавен огън. Тях си ги правя на стъклокерамиката; всичко друго - на индукционния.
Благодаря

# 488
Много грамадни тия дини..едната сигурно е 15 кила Sad
Как се реже това чудо, аз нямам ятаган у дома, или такава голяма дъска за рязане. Да не говорим, че и в хладилника няма да влезе...
Ще си чакаме летните, наши дини.

# 489
  • Русе
Вики, а омекотява ли достатъчно? Проблем ми е твърдият матрак отдолу. Уж хубав, на ММ е много удобен, но аз предпочитам да потъна.
Не мога да ти кажа дали се потъва. Майка ми спи на него през зимата на разтегателен кухненски диван. Тя е със сменена тазобедрена става на единия крак и с пирони в другата става. Преди слагаше дунапренов матрак и казваше, че усеща пироните, като се обърне на нея страна. С този топ матрак няма това усещане. Първо бяхме взели малко по-голям размер, който се оказа, че поради ъгъла на дивана не пасва. Продадохме го на свекървата на сестра ми. Тя също казва, че и е много удобно.
Пробвай! Ако не ти хареса можеш да го върнеш.

# 490
  • София
И аз се изкуших и взех диня... ами, гола вОда е. Не е сладка, съответно не ми е и достатъчно ароматна... пък 7 лв. за 1/2 диня. Добре, че взех половинка.

# 491
  • Русе
И аз се изкуших и взех диня... ами, гола вОда е. Не е сладка, съответно не ми е и достатъчно ароматна... пък 7 лв. за 1/2 диня. Добре, че взех половинка.
И моята беше половинка, но както писах беше прездряла и е много сладка. Към 6 лв. и нещо дадох и аз, като избрах по-малката половинка. Другата и част беше към 8 лв. т.е. към 9-10 кг е била динята. И целите в кашона бяха огромни. И като се има предвид, че кората е дебела, наистина ще трябва ятаган да се разреже Joy

# 492
Аз да попитам за чери доматките? Как са на вкус?

# 493
  • Пеликания
Във вашите филиали има ли ориз Имало едно време? От няколко месеца вече го няма при нас.

# 494
Чери доматите са супер на вкус, взех около 1 кг.

Общи условия

Активация на акаунт