КАУФЛАНД - тема 42

• 54 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Тиганът с керамичното покритие използвам основно за пържене с по-голямо количество мазнина. Пържи се по-бързо и равномерно в него, отколкото в другите, които имам. За друг вид готвене не ми е фаворит.

# 226
  • Русе
И друг път съм писала, че имам същия керамичен тиган Брио. В началото бях много доволна. След половин година започна да залепва. Яйца в него е абсурд да направя - ни на очи, ни бъркани. Да кажа, че вкъщи освен яйца и шницели от кайма друго не се пържи, т.е. ползва се много рядко. Не бих си купила повече същия тиган.

# 227
  • Варна
Благодаря на всички за отзивите. Аз вчера успях да напазарувам и зехтин, и авокадо. Зехтина беше пак на издирване, на обичайното му място беше разбъркан с другите видове и не си личеше кой-колко струва. Направо на магия съм го уцелила без брошура Grinning . Дано да не е много горчив. За съжаление саксийки не бяха останали никакви от тези, които споменахте.

Ева+, шезлонгът тази седмица ми се струва по-различен от показания - сегашния става на легло, май не се вдигат краката.

Киса, аз имам 2 такива тигана - един уок и един стандартен, от около година. Нямам никакви оплаквания, нищо не ми е залепвало до сега. Но трябва да се пази да не се надраска.

# 228
Използвам само силиконови прибори аз в  тиганите. Вчера в квартален супер си купих и силиконов черпак и съм много доволна. Grinning Само 26 см тиган ли ще има или и др. размери? И 28 см бих искала...

# 229
  • София
Този фритюрник пускали ли са го? Някой може ли да го препоръча? От години се чудя трябва ли ми такова чудо...
Скрит текст:

# 230
Mimeime, имам фритюрника от година и вече е с надраскано дъно. Незнам как е станало, но още при първата смяна на мазнината го забелязах.

# 231
  • София
eclipse23, благодаря за мнението. Ще го мисля на място. Flowers Cherry Blossom

# 232
А смяната на огромно количество използвано олио не те ли кара да се замислиш още отсега? Grinning Аз по тази причина никога не съм искала фритюрник...

# 233
От утре ще има хубави потници  за дечицата. Днес ги бяха заредили и взех на моето. 2 бр за 6лв. Тънки са.
Скрит текст:

# 234
  • София
А смяната на огромно количество използвано олио не те ли кара да се замислиш още отсега? Grinning Аз по тази причина никога не съм искала фритюрник...
Точно затова досега не съм си купувала. Освен това ще е поредния уред, който ще се чудя къде да държа/прибера.
Всеки път като пуснат тук или в Лидл ми се приисква да си купя, но в крайна сметка се разубеждавам. Просто от време на време ми се  прияждат пържени картофки.
Благодаря, че се включихте, момичета. ❤

# 235
  • Варна
Освен вместо фритюрник да си купиш тигана с керамичното покритие. Grinning
Имам два стари тигана и картофите залепват в тях, та си мислех за керамичен, но виждам тук мнемията за него са 50/50, та ще го помисля още.

# 236
Този фритюрник пускали ли са го? Някой може ли да го препоръча? От години се чудя трябва ли ми такова чудо...
Скрит текст:
Моят не е надраскан. Ползвам предимно за картофи.
Прекрасна работа ми върши на фона на разни маркови и много по - скъпи преди. За 30 лв. пържи идеално.
Не помня от две години ли го имам, или от по скоро.

# 237
  • In transit
Аз не им вярвам и на етикетите с цени, често ги бъркат, разменят, забравят да сменят стария етикет с нов...и не купувам нищо което е без етикет Grinning След няколко "обърквания" се научих да проверявам всичко и да гледам етикетите добре.
А да не говорим, че не познават стоката. Grinning Сетих се онзи ден търсех каперси в К. Видях един младеж да подрежда на реда и го питам, защото не видях... той ме погледна учудено какво точно търся. В следващия момент видях едно бурканче ама с гигантски каперси и му казвам: "Ей такива търся, само, че от дребните." А той поглежда бурканчето и вика, "Ама това са маслини". Joy Joy

# 238
Аз преди години си купих от Пени фритюрник за 900мл олио. Голям кеф, не го мислиш като трябва да се смени. Аз вчера купих на детето горнище Пес Патрул за 5лв и клинче същия модел за 2,50 Simple Smile нямаше нужда ама то за тия пари грехота да не купиш. Имаше някаква затопляща възглавничка с кал за 2лв, почудих й се ама за какво ли ще я ползвам и не я взех. Днес ще ходя за тиган, че моя издаде багажа.

# 239
  • В полите на Витоша :)
Здравейте! Понеже имаше питания за възглавниците за палета, идвам да кажа, че са много хубави! Дебели са, мекички, тъмно сив цвят.

Общи условия

Активация на акаунт